МАРТенчета 2009

• 61 845
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна

Да ви почерпя за последното мартенче  Mr. Green

# 541
Честит рожден ден на Вики! Много здрава и щастлива да е!  bouquet

Rila, радвам се, че си добре. Hug Дай клипче да го видим Марти. Wink

Чакаме и отзиви от Светланка пак. Peace

# 542
ЧРД на Вики, да е много здрава и щастлива, и да има прекрасно детство!

Ей го на хокеиста!
http://www.youtube.com/watch?v=9cRUZCoAqow

# 543
 Shocked Shocked Shocked Леле, събра ми очите! Много е добър на кънките! Браво! Много целувки на сладура! Hug

# 544
  • София

Уау! Супер е!

newsm59 Гиновева на dimginjan, Виктория на dessiss

# 545
Деси, да ти е живо и здраво прекрасното цвете Вики и още много да си се радвате взаимно!

Рила, направо ми събра очите с Марти, много е добър на кънките! Явно бъдеща хокейна надежда расте.

Аз бях малко в командировка, но се позавърнах, а от понеделник таткото ни ще отсъства. Изобщо - френско семейство сме! Утре ще ходим на концерт в детската градина, та ще видя и аз моето гардже най-накрая в представление. До сега го били отлагали, че нали бяхме в една перманентна карантина заради варицелата, после учителката се разболя...
Митко щял да е козле. Отели ми се вола, докато измисля как да го дегизирам. Разбрах в последния момент, защото учителките искали да е изненада, но по едно време подадоха зов за помощ за костюми. Търсихме подходяща маска, но не намерих - има прасета, котки, кучета, вълци, лъвчета и даже крави, но не и кози. Купих от Джъмбо едни рогца върху диадема, приших им стари подплънки за уши и взе, че се получи. Утре излизам по-рано от работа, за да се забавлявам с малчовците.

# 546
Танче, да го снимаш Митачето да ни го покажеш. Сигурна съм, че ще е най-сладкото козле. Hug

# 547
  • София
Здравейте, момичета! Да се отчета с първия ден на детска градина на Светлана. Много добре си е изкарало детето, много доволна беше, яла е, спала е. Това успях да получа като информация от нея:) Учителката каза, че била много спокойна и безкрайно възпитана

# 548
Мерси за отзивите за Марти! Наистина има изумителна за мен физическа култура! Не мога да повярвам, че го качихме за първи път януари на кънки! И ходи с невероятно желание!

Страхотна новина за Светланка! Най-накрая след толкова чакане, милата! Желая й щастливи дни в детската и много приятели!

# 549
  • Варна
Дами, наскоро коментирахте столчета за кола. Дали има някой с пресни впечатления и препоръки?

# 550
Не съм забравила за снимки, но каквато съм завеяна напоследък, щях да отида с една седмица по-рано на концерт - оказа се следващата сряда! Поне имах време да открия и разпечатам от Крокотак още една маска на козле, та ще имат избор учителките.
Да ви похваля моето гардже - тази сутрин го водя на градина и го чакам да си обуе пантофите и да му махна по стълбите. Той нещо се забави и реших да надникна. Оказа се, че дори не е отворил шкафчето си, защото видял едно детенце от групата да стои в ъгъла и да плаче. Когато погледнах, Митко тъкмо се опитваше да го успокои. С такава заразителна усмивка му викаше "Хайде, бе, приятел, не бъди тъжен, ела.." , че детето не устоя и се усмихна също, а после за две минути си сложиха пантофите и изприпкаха на горе. Митко даже забрави да ми махне, а на мен ми стана едно такова мило и гордо, какво ми е добро и съчувстващо момчето.

# 551
  • София
здравейте, момичета! още вести от фронта: след два дена на детска градина или имаме вирус, или чакаме варицела:) имаме си даже първият официален болничен до сряда.

# 552
Ей, Танче, просълзи ме Митко! Голям сладур! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

glafiraHug дано не е така както си го мислиш. Praynig Бързо да минава и пак да се връща детенцето в градината. Peace

# 553
  • София
Оказа се, че дори не е отворил шкафчето си, защото видял едно детенце от групата да стои в ъгъла и да плаче. Когато погледнах, Митко тъкмо се опитваше да го успокои. С такава заразителна усмивка му викаше "Хайде, бе, приятел, не бъди тъжен, ела.." , че детето не устоя и се усмихна също, а после за две минути си сложиха пантофите и изприпкаха на горе. Митко даже забрави да ми махне, а на мен ми стана едно такова мило и гордо, какво ми е добро и съчувстващо момчето.
И моята малка радост също така успокоява другарчетата си ако са тъжни, а пък когато им правят снимки ги кара да се усмихнат Simple Smile
 При нас болестите продължават с пълна сила, но аз започнах работа..стигат ми 4год. вкъщи.

# 554
  • София
Ел, честита работа. Как се чувстваш  Hug

ГлафираHug така е понякога в градините...

ТаняТ
Hug за Митко

Ivema, ние взехме както писах - Макси Кози. Доволна съм.

Писала съм във Фб за събота  Peace

Общи условия

Активация на акаунт