Кой какви сериали гледа? - Тема 6

• 34 170
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
Хареса ми пилотката на Zero Hour, мерси на Амидала за линка   bouquet (нацита, розенкройцери, мистерии  Party, готино е, че сторито тече в различни времена и локации, по-разчупено е така, ... оня лошичкия май е скандинавче (познат ми е актьора  Thinking, името не помня) ... Дано не пада темпото само   Crossing Arms

Покрай раздумката за скандинавските сериали  Grinning се сетих за поредицата с комисар Ирене Хус
1. Irene Huss - Tatuerad torso / Ирен Хус - Татуираният торс (2007) (има и другите филми в замунда, но нямат бг суб и сийд   newsm78, та гледах само този)

2. Поредицата  на Лиза Марклунд за журналистката Аника Бенгсон (сериалчето е по-лежерно, мацката е журналист все пак, но на мен ми беше приятно  Peace)
Пример;
Den Roda Vargen / The Red Wolf / Червеният вълк (2012) (другите филми в поредицата са дадени с линк)

# 706
  • Пловдив
Как се ориентирате за рейтинга на даден сериал? Тоест да знам да се зарибявам ли, дали ще го продължат Simple Smile

# 707
Как се ориентирате за рейтинга на даден сериал? Тоест да знам да се зарибявам ли, дали ще го продължат Simple Smile
С новите е трудно има си сайтове следящи рейтингите......, но към продукцията на ABC вече имаме едно на ум  Wink

# 708
  • Пловдив
С новите е трудно има си сайтове следящи рейтингите......, но към продукцията на ABC вече имаме едно на ум  Wink
Мда, определено и аз ще имам Simple Smile

# 709
  • Ямбол
Хареса ми пилотката на Zero Hour, мерси на Амидала за линка   bouquet (нацита, розенкройцери, мистерии  Party, готино е, че сторито тече в различни времена и локации, по-разчупено е така, ... оня лошичкия май е скандинавче (познат ми е актьора  Thinking, името не помня) ... Дано не пада темпото само   Crossing Arms
И на мен много ми хареса.Жалко,че се излъчва от ABC и не е сигурно дали ще има цял сезон Sad

# 710
Аз се зарибих по Далас наскоро-изгледах сериите досега набързо и сега ми е мъка да чакам по 1 седмица за серия:(

# 711
  • Пловдив
Аз се зарибих по Далас наскоро-изгледах сериите досега набързо и сега ми е мъка да чакам по 1 седмица за серия:(
newsm78 Нещо изпускам, онова ретро петролено чудовище от 80те години ли имаш предвид?!

# 712
  • Варна
Има продължение на Далас и аз го гледам. 

# 713
  • Пловдив
Ново 20. Свързано ли е със стария сериал, героите същите ли са, атмосферата как е, за какво става дума? Simple Smile Ще ида да си дръпна 1-2 серии Simple Smile

# 714
  • Варна
Ами, има стари герои, но и нови актьори. Добре е направен. Приятен за гледане.

# 715
  • КиТ
Ново 20. Свързано ли е със стария сериал, героите същите ли са, атмосферата как е, за какво става дума? Simple Smile Ще ида да си дръпна 1-2 серии Simple Smile

То има дори 2ри сезон вече Peace Участват Боби,Дже АР,синовете им и пак се борят за нефт  Crazy Joy Joy Joy Пробвай го  Peace Hug Hug Hug

# 716
  • Пловдив
Щото ми спряха Емили Оуенс. Аз гледах първите 4ри епизода, стана ми скучно и пуснах 10, започна да става малко по-интересно и ... разбирам, че на 13 епизод го спират. Пък те в 12 тъкмо успяха .... да се заварят така да се каже.

# 717
Емили я спират заради ниски рейтинги, даже съм учудена, че излъчват всички епизоди.

Изгледах Zero Hour завъртяна завръзка, но да видим как ще я развият... Съдейки по малкия брой фенове във ФБ не мисля че ще изкара повече от 13 серии, пък дано ме оборят

Отново препоръчвам The Americans  Peace

# 718
  • в морето до колене
Уф, на The Americans и аз му се каня - Кери Ръсел не е попадала на читав проект от много време. Дано този да става...
Обаче нещо трябва да огранича сериалите. При това сериозно да ги огранича, щото работата почва да излиза извън контрол.

Още повече сега като почна новият сезон на Smash. Скоро ще почне и моето реалити.

Май ще огранича "дъвките за окото" първо - разни сюжети и пожарникари ще си ги трупам за лятото.  Mr. Green

# 719
 Joy Joy Joy
Сюжетите отдавна съм ги оставила за лятото,
аз ограничих филмите, не исках, но нямаше как  Sad
някак от само себе си стана като почнах да гледам всеки филм средно по 3 (три) дни.

Общи условия

Активация на акаунт