Кой какви сериали гледа? - Тема 6

• 35 970
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Не следя темата, може ли да задам един въпрос? Ако отговора го има по-напред - кажете да изчета темите.

Какво става с Нюзрум?

# 376
Мяч, и Partners ли са спрели?  Rolling Eyes

# 377
  • София
Момичета, добра новина! Белите якички се завръщат на екран на 22 януари 2013! Честито!

# 378
  • КиТ
Момичета, добра новина! Белите якички се завръщат на екран на 22 януари 2013! Честито!

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68

# 379

Втори сезон ще е през юни 2013

Гледахте ли пилотката на " Mockingbird Lane "? Много е забавен. Дано да тръгне добре.
Чудничък, но от NBC още не са го поръчали. Май ще си остане само с пилотната серия  Confused

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 05:23 от Бумър

# 380
  • в морето до колене
Мяч, и Partners ли са спрели?  Rolling Eyes

Плами, да - в петък CBS са обявили, че го спират. Сега ще запълват мястото му с нещо до средата на сезона, когато трябва да пуснат друга комедия Friend Me
За драмите са дали заявка за пълен сезон - Vegas и Elementary

# 381
  • София
Тук агитирах ли за британците? а?

от толкоз сериали тотално се обърках кое ще има пълен сезон и кое - не...

Освен това да ви съобщя, че има тема вече и за Чикагската пожарна, та ако някой го гледа - заповядайте.
Има тема за Красавицата и звяра.

# 382
Аа, Мяч, не съм Плами. Naughty Мерси. Hug

# 383
  • КиТ

Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha Ами нали сме бебета  и двете  Mr. Green Joy Joy Joy

# 384
  • Fort Worth, TX
Тук агитирах ли за британците? а?

от толкоз сериали тотално се обърках кое ще има пълен сезон и кое - не...

Освен това да ви съобщя, че има тема вече и за Чикагската пожарна, та ако някой го гледа - заповядайте.
Има тема за Красавицата и звяра.
Дала съм глас за вас още преди да ме агитираш. Laughing

# 385
  • Пловдив

Втори сезон ще е през юни 2013
Чак юни, жалко Simple Smile

# 386
  • Варна
Чудничък, но от NBC още не са го поръчали. Май ще си остане само с пилотната серия  Confused

Жалко. Sad

# 387
  • в морето до колене

Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha Ами нали сме бебета  и двете  Mr. Green Joy Joy Joy

То не е лъжа, че и двете сте бебета  hahaha
Бебе, извинявай - сутринта преди кафето го писах, само това мога да кажа за свое оправдание  ooooh!

# 388
  • Разпиляна във въображението
Следите ли Бойна звезда "Галактика"? Направо ме потрисат с тези кратки епизода Crossing Arms Точно стане интересното и .... Ама много ме е яд #2gunfire

# 389
  • Варна
Следите ли Бойна звезда "Галактика"? Направо ме потрисат с тези кратки епизода Crossing Arms Точно стане интересното и .... Ама много ме е яд #2gunfire

Гледах, но ако епизодите са толкова малки - няма. Много е дразнещо.

Общи условия

Активация на акаунт