Кой какви сериали гледа? - Тема 6

• 34 171
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Засега от новите най-много ми хареса Last resort, после 666 и накрая Революцията Peace

Last resort още не съм стигнала да го гледам

Първата серия на Last resort много ми хареса.  Дано продължи все в същия дух.

# 46
  • София

Last resort още не съм стигнала да го гледам, другите два ми харесват и ще ги следя.

Гледай го, мисля, че ще ти хареса Peace

# 47

Last resort още не съм стигнала да го гледам, другите два ми харесват и ще ги следя.

+1 много добър първи епизод  Peace
Мисля, че ще бъде един от топ сериалите тази година.

# 48

Мисля, че ще бъде един от топ сериалите тази година.
Запалихте ме сега ще го търся Simple Smile Аз също хареса парк Авеню Чакам и от CW сериалите и така най- после сезона почна Hug

# 49
С мъжото се хванахме да гледаме How I met your mother от самото начало,вече сме на 5-ти сезон.Много ми допада Peace

# 50
  • Разпиляна във въображението
С мъжото се хванахме да гледаме How I met your mother от самото начало,вече сме на 5-ти сезон.Много ми допада Peace

Много сте бързи. Ние сме на средата на втори сезон. Хубаво сериалче. Смея се с глас.

# 51
http://DMCA-removal-from-Google/torrents/176898/,
Някой отзиви? Освен, че тази русата госпожица много и се  играе в докторски сериал, последно беше в Оф дъ мап Laughing

# 52
  • КиТ

Съгласна съм и аз  Peace

# 53

Много сте бързи. Ние сме на средата на втори сезон. Хубаво сериалче. Смея се с глас.
Е,гледаме го от няколко месеца Wink Затова сме напреднали толкова.

# 54
  • Fort Worth, TX
Браво за новата тема.  bouquetмОМИчЕТА ДА СТЕ гледали three rivers?

# 55
  • в морето до колене
Аз съм го гледала.
Някъде много назад в темите бях казала по няколко думи за всички медицински сериали, които излязоха през сезон 2009-2010. Тогава изгледах де що имаше докторско... Mr. Green
Интересното на този е, че като разказва за клиника за трансплантации, показва историята от трите гледни точки - на лекарите, на пациента и на донора / респективно близките на донора.

Не е шедьовър и беше естествено да не устиска повече от един сезон. Но е приятен.
Пък и покрай него разбрах кой е Алекс О'Лафлин.  Grinning

# 56
# 57
  • София
Излезе пилотката на нов докторски - Emily Owens M.D. с дъщерята на Мерил Стрийп в главната роля.
Имаше го качен в арената, но в момента нещо е недостъпна.
Някой с отзив?

# 58
  • София
Прегледах парк авенюто, нещо не ме впечатли първият епизод, може би ще дам още 1-2 шанс, но до тук не ме грабна.

# 59
Излезе пилотката на нов докторски - Emily Owens M.D. с дъщерята на Мерил Стрийп в главната роля.
Имаше го качен в арената, но в момента нещо е недостъпна.
Някой с отзив?
Няколко поста над твоя питах Peace

Общи условия

Активация на акаунт