Кой какви сериали гледа? - Тема 6

• 34 215
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И на мен.
Май гледах някъде до 4 или 5 серия и го зарязах.
Даже и заради Зейн не си струва  Confused

# 616
  • София
И на мен.
Май гледах някъде до 4 или 5 серия и го зарязах.
Даже и заради Зейн не си струва  Confused
Нали? Много ми се искаше да е хубав, много го обичам Зейн Confused

# 617
Защо разменени? На мен така много добре ми седят на екрана.
Пюрфой има такъв психопатски поглед, направо настръхвам.
А Бейкън е перфектен за ролята на алкохолизирано бивше ченге.
Лично усещане  Wink Може би защото не съм голям фен на Бейкън (макар ,че така окльощавял по ми харесва  Laughing)

# 618
Свалих "Broen". Има само две серии, но май ще се гледа. В последно време чета и гледам много добри скандинавски ккниги и филми. Страшно са ми интересни като снимане и въобще изразяване.  

Аз също харесвам скандинавски сериали  Simple Smile
Още един много добър скандинавски сериал (може и да си го гледала  Wink)
Den som draeber / Онзи, който убива (2010) Complete Season 1
Този също: Varg Veum.
И, разбира се, любимата ми Maria Wern  Wink
Stieg Larsson's Millennium Trilogy (2009)
Arne Dahl (2011-2012) Movie Pack

Мерси за предложенията   bouquet На Broen изтеглих 1-ви еп. за проба  Party Изгледала съм и харесвам Мария Верн, Милениума и Онзи, който убива  Heart Eyes Не съм, но ще пробвам и Варг и Арне Дал Simple Smile

Идеята за раздел скандинавски кримки е чудесна  Grinning

П.П. Ще изчакам да се понатрупат серии, съответно отзиви и ще пробвам и този с Пюрфой и Бейкън  Thinking

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 13:01 от Peregrin

# 619
Има едно сериалче,по което съм луднала последно време,но май освен мен друг не го гледа Simple Smile става въпрос за ''Ченгета новобранци'' или "Rookie blue'' Simple Smile

# 620
  • Варна
Сега гледам препоръчаните скандинавски сериали и съм изключително доволна. Благодаря на mijjjka за включването с предложения. Hug

# 621
  • София
Не, че е за тук, ама днес голям смях... гледам си новата серия на стрелата и пак виждам имението им, абе някакво такова познато, познато ми седи и изведнъж ме огря, че това е имението на Лекс от  Смолвил Simple Smile(пак добре, че и там не е на Оливър Куин къщето)
Същото е участвало и в два от филмте х-мен, много известна сграда явно, аз се чудя защо като я видя и някак така, като удома си се чувствам Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 15:19 от Angel_Dust

# 622
  • КиТ
Ххахха верно  Crazy

# 623
Moмичета, да кажете нещо за Особняци (MisFits)?

# 624
  • Пловдив
Някой гледа ли Емили Оуенс М.Д.? Аз едвам му намерих английски субтитри, български няма.

# 625

Тъкмо привършвам 4-ти сезон. Не-ве-ро-я-тен! Много бързо се гледа, но е изпълнен с цинизми, типично по британски и още толкова хумор, черен... Толкова е забавен, на места дъх не мога да си поема. Joy Абе, направо да кажа, че е 100% британски и това му стига. Heart Eyes Препоръчвам, но ако вземеш предвид горното, защото не всеки е свикнал. Peace

Някой гледа ли Емили Оуенс М.Д.? Аз едвам му намерих английски субтитри, български няма.

Имаше хора, които го гледаха, коментираше се някъде по-напред в темата. Wink

# 626
Обожавам британския хумор Mr. Green Laughing . Благодаря ти много, Бебе!!!  bouquet

# 627
  • КиТ

И аз го препоръчвам с две ръце и два крака  Crazy Joy Joy Joy Hug Peace

# 628
Само да допълня, че за скандинавския крими- сериял "Bron / Broen" има превод до 8 епизод вкл.
Много си падам по скандинавско кино, заради звученето на речта им. Отделно, намирам, че сюжетите и отношенията  м/у отделните персонажи са много земни и общочовешки. Няма супер герои със свръх възможности, а спасяването на света  Mr. Green са го оставили на др.филмови продукции.

# 629
  • Другата България
Всяка сряда по Фокс Лайф от 22 часа.

Общи условия

Активация на акаунт