Малки МАЙски слънчица радват мама с тупкащи сърца !

• 24 824
  • 719
  •   1
Отговори
# 510
Хихихиии и аз съм на 24-ти при д-р Марков в клиника Марковс. На 26-ти съм на ЖК и тогава ще ми правят БХС. Simple Smile
И аз съм там на 24-ти, от 14.40ч. Simple Smile Може да се засечем  cheers

Хахахаа е как така и аз съм от толкова часа???  Grinning

# 511
Здравейте,днес бях на ЖК и   вече знам термина(то аз  го знаех и преди,но чаках да видим лекарката как ще го сметне  Mr. Green ),та бебо се очаква на 01.06.2013г.-втора бременност,на 24години сам от София.
Ще се радвам  да ме запишете на първа страница. Hug

# 512
Ох ще се побъркам с тая пренетална диагностика Sad От вчера чета какви ли не неща в нета и се объркам още повече. Засега тендирам да не си правя биохимичен анализ както и измерване на дебелината на нухалната транслуценция и оценка на феталната носна кост. Голяма статистика е всичко, а не ми се иска при един не дай си боже лош резултат да се побъркам, да се наложи инвазивна диагностика и така нататък Sad

# 513
Всички ли си правите РФМ,аз си записах 4ас за 8 ноември,когато съм в 12 седмица,не съм сбъркала,знам че се вманиачавам,но с първа и много искана бременност..До колкото разбрах фм са 3 през бременноста-по-желание?

# 514
  • София
Момичета,категорична съм,че първата ФМ е най-важна NaughtyДържа на това си мнение и като една бъдеща свекърва Mr. Green,ще повторя доводите си.На ранната ФМ се вижда достатъчно добре,ако има сериозен генетичен дефект,несъвместим с живота,не само болест на Даун PeaceСъжалявам,че ще го кажа,но ако недай Боже се види такова нещо,аборт по медецинки причини в 12 г.с. е за 100 пъти за предпочитане и с минимални последици за майката,отколкото такъв в 20 г.с. ConfusedБолката-и емоционална и физическа е много по-малка.ФМ,която се прави на по-къден етап има друга цел,там се проследяват вътрешните органи на бебето,тяхното наличие,структура и правилно функциониране,както и т.нар фетално сърце.Целта е следната,ако,например,има сърдечен дефект,който може да се коригира,неонатолозите да са подготвени за това и да го имат предвид при раждането,за да може да се вземат веднага мерки PeaceНадявам се,че не ви досадих с тази лекция,но наистина исках да ви кажа доводите си,които би потвърдил всеки един специалист по ФМ Hug

# 515
Е, аз съм при Павлова, при Марков ще се запиша по-нататък Simple Smile Ще се радвам да се видим  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 516
Аз много се чудя за БХС и ФМ, ще се консултирам с моята лекарка и ако тя каже ще си запиша час.

# 517
Е, аз съм при Павлова, при Марков ще се запиша по-нататък Simple Smile Ще се радвам да се видим  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Аааа добрем! Wink Отдъхнах си ooooh! Успех ти пожелавам! Simple Smile

# 518
  • в пералнята
Момичета,категорична съм,че първата ФМ е най-важна NaughtyДържа на това си мнение и като една бъдеща свекърва Mr. Green,ще повторя доводите си.На ранната ФМ се вижда достатъчно добре,ако има сериозен генетичен дефект,несъвместим с живота,не само болест на Даун PeaceСъжалявам,че ще го кажа,но ако недай Боже се види такова нещо,аборт по медецинки причини в 12 г.с. е за 100 пъти за предпочитане и с минимални последици за майката,отколкото такъв в 20 г.с. ConfusedБолката-и емоционална и физическа е много по-малка.ФМ,която се прави на по-къден етап има друга цел,там се проследяват вътрешните органи на бебето,тяхното наличие,структура и правилно функциониране,както и т.нар фетално сърце.Целта е следната,ако,например,има сърдечен дефект,който може да се коригира,неонатолозите да са подготвени за това и да го имат предвид при раждането,за да може да се вземат веднага мерки PeaceНадявам се,че не ви досадих с тази лекция,но наистина исках да ви кажа доводите си,които би потвърдил всеки един специалист по ФМ Hug
Абсолютно съм съгласна. Да не говорим и че е срамота в 21 век да се пренабрегва модерната медицина и нейните методи.
Аз мисля да си направя и трите ФМ, както и БХС - за мое удовлетворение.

# 519
  • София

Я да сменя малко темата от ФМ и БХС - Момичета мислите ли за някакъв спорт за бременни- примерно йога? И ако да, кога мислите, че е подходящо да се започне?

# 520
  • София
Мислих, умувах, къде ще ми е най-удобно зимата и най-накрая се записах на ЖК в Доверие.
Всъщност си записах час за преглед на 23.10.2012г. при д-р Иванов.
Сега се замислям, ако ми каже, че са две бебета  Laughing Laughing Laughing Не че имаме предпоставка, но малката все повтаря, че иска и братче, и сестричка.  Laughing
Има ли други мами в Доверие, Овча купел, София?
До сега не се вълнувах толкова, колкото първия път, но сега вече хормоните си казват думата.  Laughing
При първата бременност плачех на всеки преглед, когато виждах бебето.

# 521
Rainy, и аз за това си мисля, ама май по-добре в по-късните месеци.Аз за сега гледам да се прибирам пеша поне от работа и сутрин ходя по 10-15, следобяд навръщане ми излиза някъде 30-40 мин.Не е много ама гледам и да не се претоварвам и повече да си лежа почивните дни

# 522
  • София

Я да сменя малко темата от ФМ и БХС - Момичета мислите ли за някакъв спорт за бременни- примерно йога? И ако да, кога мислите, че е подходящо да се започне?

Аз си мисля постоянно за спорт,  Laughing но все не ми остава време. Но сега съм решила да правя леки упражнения у дома с детето. Та и на него да му е забавано.
Перди години, като ходех на гимнастика на Спартак имаше бременни мами, които правеха по лекичко упражненията. Бяха с прилични коремчета.  Thinking

И аз гледам да ходя повечко избирам по дълъг маршрут за ходене пеш. Събота и Неделя в Зоопарка в Южния Парк. Дори мих прозорци. Имам още два. Много по добре се чуствам, като се движа, отколкото като по цял ден седя в работата на стола.

# 523
  • София

Нанина, мхм и аз мисля за по-късните, но не знам дали не е добре след 3тия месец да се тръгне. На мен ми е първа бременост и не знам .. ако някоя мама с 2, 3... е ходила да сподели опит.

Гериджер, аз съм от Младост... ОК ми е мнооооого далеч... А на гимнастика... аз си мислех за нещо специализирано за бременни...

# 524
Здравейте бъдещи майски мамчета! Аз съм в чужбина и чак сега се уредих да ходя на преглед да видим как е бебо чакам с нетърпение това ще ми е първия преглед а почти приключвам втория месец baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт