Да преправим старите мебели с любов - 17 тема

• 91 354
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
# 541
  • Пловдив
Аз искам да си го слагам в кухненския бокс. И няма да го слагам аз - предвидено е да го слага специалист. И да, има страшно готини мотиви, аз нямам за цел да имитира дюшеме, имаше много изчанчени, на точки, на капки, с листа. Тук не е евтин, 30лв на квадрат започват по-интересните, а плочките започват от 15лв на квадрат, ламинат и по-евтино има, но да речем с по-голяма износоустойчивост 20лв на квадрат.

# 542
ВК, радвам се на всяко мнение, независимо дали съвпада с моето. Виждайки (четейки) различни гледни точки, подсъзнанието почти винаги сработва по-пълноценно Simple Smile

Ох, не знам да разказвам ли какво ми се случи....ама май вече започнах Laughing
Та имам си аз няколко местенца, дето си ходя от време на време, да позяпам, пък чат-пат и да си купя някоя хубавиня, нещо старичко де...та отивам днес да преслушам едното такова място. Разглеждам си аз, наслаждавам се бавно на всякака дреболийка, харесвам си няколко неща,  естествено са ми скъпи...това не пречи да им се възхищавам и да се пренасям в други светове...и така лека-полека започва да ми прави впечатление, че един господин подхваща...И КУПУВА всичко, до което  се бях докоснала. Хм newsm78 веднага го разпознах, че е "от нашите". След повече от час измежду вехториите се надушихме, че сме от една кръвна група и като ни се отвори една приказка, та даже и на гости му ходих Shocked оказа се, че живее на 300 м. от нас.  Ако можех да ви покажа какво видях в дома му - о, мили Боже, не бях виждала толкова много красота събрана на едно място, мебели, полилеи, портали, всевъзможни дреболии...и от всичко по много, и всичко много красиво Heart Eyes и таваните високи, и паркета дъбов, и парапетите ковано желязо....и лекар! Ако беше 10 години по-млад, направо го взимах Shocked Mr. Green

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 15:28 от Емa

# 543
Ема,  Joy Да не ни каниш скоро на годеж Laughing Ще дойдем по кенарени ризи, за да се връзваме с обстановката, естествено боси, за да не разваляме паркета Laughing  Heart Eyes

# 544
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Емa, това с десеттях години може да е кусур само ако докторът е на около 90 Naughtyhahaha

Впрочем от онази шаренийка - идейно предложение за легловата реализация, ми дойде в повече метнатото върху таблата на леглото. Ако го нямаше това парче плат и снимката, и реализацията щяха да изглеждат по-непретрупани. Същото се отнася и за цветната щампа (бродерия) върху лампата.

# 545
Ема,  Joy Да не ни каниш скоро на годеж Laughing Ще дойдем по кенарени ризи, за да се връзваме с обстановката, естествено боси, за да не разваляме паркета Laughing  Heart Eyes

Хаха! А аз, както приляга на благородническото ми потекло, ще дойда по терлици. Laughing

Ема, много хубаво! Не го губи този годеник, дръж си го наблизо. А, като си заимате пълно доверие, прикоткай го да гастролира в нашата тема и да му се порадваме на красотичките и ние. Heart Eyes

# 546
Барба, Laughing  Joy Ох, просто си визуализирах цялата сценка Joy Joy Joy Ема, взимай го, може да ги е купувал, за да ти ги подари?! Thinking Flutter

# 547
Годеник  Joy

Наистина купи една нощна лампа, която много ми легна на сърцето (Пина как щеше да я хареса, от онези висящите от тавана) и после като видя колко съм унила, ми вика - е аз нали съм я купил, пък може някога и да ти я подаря  Laughing

Не е на 90, ама аз ги харесвам едни атлетични, мускулести такива Simple Smile

# 548
Ето, познах! Очаквай скоро лампата!
Ема, мускулест, вехтошар, лекар, галантен, кавалер - мисля, че искаш невъзможното Laughing

# 549
Емаааа...,   Joy  Прати му покана за 'българските домове'!  Flutter  Барем къщата му да видим.

# 550
мисля, че искаш невъзможното Laughing
Това и аз го знам, затова ще си умра сама сред вехториите  Laughing

# 551
Вземи няколко котки поне. Laughing Шегата настрана - такива срещи хич не са случайни, чак като сцена от филм ми звучи.  Heart Eyes

# 552
Само аз ли не разбрах семейното положение на участниците? Не, че искам да клюкарствам, ама ми стана любопитно някак. Има потенциал в този романс: тя докосва, той купува; тя унива, той обещава... ех.
Ема, мускулите са до време, лампата - за цял живот! Wink

# 553
  • Варна
Ема, мускулите са до време, лампата - за цял живот! Wink

Хахахх хоххо  hahaha! Да знаете как ме разсмяхте!  Hug
Това нашето е диагноза да знаете!

# 554
Барба,  Joy Joy bowuu

Не смятам, че имам проблем. Поне докато не съм се сбила с някой клошар. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт