Бебеправене Тема 14 - Да прогоним лелката за следващите 9 месеца! :)

• 22 491
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Също така момичета вчера едно момиче от форума ми препоръча следната рецепта за подобряване фертилитета при мъжа:

Бърканица с мед
- 1 буркан мед /желателно е да не е захаросан, за да се обърка добре сместа/
- 200гр. счукани орехи или сурови бадеми
- 50гр. пчелен прашец /има го по пазарите или в магазини за добавки/
- 50гр. пшеничен зародиш /пак в магазини за здравословно хранене и добавки/
- 100гр. сусамов тахан
Всичко това се обърква и се приема по 1с.л сутрин и вечер на гладно в продължение на 3 месеца.

При мъжа й е имало голям ефект! Надявам се и при нас- утре още смятам да забъркам вълшебната смес  Mr. Green

Весе, ще го погледна този Агапурин като се прибера от работа и ще ти пиша точно каква му е функцията!

# 661
Благодаря Блу не съм се изразила правилно говорех за витамините pregnanecare те са комплекс от много витамини  затова казвах да не се взимат и двете LaughingОк разбрахте ме Laughing Laughing Laughing

# 662
ТОНИ извинявай, посланието ми беше насочено към теб.Простете ми момичета, но преди месец се регистрирах и още ми е трудно да свикна с някои неща Simple SmileТони писах че спермограмата не е диагноза, тя е постоянно променяща се вeличина.Много пъти съм чела за мъже с лоши спермограми и след употребата на витамини и някой храни, са се подобрявали значително.Спермата се възобновява на всеки три месеца.Понякога е дастатъчно само да се промени храната и намаляването на някои вредни навици-алкохол, цигари.Стреса при мъжете също влия негативно.Причините за лоша спермограма могат да бъдат много-хормонални,може да са някои инфекции и т.н.И след като бъде открита причината лесно се лекува.Лошото е, когато всичко е наред и не става.Хората с проблеми по често забременяват,тъй като по често ходят на лекар ,повече си обръщат внимание.Може пък точно сега да се получи, Heart Eyes Hug когато мислиш че няма шанс.

# 663
  • София
Иве  hahaha тези мъже наистина са големи образи  hahaha ама какво да ги правим  Hug
Моя мъж пие протеини, аминокиселини и глутамин ако не се лъжа, но това са хранителни добавки за спортисти! Нямат касателство с бебеправенето и половите функции предполагам  newsm78 Иначе никога не е пушил, никога не е пил алкохол, като изключим глътка шампанско на НГ, кафе никога не е пил, газирано също не пие... направо си е мъж мечта  Crazy Това не дава гаранция обаче, че всичко е наред, може и да не е, въпреки здравословния му живот, но да се надяваме, че проблем няма да има  Hug Благодаря ви за полезната информация  Peace

# 664
  • София
Леле, Илюжън, има ли такива мъже още?

# 665
  • София
Има, мила, повярвай  Peace И аз не вярвах, докато не го срещнах, досегашните ми връзки са били с хора - пълна противоположност... и любовта ни е чиста и истинска, дето много хора казват - няма любов има само интереси... е мога да споря по тези въпроси до утре  Crazy

# 666
  • София
Хаха, аз нямам нито един познат такъв мъж. Моя мъж пуши и пийва. Нормално, разбира се, но не ни помага това де. С алкохола няма проблем, но с тези цигари все се разправяме. Ама той има желязно оправдание. Все ми казава: "Е, какво толкова, навик ми е, харесва ми. Да си чула някой да е изпушил една кутия гигари е да е убил или наранил някой. Не. Но като се напият, редовно стават такива неща. Затова ще си пуша!" Ами какво да кажа. Вярно, че малко удоволствия ни останаха в живота, ама точно това вредното...

# 667
Здравейте бъдещи мами Simple Smile Чета ви от доста време и реших най-накрая да се присъединя и аз  Simple Smile  Искам да ви споделя, че днес за първи път си измерих БТ и беше 37.2...какво значи това не знам... като би трябвало М. да ме посети на 19-20. Е отново почвам да си мисля някакви "глупости"..

Поздрави на всички и успех с  stork-boy stork-girl  bouquet

# 668
  • София
БТ трябва да се мери от началото на цикъла. Така не е показателна.

# 669
хм  Thinking.. щом е така значи, ако се появи М този месец почвам да меря Simple Smile

# 670
  • София
Така е, Веси, малко удоволствия ни останаха. Аз колко приятелки имах дето пиеха и пушеха ама сериозно  Crazy и мъжете им и те и сега имат деца на по година, две... Така, че това не мисля, че оказва тооолкова голямо значение, не казвам, че не вреди, но явно не толкова. Момичето, дето живеехме на квартира във Варна не излизаше от дискотеките и пиеше по бутилка уиски и забременя, детето и е на 2г почти ....така че истории ваякакви.
Аз пуша, пия много рядко, понеже няма с кого и някак си отвикнах, даже не ми се пие, а преди големи маратони правех, но всичко с времето си  Peace

# 671
  • София
Ами и аз съм така. Всичко с мярка. За пийването почти всяка вечер си пийвам по чаша вино, а като излизаме някъде обичам и водчица. Ама не вярвам да пречи толкова. Все пак всичките ми бременни приятелки забременяха пиещи и пушещи. И те, и мъжете им!

# 672
Ами и аз съм така. Всичко с мярка. За пийването почти всяка вечер си пийвам по чаша вино, а като излизаме някъде обичам и водчица. Ама не вярвам да пречи толкова. Все пак всичките ми бременни приятелки забременяха пиещи и пушещи. И те, и мъжете им!

Аз съм сигурна,че почти всички сме направени на по чашка-две Simple Smile

# 673
  • София

Аз съм сигурна,че почти всички сме направени на по чашка-две Simple Smile
Хаха, и аз така мисля. Даже съм почти сигурна!

# 674
Весе, не мисля че вредят толкова много цигарите. И моя мъж пуши, и аз все му се карам, ама полза няма!  Peace Важното е да е всично с мярка, то наистина какво ни остана в тоя живот, не го тормози за тея пусти цигари! Излишно е да се карате заради тях. Моя пуши от доста време, но с със синът ми забременях на 3-я месец, явно цигарите не вредят толкова при смермата, не знам. Всичко е индивидуално. Сега моя не пуши цигари от 1 месец -  с електронна цигара е, но според мен пак си вреди и тоя никотин, въпреки че казват че не е! И така мили момичета, на всеки е написано кога, независимо след колко време, дали пушиш,не пъшиш или пиеш,не пиеш - всички ще успеем рано или късно!  Hug Целувам ви!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт