МАРТенчета 2009

• 61 847
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ох, Зеленко, голяма драма е с това нетръгване. Толкова е нещастна душицата, та сега се разсейваме с пъзели. Иначе има огромно желание, пък да видим

# 526
glafiraHug дано в понеделник да е ученичка вече Светланка и много да ѝ хареса от първия ден! Hug

Зеленко, а като няма шанс за Калин да е на детска какво ще го парвите, ако Снежана тръгне на ясла, а вие на работа? Предполагам, че вземат ли я нея на ясла и ти ще се върнеш на работа?

Аз съм в подобна чуденка какви да ги къдря с моята работа...дето хич я няма. newsm78 Ще си пусна за сега отпуската след рождения ден на Нико през май, а после вероятно ще пусна и неплатената за гледане на дете до 3 години. Rolling Eyes

Честито на Стела, Станимир и Илия! Живи и здрави и те и семействата им!  bouquet

# 527
  • София
Зеленко, а като няма шанс за Калин да е на детска какво ще го парвите, ако Снежана тръгне на ясла, а вие на работа? Предполагам, че вземат ли я нея на ясла и ти ще се върнеш на работа?

Ако момата случайно я вземат на ясла, то аз следва да се върна на работа - такъв е законът все пак Simple Smile ТЪпото е, че и да не я вземат, ще е много добре да се върна. Чисто финансово, кхъм-кхъм  Tired Та ще го мислим. Буболец не знам просто какво да го правим. Вероятно в краен случай ще го запишем в някое селце отвъд Околовръстното, където има места. Но то е защото групите са смесени - на едното място дори са 3-6 г. в една група  ooooh!

Аз съм в подобна чуденка какви да ги къдря с моята работа...дето хич я няма. newsm78 Ще си пусна за сега отпуската след рождения ден на Нико през май, а после вероятно ще пусна и неплатената за гледане на дете до 3 години. Rolling Eyes

Тя отпуската е за дете до 8 години, мисля, та ако за Рая не си ползвала, би следвало да имаш право и от нея на 6 мес., и от Нико на 6 мес. Отделно платената, дето ти се е понатрупала... събира се  Hug

# 528
Да, именно - след платената, която ще се проточи до 5 юли ще пусна 1 година неплатена... Поне да не могат да ме съкратят. То не че е голям келепир, ама все е нещо. Пък след това - каквото сабя покаже.

Дано и при вас нещата се подредят някакси по-добре отколкото очаквате. Hug

# 529
Здравейте момичета.

Танче, тук дават направления, обаче трябва симптомите да отговарят на тези от дългия списък. Ако един симптом ти липсва нямаш шанс, дават ти парацетамол и ти казват ако до 3 седмици не ти мине да отидеш пак doh Не успях да я закарам. Яна вдигна 40,5 градуса и си останах да си я гледам. Обадихме се на друга дружка.

Вчера беше лудница, лекари с Яна, организация, на Весо не му запали колата, давахме ток, не стана, тичахме за нов акумулатор. Добре че имаше мениджърски ден та не беше нужно да е на работа точно в 9.

Приятелката ми мина на скенер, но много са я изплашили. Доктора още не се е произнесъл но сестрата се е проявила.... та вчера в десет вечерта тичах до тях. Щях и по-рано да отида, но в къщи имаше 4 деца, докато вечерят, после да си тръгнат.... Яна заспа на дивана още в 6, не искаше да си пие лекарството, та чак то зор повърна. Лудница.

Вчера и фризьорката ми мина за кафе, и както си говорихме че искам да си направя косата тъмна, решихме че трябва да ме подстриже. Вече съм с коса малко под раменете Mr. Green

На диета съм, и да се похваля че съм - 3 кила. Не съм сигурна дали е от диетата обаче или от лудницата. Ето уж днес щях да съм само с Яна,че Боян е в центъра с детегледачката а пак съм с две Crazy Приятелка мина и остави едното си хлапенце, то пак едно де че тя е с три  Joy

Зеленко не съм видяла статията,но бих я прочела ако я има някъде. Сигурно това което са написали е вярно. Снощи е имало нещо за БГ по новините на BBC в 10. Явно е било гадно защото мъж ми (на който не му пука) беше полудял и беше решил да пише на Камарън. Аз съм го пропуснала че ме нямаше.

Глафира,милата Светланка. Дано съвсем скоро тръгне и да е много щастлива там. Разбирам те много, Яна много плаче че ходи само два дни и половина и често училищните почивки са в понеделник и единия и ден отива на кино.

Отивам да видя какви ги майсторят хлапетата горе. Много ви прегръщам Hug

# 530
Здравейте момичета!

Искам да честитя на всички пропуснати дечица за рождените дни, да са ни живи и здрави, много усмихнати, много щастливи, да се радват на безгрижни дни и много вдъхновение в живота си! Много ми се иска да ги изредя всичките, но сигурно ще пропусна някой, затова нека ми простят майките им, че не изброявам   bouquet

Аз съм много ангажирана и нямам хич време да пиша, но чета когато мога и стискам палци за всички болнички, и се радвам за всички приятни неща, които прочитам. Много ще се радвам да успеем да се организираме за среща.

# 531
  • Варна
Зеленко, а защо толкова те плашат смесените групи? То си зависи, разбира се, но в една частна градина тук са така и се получава страхотно. Големите помагат за малките, супер е. Пак казвам - частна. Не знам колко са общо, но поне учителките са свестни. Но може и да не е толкова страшно. Ако е някое село, където са си предимно "граждани" .... знаеш какво искам да кажа.  Peace

# 532

Почерпете се за рождения ден на Митко вчера! Беше голяма лудница и едва сега успявам да седна на компа. Това ще е тортата за детското клубче, но и снощи имахме влечуги на тортата - шоколадов дракон и динозавър от сладкарница Пчела. Митко беше много екзалтиран, до късно си игра и при заспиване ме пита "Мамо, а кога ще стана на пет?".
И при мен тези дни е голяма лудница и едва смогвам да сколасам. Вчера си пуснах отпуска, за да успея да приключа с едни спешни задачи, защото в същото време трябваше да съм на две заседания... Днес съм в отпуск, за да ходя да поработя на един хубав микроскоп без да ме дърпат за какво ли не. Едва ли има някой друг луд, който си пуска отпуска, за да работи! В момента си разчиствам домашния компютър, че не мога да си прехвърля снимките от фотоапарата!

За среща съм ОК, но първия уикенд в началото на април ме няма в София, след това става.

# 533
  • София
Зеленко, а защо толкова те плашат смесените групи? То си зависи, разбира се, но в една частна градина тук са така и се получава страхотно. Големите помагат за малките, супер е. Пак казвам - частна. Не знам колко са общо, но поне учителките са свестни. Но може и да не е толкова страшно. Ако е някое село, където са си предимно "граждани" .... знаеш какво искам да кажа.  Peace

Да, става въпрос за селца и малки градчета около Сф. В едното място е смесена група 3 до 6 години  Whistling Whistling Whistling Като гледам как вървят нещата, нищо чудно да нямаме избор просто... Да видим с момата как ще мине и ще мислим по-сериозно...

newsm59 Димитър на ТаняТ, макар и на патеричка!

ЗА СРЕЩА, моля във Фб пишете  Peace

# 534
  • София
 newsm59 (макар и на патеричка) Константин на Айрис. Дали пък няма да се разпише Айрис? Сещам се за синеочко и за тяхната драма с детските градини, чудя се как ли са се развили нещата после  Rolling Eyes

# 535
  • Варна
Глафира, как сте? Светланка тръгна ли на градина? Как се справяте?

# 536
Честити да са и Митко и Костантин на гоооляма патерица! Много усмивки! Heart Eyes Hug

glafira, и аз очаквам новини от вас с интерес! Peace

# 537
Още веднъж ЧРД на всички мартенчета, които съм пропуснала и на ТаняР на голяма патерица!

Зеленко, аз съм фен на смесените групи! Децата много дърпат, като се учат от големите! Големите пък се учат да помага на малките и да са толерантни към тях! В Австрия само смесени групи има от 1 до 3 и от 3 до 6 години и щерка ми е израстнала така, само хубави неща мога да кажа за това!

Аз съм горе долу добре, записах Марти на хокей от средата на април и на него много му хареса! Другото най-малко дете е на 5 и половина, а тренировката е даже с тийновете! Милият много се старае да прави упражненията, всички много му се радват! Тренировките са 4 пъти седмично и поне малко енергия уемат! Невероятно но факт, издъжа едночасовите тренировки без да му мигне окото!
Ще пусна клипче ако ви е интересно да го видите как кара, страхотен е!

# 538
  • София
Другарки, ама много сте несериозни. Я веднага да се изокате у сураттефтеря за среща. Ако трябва - всяка седмица среща, докато не се видим с всички  Mr. Green

# 539
  • София
добро утро, момичета!

Тони, за момента нямаме новини, тъй като тази седмица заради ваканцията са смесени групи и са саъбрали болната от варицела със оздравялата. Та пропуснахме и тази седмица. Да видим какво ще се случи другата:). Но поне детето вече не плаче и не се ядосва, че не ходи. Иначе е доволна сега, тъй като сме спретнали бабина градина заради същата тази ваканция и тя вилнее с братовчедките си. Затова съм спокойна, че ще й хареса на градина. много ми е социално момичето и обича големи групи деца. Ще ви държа в течение какво става

Честит петък:)

Общи условия

Активация на акаунт