Бебеправене Тема 14 - Да прогоним лелката за следващите 9 месеца! :)

• 22 529
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро! Айде да приключваме тази 14та тема и да внесем повече положителни емоции.  Да ви кажа, на мен все още не ми идва и си мисля, че няма и да ми дойде, ама да видим  Rolling Eyes  За втори тест ще изчакам още някой друг ден. Вчера има едно пробождания вляво и някакви странни усещания в корема. С 1вото дете нямах подобни. Но гърдите са ми странно чувствителни и започнаха болките от датата, на която ми беше дошло предния месец. Друг път ме болят от О., до преди да ми дойде.
Почти съм сигурна вече, дано всичко е наред.

# 691
Добро утро и от мен мили момичета.Хубав и изпълнен само с положителни новини ден на всички  Hug
Принцеске следващия месец искрено се надявам да съобщиш друга новина
Цвети ти горе главата,щом не е дошла лелката шансовете са големи
Цветунка стискам палчета

# 692
Принцес не се отчайвай.Този месец ,доста от нас се сблъскаха с това неприятно чувство.След лошото идва хубаво, все си повтарям това.Крайно време е на всички ни, вече да се случи това ,което от много дълго време чакаме. ЦВЕТУНКА дано не ти дойде.Преди колко дни прави първия тест?Колко време ти е закъснението?

# 693
ВЕСИ аз предлагам ти да пуснеш новата тема.Този месец си позитивно настроена и мисля че, ще донесеш много късмет. Hug Simple Smile

# 694
Добро утро, момичета!   bouquet

Ивелинка  Hug, Цветунка, дано да е бременност!  Praynig

Ели, ти как си? Силве, при теб как е, кога не чакаш?

Да, Дани, объркала съм - 16ти ден, не 13ти и според мен е била тогава  Peace стискам палци да е станало

Дано!  Praynig

# 695
И аз мисля като Ели, Весе ако искаш ти пусни темата!  Hug

Дано тема 15 ни донесе много късмет и многооооо  EFP

# 696
Принцес не се отчайвай.Този месец ,доста от нас се сблъскаха с това неприятно чувство.След лошото идва хубаво, все си повтарям това.Крайно време е на всички ни, вече да се случи това ,което от много дълго време чакаме. ЦВЕТУНКА дано не ти дойде.Преди колко дни прави първия тест?Колко време ти е закъснението?
Eли, правих теста в сряда, на 10.10, беше отрицателен, но не се впечатлих от това. Правих го късно следобяд след много вода и много пишкане. Не знам точно кой ден закъснение се брои днес. Миналият месец ми дойде на 11.09, като последните ми цикли са около 26 дни. Най-дългият ми тази година е 28 дни, през май, като оттогава плавно намаляха. Цикъл над 30 дни не знам да съм имала някога. В момента ми е 33ти ден.

# 697
Момичета, днес по принцип не чаках и понеже съм доста нетърпелива си направих теста със ставането иииии видях  EFP. Втората черта е леко по-бледа, но предполагам, че е от това че избързах с теста все пак нямам и ден закъснение. Страшно сме щастливи с таткото и се надяваме да се радваме на живо и здраво второ дететнце скоро  Heart Eyes.

tsvetunka , айде давай и ти едно тестче и дано е положително.

Желая много успех на всички момичета в темата да гушнат сладки малки бебчета в най-скоро време   ylinfant.

# 698
Black&White-прекрасно!  newsm74 Предполагам си доста развълнувана, пожелавам ти лека бременност без проблеми и бузесто бебче накрая!:)
Бъдете живи и здрави!:) 1stroller 1crib

# 699
Иве,благодаря! Страшно много се вълнувам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Сега се моля всичко да е наред, защото ще трябва да почакам цяла седмица за преглед.

Само да ви споделя момичета, че нямах никакви симптоми на бременност, дори ме понаболява коремчето като пред цикъл. Така бях и с първата бременност.

# 700
Добре е да знаем, защото нали знаеш как всеки се ослушва за евентуални признаци, които не са задължителни! Още един пример си ти - как нещата се случват когато им е времето! family

# 701
@Daniella@-здравей, здравей! Как си ти? Не съм следила последните ти писания и кога не очакваш сега? Hug

# 702
Black&White,  ПОЗДРАВЛЕНИЯЯЯЯЯ!!!!   bouquet   bouquet  bouquet Пожелавам ти лека бременност и здраво и бузесто бебе на финала!!! Много се радвам за вас!  Hug Представям си колко сте щастливи с таткото!!! Аз мислено толкова пъти съм си представяла този момент... Simple Smile Дано съвсем скоро и ние видим заветните две чертички  Praynig

# 703
Black&White много се радвам за теб
Даниелка аз Не чакам в края на месеца.За мен има време още до тогава.

# 704
Black&White, честито, честито!   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт