Кой какви сериали гледа? - Тема 6

• 34 265
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
  • КиТ
Бебе браво за темата   bouquet  bouquet  bouquet записвам се и почвам да гледам дългите ти списъци  Crazy Hug Hug Hug

# 16
Бебе, много джиджана тема   bouquet

Почнаха ми сериалчетата  Party - Абито, Имало едно време, Родина, Отмъщение, Хейвън. Копър го попрекъснах (мисля да го продължа понатам  Thinking). Следя и 'Свят без край' (екранизация по Кен Фолет  Heart Eyes), изчаквам субки и за 'Краят на парада' (с Бенедикт Къмбърбач  Heart Eyes). Чакам и Американския хорър.

От новите - Революция, ще пробвам и 666Авенюто  Simple Smile

# 17
  • Бургас
10 опции не ми стигнаха  Crazy

# 18
  • срещу двата комина :)))
и аз тука, браво на Бебето  Hug
гласувах за Downton Abbey, Glee и Gossip girl

# 19
  • София
Аз пък само за два гласувах, явно не съм по "женските" сериали Simple Smile. И то даже единия ( Downton Abbey) не бих го нарекла точно така Peace

# 20
Аз за Дикси, защото само него гледам от изброените. Laughing

# 21
Да кажа за "женските", то е по-скоро обобщаващо понятие, в скобите съм написала какво включва (драма, любовни, семейни отношения, тийн сериали). Смятам, че тези жанрове се гледат от повече жени, по мои наблюдения де, не че съм пускала статистическо проучване. Grinning Ако не ви харесва, ще го махна. Няма проблем. Wink

Повечето 30-минутни, като Агнешко, Мелиса и Джоуи и т.н. съм ги оставила в ситкомите/комедиите.

Може да съм допуснала грешки някъде, няма как да съм изчела всички резюмета и да знам всеки сериал от кой жанр е. Ориентирах се от IMDB. Rolling Eyes

# 22
Запис да Ви следя   bouquet

# 23
Доста се зачудих, дали на The Newsroom мястото му е точно в тази подборка. Но пък гласувах за него  Mr. Green

Мяч, към кой жанр да го причисля? Flutter В IMDB май пишеше драма. И аз се зачудих, ама... Rolling Eyes

# 24
  • в морето до колене
Уф, Бебе... ми няма къде...
Нека си остане тук, че в другите категории съвсем пък не пасва  ooooh!

# 25
Гласувах само за Дикси и Безсрамниците! Гледам и други от списъка ,но не са ми тъй любими  Mr. Green

# 26
  • София
Що си махнала "Магьосниците от Уейвърли Плейс"? Тамън щях да ти предложа да сложиш и Хана Монтана Mr. Green

# 27
Що си махнала "Магьосниците от Уейвърли Плейс"? Тамън щях да ти предложа да сложиш и Хана Монтана Mr. Green

Защото били спрени Магьосниците. МГМ ме информира. В другата анкета, с приключилите ще ги има. И Хана Монтана е спрян.

# 28
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата. По отношение на анкетата гласувах за Glee и Разменени при раждането. Текущи в момента са Имало едно време, Доктор Ху, Last Resort, Революция. Започвам някои от изброените в анкетата Grinning

Срам не срам - гледам и "Дързост и красота". Не се смейте много Wink

# 29
Бебе, благодаря ти за труда!   bouquet

Не гласувах, защото нищо не съм гледала от подложените на анкета сериали, не ми се смейте много.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт