Бебеправене Тема 14 - Да прогоним лелката за следващите 9 месеца! :)

• 22 536
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Хей как сте сладурки?
Надявам се всичко да е Ок при вас и да няма отчайване. Действайте и нещата ще се подредят стига да вярваме и да мислим положително. Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 676
Хей как сте сладурки?
Надявам се всичко да е Ок при вас и да няма отчайване. Действайте и нещата ще се подредят стига да вярваме и да мислим положително. Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Здравей, Алекс, ти как си миличка? Отбивай се, а пък се надявам и ние скоро да се преместим при теб!  Heart Eyes

# 677
  • София
Хей как сте сладурки?

Здравей, Алекс, ти как си миличка? Отбивай се, а пък се надявам и ние скоро да се преместим при теб!  Heart Eyes

Дани,

Ами добре съм вече благодаря. Вече съм официално в 4 месец и се радвам и най вече се надявам да отминат всички неразположения. Изоставих ви за малко за да видя дали като ви посетя пак част от вас вече няма да са в тази темичка, но явно още време ще ви е необходимо, но пък и му се радвайте. Не е лесно и да си бременна - казвам го вече от личен опит. И там си има своите неразположения, терзания, нерви, притеснения и т.н.

# 678
  • София
Момичета, кой ще направи новата темичка?

# 679
Момичетаааа  newsm45.....гадната лелка дойдеее....
Чувствам се злееее  smile3511
Отивам да страдам....утре ще пиша по-смислено...
 Weary smile3518

# 680
  • София
Принцеске, недей да страдаш. Всички минахме през това този месец, никой не се похвали. Силни гуш и утре ще си по добре.  Hug Hug Hug Навреме ли дойде лелята?

# 681
  • София
Принцеске  Hug горе главата, продължаваме дружно смело и напред  Hug
Даниела, колко дни ти е МЦ, виждам,че 2 дни имаш завишаване на БТ, може О. да е била на 13 ден стискам палци да е станало  Praynig

# 682
  • София
Принцес мило недей да страдаш...прекрасно те разбирам как се чустваш  Hug Hug Hug Hug Hug многоо гуш за теб  Hug Hug Hug Hug Hug

# 683
  • София
Цветииии, какво става с теб?

# 684
  • София
Веси имам пак някакви тъмно кафяви капки...и корема ми е подут и направо си чакам лелката..отказах се от теста, защото няма смисъл  Hug

# 685
  • София
Дано все пак не е М. Досега трябваш да е дошла с такова зацапване.

# 686
Принцеске  Hug горе главата, продължаваме дружно смело и напред  Hug
Даниела, колко дни ти е МЦ, виждам,че 2 дни имаш завишаване на БТ, може О. да е била на 13 ден стискам палци да е станало  Praynig

Илюжън, цикъла ми е 30 дни! Тея дни е била О, мисля към15-16 ден. Преди 2-3 дни питах Денис, ама тя каза - коментар след 4-5 дни! Тия дни пак ще и пиша да погледне графиката ми. Но според мен е била на 16 ден, в този ден имах разтеглива ЦС. И от 3 дни гърдита са ми напрегнати, това не е било до сега! Абе ще почакаме и ще видим!  newsm78 Дано да е станало, че и на баткото му се иска вече. Иска си сестричка!  Hug

# 687
Цвети, изчакай с теста според мен. Виж как ще е утре! Късмет!  Hug

Принцеске, смело напред! Не се тревожи, нов месец, нов късмет!  Peace

# 688
  • София
Да, Дани, объркала съм - 16ти ден, не 13ти и според мен е била тогава  Peace стискам палци да е станало

# 689

Добро утро момичета! Като най-ранобудна да приготвя закуската!:)
Как сте всички? Прочетох всички страници, които съм пропуснала , а те са доста..
Октомври не е много благосклонен до момента, но ще си чакаме:)
Аз да ви кажа в тази предполагаема овулация- никакви болки и подути гърди, слабо бяло течение- малко се изумих, но го отдавам на това, че миналия уикенд преди да заминем имах кошмарна събота и предполагам организма ми е стресиран...да видим...аз не чакам около 20ти.

toniliv-че мило, доста неприятна история при вас, прочетох...видях и обратната връзка на момичетата...сходни случаи има около мен, с вуйна ми и близка приятелка- едната вече има 6 месечен вързоп, който ще му изям бузките, а другата е бременна в 4ти месец! Опитай да се абстрахираш може би или незнам наистина... Peace Hug Hug Hug
Принцеска- съжалявам, че е дошла досадната, но знаеш ...
Весе- теб заварвам най-обнадеждена и позитив!! Супер!

Момичета , ползотворен и уютен уикенд на всички , които имат нужда да си почиват!:

Общи условия

Активация на акаунт