Son Yaz Balkanlar -1912 с Хазал Кая по Atv *Тема 2*

• 35 039
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  Снежи..как е рейтинга..уф...чак ми е гадно да питам,защото е вулгарно за тази продукция да се прилага този критерий.
  Работено е с проучване,с мислене за детайла,за достоверност на историята.
   сладникави бози... айде... нама нужда..

Спрях да го следя - нищо хубаво не написаха и аз се отказах.  Peace  Ще видим, каквото-такова, нямаме сили да променим нищо, за съжаление, въпреки че сериалът си заслужава. Hug

# 586
  • в подножието на планината
Снеже, Hug Hug Hug

Ех, пустия му рейтинг... #2gunfire тъкмо започна да става интересно и ще го спират,  Sad  но няма какво да се прави каквото дошло ... ooooh!

# 587
Утре ще видим каква е хавата и какво са решили.  ooooh!  Добра опция е да сменят канала и да не жертват качествената продукция. Wink

Лека нощ от мен. Hug Hug Hug

# 588
Добро утро. Hug Hug Hug

Успешен ден за нас и за серила ни. Praynig  bouquet

# 589
  Добро утро  Hug Hug Hug и с пожелания за успешен ден  Hug Hug Hug
 рейтинга е много нисък и може би серияла върви към спиране  newsm78 newsm78
  това е положението Sad Cry

# 590
  • в очите на дъщеря си
Здравейте Hug Hug Hug

Снеже,   bouquet

Аз да се разпиша сега , че тази сутрин изгледах епизода.

Мн ме натъжи финала на снощния епизод, а песента просто беше за капак. Sad

По въпроса за рейтинга нямам думи. Не само за Балканите ами за всички нови продукции. Една след друга ги свалят от екран. Shocked

51 позиция за Балканите след снощи. Sick Peace

http://www.ucankus.com/ratingler

# 591
  Еми това е положението...Хазал да се ориентира към игрални филми...Няма само Берак Тузунатач да поставя условия за пари и работно време до 18 часа я.... Wink ами хората имат нужда и от личен живот,а не да висят на сета с дни  ooooh!

# 592
Лоша работа, наистина, но каквото решат, това ще е. Peace

МариолаHug то не само актьорите, ами и продуцентите ще се ориентират към филми, май. Peace

Тинчеbouquet

# 593
 ето нещо за превеждане..за скандала от вчера,с феновете на Хазал  Shocked Shocked
 дано се намери някой да му хвърли едно ОчО  Praynig Praynig Praynig

http://www.gecce.com/yazi/hazal-fanlari-ve-ahu-kavgasi-nereye-varacak-198437.html

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 12:30 от mariola_sha

# 594
Ами какво да кажа и аз...

Първо прощавайте, че не съм толкова активна, но понеже напоследък се чувствах безполезна реших да се запиша на курс, сега съм заета ама поне ми е добре, че се срещам с нови и приятни хора...

За Балканите???  Cry Не мога въобще да го разбера турския зрител, какво цени, какво харесва, какво му се гледа???
От друга страна наистина -толкова много нови продукции- сигурно са стотина  Shocked

Много жалко за Балканите, за Хазал... истината е, че аз исках много да видя турската гледна история за войната, но ето, че няма да имам такава възможност..., заради един шибан рейтинг/сори за грубото изказване/  Embarassed

На мен ролята на Емине много ми харесва, много й отива на Хазал да е Емине. Но изглежда още дълго, всички роли на Хазал поне в близкото бъдеще, ще са в сянка от Нихал. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пожелавам ви лек ден, аз пак ще наваксвам със серията, но по-късно!!!  Hug Hug Hug

# 595
  Рамбо  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
къде се губиш..нещо ако има да ни обясниш за снощи,че по картинки  Sad
 и би ли погледнал това,което съм пуснала преди малко  Praynig Praynig Praynig

# 596
Сарпка,  Hug  привет.   bouquet  Това е положението, но ние сме на линия, и ако не се получи с "Балканите", ще чакаме новите проекти на Хазал. Heart Eyes Hug

# 597
СарпкаHug  привет.   bouquet  Това е положението, но ние сме на линия, и ако не се получи с "Балканите", ще чакаме новите проекти на Хазал. Heart Eyes Hug

newsm10 newsm10 newsm10  love001
  ам-ЧИ  Heart Eyes

# 598
 туитър от Оя Дуан:Son Yaz Balkanlar 1912 dizisinin fanları yarın akşam Yerli Dizi'de konuğum Tardu Flordun saat 22.00'de Bloomberg HT'deyiz bekleriz
  явно...Тарду ще гостува в предаване.. newsm78 newsm78

туитър на актьора,който играе Васил: Demek ki bu sektörde iş yapmak için, saçma sapan senaryolar,müzik altından uzun boş bakışmalar,ya da toplu tecavüz gerekiyo.İşte türk tv'si!

май серияла е спрян  newsm78 newsm78 Sad Sad на това ми намирисва

# 599
  Рамбо  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
къде се губиш..нещо ако има да ни обясниш за снощи,че по картинки  Sad
 и би ли погледнал това,което съм пуснала преди малко  Praynig Praynig Praynig
Здравей, Днес постоянно ме юркат и все съм в движение  ooooh!
В статията се обсъждат стари клюки. Как Hazal  е искал повече пари за предишната си роля и за това е напуснала. Писателят застава зад нея и всички останали известни актьори. Според него те са си в правото да искат високи възнаграждения, тъй като са спечелили сърцата на болшинството от зрители. Ако ги няма тях, няма да има и качествена продукция в съседката. Общо взето за това се разправя. Не е нещо ново  Rolling Eyes
Снощи в началото ми доскуча сериала с тези подготовки за сватбата и от време на време превключвах канала за да изгледам и мача. Но накрая (поне според мен) сериала направи пълен обрат (в добрия смисъл). Въпреки , че имаше пресилена жестокост в клането в къщата и след това стрелбата на сватбата, обратът беше добър. Жалко, че показаха българските четници като варвари извършили тази жестокост за забавление. Другото което ми хареса е играта на Hazal, която като влюбена тинейджърка си търсеше причина за да се срещне с "атентатора" на руското посолство. Доста интересна ще е тази любовна история. Дано да не го спират.

Общи условия

Активация на акаунт