Кой какви сериали гледа? - Тема 6

• 34 197
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Гледаме доста сериали. В момента точно последният сезон на True Blood. Иначе следим Grimm, Bones, Supernatural, Dexter, Gossip Girl, 90210, Дневниците на вампира/ последните два само аз Grinning/, Fringe, V, Once upon a time. Много ни допадаше Еврика, но за съжаление свърши.

# 61
  • Варна
Сега започнах 666 Park Avenue. Още не мога да определя дали ще го следя. Лекo ми напомня на Bedlam.

# 62
# 63
# 64
 Сигурно някъде сте коментирали, но аз съм пропуснала. Може ли отзиви за  сериала UPSTAIRS DOWNSTAIRS (2010)? Благодаря!

# 65
  • Варна
Сигурно някъде сте коментирали, но аз съм пропуснала. Може ли отзиви за  сериала UPSTAIRS DOWNSTAIRS (2010)? Благодаря!

Много е добър. Коментиран е тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=671071.480

# 66
Засега от новите най-много ми хареса Last resort, после 666 и накрая Революцията Peace

Last resort още не съм стигнала да го гледам

Първата серия на Last resort много ми хареса.  Дано продължи все в същия дух.

страхотен сериал!!! Благодаря много за препоръчването му. Ще се гледа задължително. Кога излиза следващата серия?

# 67
Да го започвам освен и аз Upstairs Downstairs  Simple Smile че много го хвалите

# 68
 Supernatural, Vampire Diaries, Games of Thrones, True Blood, Haven, Sons of Anarchy  Sunglasses

# 69
Аз днес изтеглих Харт оф Дикси, някой ако е забравил да бяга към торентите Mr. Green

# 70
Гледах го още като излезе, ама темата не ми се мисли къде е, че да я изтупам от праха. Някой желаещ? Много обещаващо започна.  Grinning

# 71
Гледах го още като излезе, ама темата не ми се мисли къде е, че да я изтупам от праха. Някой желаещ? Много обещаващо започна.  Grinning
ето я
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=642753.0

# 72
Аз гледам всяка вечер Шерлок Холмс по AXN Crime. Следя и "Под прикритие". Много харесвах Отчаяните съпруги. Увличам се по сериали като Досиетата Х. Дали има такъв подобен, но по съвременен?

# 73
Аз гледам всяка вечер Шерлок Холмс по AXN Crime. Следя и "Под прикритие". Много харесвах Отчаяните съпруги. Увличам се по сериали като Досиетата Х. Дали има такъв подобен, но по съвременен?

Може би Fringe. Thinking

# 74
Кой точно Шерлок Холмс? Laughing

Мерси, Лъки!

Общи условия

Активация на акаунт