Малки МАЙски слънчица радват мама с тупкащи сърца !

• 24 835
  • 719
  •   1
Отговори
# 495
Anum,  Hug пожелавам ти скорошно излизане от клиниката и безпроблемно бременеене,
на всички друг, по-малко неразположения и повече положителни емоции в днешния мрачен ден  Hug

# 496
Нещо се издразних защо никъде по сайтовете на центровете за ФМ няма цени ThinkingЩе кажеш,че е безплатно,а ако човек иска да си направи сметката и да е предварително осведомен-не може NaughtyДоколкото знам,май около 100тина лева,не са малко пари,да вземат да напишат Confused

А иначе ми хрумна,мили мацки,всъщност коя от нас първа ще мине на ФМ,аз съм на 24ти PeaceЩе ми е интересно ако някоя мама е преди мен да сподели как е минало Heart Eyes

Аз вече съвсем съм на вълна пазаруване,правя в момента списък,който съм взаимствала от различни сайтове и от мнения на познати Mr. Green

Хихихиии и аз съм на 24-ти при д-р Марков в клиника Марковс. На 26-ти съм на ЖК и тогава ще ми правят БХС. Simple Smile

# 497
до колкото знам ФМ при марков и томова е по 100лв на бебе, за близнаци съответно било 200  newsm78

# 498
Хихихиии и аз съм на 24-ти при д-р Марков в клиника Марковс. На 26-ти съм на ЖК и тогава ще ми правят БХС. Simple Smile
И аз съм там на 24-ти, от 14.40ч. Simple Smile Може да се засечем  cheers

# 499
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Анум, щом си решена, че ще издържиш до край, така ще е  Hug

Аз съм на ФМ на 25ти, така като гледам всички сте за 24ти и ще споделите преди мен  Mr. Green Аз съм при д-р Цолова от Фемина. Вече получих от няколко мами информация, че ФМ е минало супер, а на мен докторката много ми допада  Hug

# 500
Аз съм на 30-ти при Марков, по телефона като питах за цена ми казаха 80 лева.
Анум, дръж се момиче!  Hug

# 501
Anum  Hug Hug Hug Praynig Praynig всичко ще е наред  Hug
Днес момичета ми е много зле, много ми се гади и за капак ме боли и стомахът от гастрита Sad, но ще мине, важното е с бебето всичко да е наред  Praynig Praynig

# 502
Момичета,да ви питам,аз съм 8 седмица,на лекар съм на 6 ноември,когато ще съм 12 седица,когато го поп,питах за бхс,той ми каза,че ,когато отида ще ми даде някакво си листче и ще ме прати в МД,а за ФМ ми било рано,но от тук разбирам,че е хубаво поне месец преди това да се обадя на Марков..и се чудя какво да правя да звъня ли,да чакам..да не изпусна часовете,че съм свикнала да ми е планувано по рано всичко..

# 503
Момичета аз малко се притеснявам... всички пишете, че Ви се гади, че имате неразположение, а на мен нищо ми няма. Преди ми се гадеше много малко и ме боляха гърдите, но от няколко дена симптомите изчезнаха. И сега се притеснявам да не би да се случва нещо лошо. Абсолютно нищо не чувствам и течение нямам. Довечера съм на преглед, дано всичко да е наред.  Praynig Praynig

# 504
Веднага се обади да си запазиш час! Дават часове за след месец. Аз бях с току що потвърдена бременност, в 5-та г.с., когато се обадих.

# 505
ако ще правиш ранна фм,според мен е добре да се обадиш за час от сега. ранната е м/у 11 и 13+6 г.с.
някои гинеколози смятат че може и без нея. те са общо 3 през бременността. аз лично мисля да не пропускам нито една  Peace

# 506
  • Бургас
Момичета аз малко се притеснявам... всички пишете, че Ви се гади, че имате неразположение, а на мен нищо ми няма.

И на мен не ми се гади, спокойно, не е задължително да се чувстваш зле. Напротив, радвай се, че минават леко нещата. Hug

# 507
  • София

Дес, спокойно... това, че нямаш симптоми не означава, че нещо не ти е наред  Hug Стискам палци за прегледа.

# 508
Здравейте!!!

4ere6ka- извинявай Simple Smile объркала съм Simple Smile

За ядките- и на мен ми се вижда пресилено. Според мен всяко нещо което е в границите на разумното неможе да навреди

За БХС- ако на първата фетална морфология се види нещо което е притеснително и изисква допълнителни изследвания си заслужава. Иначе според мен е излишно натоварване на психиката

За мазането- с първата бременност се мазах с какво ли не от най- евтиното до най- скъпото и резултата беше безброй стрии по дупето. След като родих и започнах да свалям килограми стриите започнаха да изчезват и сега нямам нито една. Незнам как точно се получи, но стана. Въпрос на кожа си е.

За женската консултация- аз се записах в 23 поликлиника и съм супер доволна. Много е готина лекарката. Иначе няма проблем да се водиш на едно място, а да родиш на друго. Всеки има право на избор. За Токуда как е точно незнам

Анализиращ се- и аз много се дразня на липсата на цени и спорем мен трябва да има и хората да бъдат ориентирани. Аз с първата си бременност като ходих и понеже незнам колко струва носех в мен страшно много пари за да не остана изненадана. Това което много да кажа е че преди 2 години във Фемина цената на ФМ в различните седмици беше различна- като се започваше от 80 и стигаше до 120. Имаче аз съм на ФМ на 22.10 от 16.30 във Фемина при др. Димитров и ще се отчета.

Anum- стиснати палци от нас и много положителни мисли. Hug

Coffee_Break- аз бях същата и ми помогна много- по 2 ампули витС на ден, пръскане на Куикс, чай от шипка, и таблетки за смучене фитолор( много са добри)

des14- и аз съм повече от добре без никакви неразположения. Така бях и с първата бременност. Вместо да се притесняваш се радвай.

Е засега е това. Лек ден Simple Smile

# 509
Благодаря момичета! Май само апетита ми не е изчезнал. Simple Smile Закусих обилно и сега съм отново гладна. Ще се успокоя след прегледа днес. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт