Да преправим старите мебели с любов - 17 тема

• 91 068
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Doris, кой плат? С розите ли? Ако да тях питаш, от Дом хармония, ама ширината на плата не е баш като за перде - 2,30 мисля ч беше и за това измислих фатката с понаждането с другия плат Simple Smile

VK, слушам и изпълнявам  Grinning и без това ме мързеше да ги режа  Mr. Green а и трябва да измисля нещо да не изкачат ... ще ги оставя така.

baibibi, пред вратата на банята, зад него има ниша за пералня, обаче ключа за лампата за банята е навътре и няма да стане номерът с шкаф както го мислех първоначално, за това реших да му висна завеса.

benitta, направо съкровище си получила, ще чакам с нетърпение да видя как ще я направиш Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 00:01 от mioki

# 706
Може да е в помощ на някой  Rolling Eyes http://www.youtube.com/watch?v=KiY6DN0C5UE&feature=related
Не правете това в къщиииии,СТРАХОТНО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  Joy

# 707
 Страшно оригинално, Миоки  Heart Eyes 
Влизам да се оплача, че изгонихме наемателите ...разрушили са всичко. Сега втори ден боядисваме, изхвърлихме всички мебели с изключение на едно легло, кръгла маса и шкаф витрина. Нямам ни желание, ни пари за ремонт, тъй че колкото -толкова. Баибиби, нали ти имаше подобен проблем? Справи ли се с него?

# 708
Абе момичета какви са тия вашите наематели ?? Аз от 1999 г живея в тоя апартамент под наем и вече съм вложила в него над 7000 лв . Ако давате нещо по голямо на прилична цена да се местя при вас , а красивите мебели ще са ми само бонус...
извинявам се за спама... днес боядисвах щайгата си , но ще ми кажете ли тая боя на аквис , много гъста ми идва , като желе направо, половин кутия ми отиде за едно минаване на щайгата. Трябва ли да я разредя. май са ми малко тъпи въпросите , но след няколко опита ще свикна...

# 709
Намерих си една малка дървена макара , която даже днес боядисах с боя на селт светло жълта и ще я ползвам за столче на детето или нещо си там... хахах
Та днес беше много ползотворен ден , сутринта докато карах детето при баба му в Дружба , една комшийка се канеше да изхвърли една закачалка стара, взех я с една идея , не ми пасва, ако на някой му хареса ще му я подаря. После до кофата намерих едно мини старо куфарче, което като измих дори се оказа синьо , но е в много лошо състояние. По път съзрях един стол и веднага го метнах в багажника, не мога да го кача вкъщи , защото съпружието ще го изхвърли венага, през работно време ще го снимам да ми кажете дали може да се спаси или да го връщам при кофите..
Ако някой ми каже как се качват снимки мога да ви покажа закачалката и другите неща евентуално

# 710
Намерих си една малка дървена макара , която даже днес боядисах с боя на селт светло жълта и ще я ползвам за столче на детето или нещо си там... хахах
Та днес беше много ползотворен ден , сутринта докато карах детето при баба му в Дружба , една комшийка се канеше да изхвърли една закачалка стара, взех я с една идея , не ми пасва, ако на някой му хареса ще му я подаря. После до кофата намерих едно мини старо куфарче, което като измих дори се оказа синьо , но е в много лошо състояние. По път съзрях един стол и веднага го метнах в багажника, не мога да го кача вкъщи , защото съпружието ще го изхвърли венага, през работно време ще го снимам да ми кажете дали може да се спаси или да го връщам при кофите..
Ако някой ми каже как се качват снимки мога да ви покажа закачалката и другите неща евентуално
  задължително пускай снимки,ама и да точа лиги няма да ме огрее  Joy  далечко съм.Ти днес просто си била като магнит,с ремарке май ще трябва да излизаш до Дружба  Joy .
И аз има да качвам снимки(палета и щайгата)/да му сложа колелата,ама имам леко довършителни работи,ама ме догони пак дископатията и съм с вързани ръце.Сега само трупам идейки

# 711
Елинор 777, направо не знам какво да кажа... ooooh! ужасни хора!

nataly_gs, качваш снимките някъде в нета - прикачи.ком примерно и копираш, и слагаш линка към снимката в текста на мнението си.

Аз ще захващам старото ми бюро, което стоя на задното стълбище на входа сума ти време. Вече е подготвено, остана само боя да си купя, ама съм пред дилема пак ли бяло или да си тонирам в някой по-джиджан цвят. То ще е за синковеца де, така че не трябва да е в "женски" цветове, че няма да иска да го ползва иначе  Mr. Green
Утре на светло ще снимам текущото му плачевно състояние да ви го покажа  Grinning

# 712
Я да се пробвам... Макарата ми , май не е много хубава снимката , но снимам само с телефон
http://prikachi.com/images/154/5478154l.jpg

# 713
Закачалката , ако някой я иска :
http://prikachi.com/images/181/5478181v.jpg
http://prikachi.com/images/183/5478183n.jpg
И малкото куфарче , което не знам какво да правя още :
http://prikachi.com/images/187/5478187Y.jpg

# 714
  • Пловдив
Може да е в помощ на някой  Rolling Eyes http://www.youtube.com/watch?v=KiY6DN0C5UE&feature=related
Не правете това в къщиииии,СТРАХОТНО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  Joy
Това е професионално, изооообщо не може да се сравняваме с него. Виж му пневматичния такер само, с въздух под налягане (личи по маркуча). Работила съм в производство на мека мебел, тапицерна, само като цъкнеш с такера и се забива. Аз имам такъв за 30-40лв - нямат общо.

# 715
  • Пловдив
Их... тази закачалка... как добре ще ми пасне на селската къща...  Joy
Защо не живееш в Пловдив да ти я отмъкна Mr. Green

Куфарчето изглежда симпатично, но не знам дали има начин да се поправи.. отгоре отпорено ли е или това си му е капака? Нещо не се вижда добре при мен  Rolling Eyes

# 716
Куфарчето това му е капака , ще го помъча нещо пък ако стане, то освен кутия за бижута не виждам за какво друго да го ползвам. benitta ,а  за Пловдив мога да питам някой колега да я метне до там , ако идеш да си я вземеш от офиса на Кавен орбико Simple Smile

# 717
nataly_gs колко е дълга закачалката? Ако няма друг мераклия, аз се нареждам, откога си търся нещо такова  Simple Smile

# 718
Lois , закачалката е 1м.

# 719
Ооо бая голяма е, аз се надявах на нещо наполовина  Grinning
Искам закачалка за гердани, и стената ми е тясна- не повече от 40 см е мястото

Общи условия

Активация на акаунт