Да преправим старите мебели с любов - 17 тема

• 91 986
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
МДФ са ми вратите, с грунд.
Искам да си личи релефът, та ми се стори латексът по-подходящ, пък и досега не съм боядисвала с латекс нещо, различно от стена, та да се пробвам. Laughing
Тогава да питам - в кои случаи ползвате латекс и в кои акрилатна боя?

mioki, ауууу, че е хубаво това перде.

# 691
Миокииии, привет, загуби се  Hug
Завесата е су-пер! Да не си барнала конците.  Hug

# 692
  • Варна
miokiq страхотно е! Аз нали се влюбих в онова твое перде с рози, ако можеш да споделиш откъде купи плата?

# 693
Привет, mioki! Жалко, че нямаш време за преправяне. Пердето ти е трепач, ама VK е права - не махай конците! Къде стои, в банята ли?

# 694
  • София
Нова-и аз ползвам лака на лакпром,защото имаше 0.500 кутии и беше най-евтин.В момента кутията полоинка е около 7-7,50.А иначе и аз съм доволна от него.
Това на завесата не е ли рециклирано?

# 695
  • Пловдив
 Mr. Green Аууу в последните дни темата върви много пъргаво  Joy Едвам изчетох, признавам... диагонално  Embarassed

Да се похваля, златната ми баба, решила да ми подари селска къща Blush На кофти място, но.... като видях пода/тавана и се влюбих.
Скрит текст:
което е таван на долния етаж

Та... ще помоля за идея ...
Дървото много ми харесва в естествения си вид - било е покрито с балатум, а от долу добре се е проветрявало... Ако го намажа с нещо, ще му се промени вида, нали?
И евентуално какво би му се случило ако си остане необработено? Горния етаж няма да може да се ползва за всекидневна, защото както се вижда между пода горе и тавана долу, няма нищо друго и... ако се ходи интензивно всичкия прахоляк ще се сипе в долната стая   newsm78
А ако е добре да се обработи, кой е най-евтиния вариант и близък до естественото? Не мога да плагам почти нищо от към финанси, че тъкмо приключихме нашия си ремонт... даже не съвсем, много неща останаха за довършване, но се изчерпахме финансово  Embarassed Та.. ще ме гонят вече..  Mr. Green
А къщето много си ми харесва в естествения си селски вид и се надявам да не иска много инвестиции.
За съжаление всички мебели са изнесени... само един голям сандък са ми оставили... ама... какво да се прави... сега ще издирвам вехтории да им дам нов живот... Че на всичкото отгоре района е много крадлив и не трябва да привлича погледи  Mr. Green

# 696
  • София
  Като видя такава обява и си мечтая за няколко къщи, където да приюта тези, ненужни за другите, вещи http://news.prodavalnik.com/prodavam-stari-mebeli-i11831497  http://prodavalnik.com/risuvan-skrin-i-leglo-za-matrak-82-190-i11991895

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 15:02 от Слънчев ден с превалявания

# 697
Тези хора са луди да продават тези неща ooooh!

# 698
maminko тия тия столчета са супер :0 откъде си си купила раирания плат много е готин Simple Smile
Искам да ви помоля да ми препоръчате тюркоазена боя , чета , чета теми , записвам бяла , червена , лак , лала бала , накупих , но такава нещо не намерих. В Бриколаж ми казаха само , че могат да ми тонират левис

# 699
  • София
В Баумакс могат да ти тонират акрилна Genius Pro по RAL какъвто цвят искаш. Има няколко нюанса тюркоаз. Аз така си тонирах цикламена през лятото. Tова е системата цветове на RAL
http://sofremonti.com/polezno/ral.php

# 700
# 701
мерси missmarina , трябва да отскоча до там

# 702
  • София
Аууу, време е да отворим тюркоазената тема Laughing
Я казвайте кой има "връзки" в ЛИДЛ, че сега ходихме да пазаруваме и видях щайгите за вино от френската промоция. Страхотни! Такава секцийка бих си спретнала от тях...

# 703
Аз се сдобих с една доста хубава щайга , за целта която съм намислила. Видях една лелка до едно училище да ги разнася и спрях да я питам какво ще ги прави, тя предвидливо ми ги предложи за по 5 лева, много съжалявам , че взех само една и сега мисля да ходя да я търся Simple Smile
Моята е по дълбока мисля да я боядисам и  да и сложа колелца , ще я ползваме за играчки Simple Smile
Лелката каза , че в тях и карали плодове и зеленчуци, може би по борсите е пълно...

# 704
В понеделник ще разпитам колежката ми , която отговаря за Лидл, но подозирам , че ще ме гледа странно и ще я е срам да иска щайги... обещавам да я питам

Общи условия

Активация на акаунт