Son Yaz Balkanlar -1912 с Хазал Кая по Atv *Тема 2*

• 35 010
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Лека нощ и спокойни сънища. Hug Hug Hug

# 661
Добро утро. Hug Hug Hug  Да ви е сладко. Wink

Не откривам нищо за участието на Тарду в онова предаване. Thinking ooooh!

Приятен ден.  bouquet

# 662
Снежи благодаря за кафето  Hug

Еси,благодаря за преводите!

Скрит текст:
Липсваш ми и в другата тема  Hug Но знам защо вече не гледаш и те разбирам  Hug !  Peace

Прочетох преди малко това:

Филмът с Хазал Кая и Енгин Алтан  ще бъде излъчен за първи път по канал Д тази събота в 23 ч.
Ето и фрагман:

# 663
Ами, айде, почвайте Hug
А и като стимул....ако някоя има представа колко труден език е немския.... турския не може да му стъпи на малкия пръст, мн по-лесен е.

Здравейте!!!  wavey wavey wavey

АААА, Еси, на тебе турския ти е лесен, ама май си изключение  Joy Joy Joy

В интерес на истината нали ви споменах, че започнах курс, ха... по немски език е.

# 664
  Добър ден  Hug Hug Hug
аз докато се дотътря Laughing Laughing Laughing

Ами, айде, почвайте Hug
А и като стимул....ако някоя има представа колко труден език е немския.... турския не може да му стъпи на малкия пръст, мн по-лесен е.

Здравейте!!!  wavey wavey wavey

АААА, Еси, на тебе турския ти е лесен, ама май си изключение  Joy Joy Joy

В интерес на истината нали ви споменах, че започнах курс, ха... по немски език е.

е...аз като съм на вълна стари езици Embarassed Sick  да мина на арабски  Shocked Shockedолей...добре,че не си мисля за китайски  #Crazy

Прочетох преди малко това:

Филмът с Хазал Кая и Енгин Алтан  ще бъде излъчен за първи път по канал Д тази събота в 23 ч.
Ето и фрагман:

филма не е нищо особенно,макар,че Дениз го разходи по Европата  ooooh!
 снимката е подвеждаща  Naughty NaughtyЕнгин и Хазал са почти фигуранти,а има други силни мъжки образи на клошари,за които се разказва.Хазал има-няма 3-4 реплики и един цУлиФан с Енгин по тъмни доби Mr. Green Mr. GreenЗа мен си е нещо дежавю като идеи и внушение от др.филми ама в ТР-вариянт Thinking

# 665
Здравейте Hug Hug Hug

Снежи  bouquet

Вани Hug Hug Hug, поне в тази тема сме заедно.

Ами, айде, почвайте Hug

Здравейте!!!  wavey wavey wavey

АААА, Еси, на тебе турския ти е лесен, ама май си изключение  Joy Joy Joy

Хихи....я сега ти кажи като човек, учещ и двата езика, кой е по-трудния.....Или само на мене ми се опъва тоя немски. ooooh!

Миналата година гледах този филм. Като казва Мери, Хазалчето и Енгин са почти фигуранти. Струва ми се, че Хазал често подпамага различни продукции, без да играе главна роля. А що се отнася до филма, бях се ровила за него. Представяше историчски събития, случили се в Турция, в комичната ми страна.

# 666
  Eси  Hug Hug HugшЪ му свикнеш на немския..нема де да ходиш  Hug Hug Hug
  А и колкото, и да се стремим да говорим един език правилно...ей...по произношение ще ни хванат,че не е матерен...а най ми е смешно пък българи,които са принудени да ползват дълго в ежедневието си друг език...как сменят словореда Sick
  ама езика какъвто и да е той е голям +

# 667
Esi,  Hug Hug Hug немския го почнах преди 2 седмици, преди това и една дума не знаех, никога пред това не съм го учила, на този етап, не знам как да ти отговоря, защото колкото и да е , научих малко турски/предимно разговорен/ и той ми  е и приятен и когато имам повече свободно време си припомням граматиката. Hug

# 668
  Eси  Hug Hug HugшЪ му свикнеш на немския..нема де да ходиш  Hug Hug Hug
  А и колкото, и да се стремим да говорим един език правилно...ей...по произношение ще ни хванат,че не е матерен...а най ми е смешно пък българи,които са принудени да ползват дълго в ежедневието си друг език...как сменят словореда Sick
  ама езика какъвто и да е той е голям +

Да, съгласна съм!!! Колкото и да знаеш, добре един език си личи, че сме чужденци. мен често в Турция ме питаха дали съм румънка Hug, а в САЩ- рускиня??? Имайки предвид от кой край съм, по-вероятно е да съм ....румънка Joy Joy Joy

# 669
Мери, Гери Hug Hug Hug Hug
Абе там е работата, че аз не го практикувам, а го учих бая време. Както казва Гери, турския е мн по-приятен за учене.

Айде оставям ви с може би най-хубавата му песен....Чао Hug

# 670
  Еси  Hug Hugнаправо ме гръмна с тези цигулки в началото
Ох..Муратчо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
аз да си призна нещо

Скрит текст:
Искам да гледам сериял Embarassed EmbarassedлИбовен с Хазал и Мурат Боз в главните роли  Embarassed Embarassed newsm53 newsm53 newsm53

newsm43

# 671
Мери  Hug, аз пък си признавам, че пак искам да я видя до батко й Киво!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 672
Мери, Гери Hug Hug Hug Hug
Абе там е работата, че аз не го практикувам, а го учих бая време. Както казва Гери, турския е мн по-приятен за учене.

Айде оставям ви с може би най-хубавата му песен....Чао Hug

страхотен поздрав...

Еси  Hug Hug Hug

# 673
  айде и от мен

Тойгар  Hug Hug

Сарпче  Hug Hug Hug абе... ама Киво да качи килограми  Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy

# 674
Мери за поздрава   bouquet  bouquet  bouquet

Сарпче  Hug Hug Hug абе... ама Киво да качи килограми  Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт