ТРЕТИ клас - първи срок - 2

• 48 010
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Вчера в двора на училището видях едно момченце с баща му. Бащата гледаше бележника и четеше забележките. Чух го да казва: "Мисли му какво ще ти се случи, ако видя изписана и втората страница!". Талантливо дете... Месец след началото на учебната година е подкарало втора страница със забележки. Представям си там какви бисери са изписани.  Laughing
Което ме накара веднага да проверя какво става в бележника на Иво.   Sly Слава Богу, нямам находки.

# 316
  • в здрача
Ама как се смях със забележките. Много весели. Приза си поделят тази за забравения червен и зелен химикал и нарушаването на реда в междучасието.  Mr. Green
И моята госпожица е горда, че няма нито една забележка. И че е отговорник за домашното по математика /трябва преди часа да провери кой има и кой няма домашно и кой го е сбъркал/.
Телевизия моите гледат. И аз като Jizzlobber разрешавам да гледат колкото искат, ако още имат сили и не е станало време за сън, ама то от 20 до 21 ч да вечеряш, да гледаш, да си играеш, да разкажеш това или онова - кое по-напред.
И уикендите не им остава време. Все не сме си в къщи. Тази неделя не ни се мърдаше никъде, ама те си знаят и си го търсят като наследство, та принудиха баща им да ни закара при баба им на село, където вече с нетърпение ги чакаше братовчедка им, че и гаджето и. Не могат да се видят през седмицата, че учат в различни училища.

# 317
  • Русе
Изтърках гумите от бързане но успяхме да минем през зъбарката, да изпилят леко шината, и да се върне с само с 10-мин. закъснение за час по англ.
Горда съм от себе си. Е, в колата останаха тениската по физ., тел. + ключове но ще гопреживея.

Страшни са тия забележки  Mr. Green

# 318
  • Sofia
И ние да се включим към забележките - има вече запълнена едната страница, като любимата ми е: "Имитира свирене на пиано и се смее в час по музика!"

# 319
  • Русе
И ние да се включим към забележките - има вече запълнена едната страница, като любимата ми е: "Имитира свирене на пиано и се смее в час по музика!"

Joy Ами, музикално е детето. Тая к'во иска  Mr. Green

# 320
И моята госпожица е горда, че няма нито една забележка. И че е отговорник за домашното по математика /трябва преди часа да провери кой има и кой няма домашно и кой го е сбъркал/.

И нашата госпожа така практикува, но не смятам, че е нормално детето да преценя дали е вярно домашното или не. Освен това като каже, че Иван напр. няма домашно, след това си има конфликт с него и неприязън. Това са си отговорности на учителя, а се получава, че вместо да си обедини с това прехвърляне на задачи децата носят негативи.

# 321
  • в здрача
То и аз навремето бях отговорник до 7-ми клас, ама само за редичката от чинове назад, т.е. имахме 3-ма отговорника, които проверявахме дали има и дали правилно е написано, т.е. дали задачите са решени правилно. И това ми донесе само позитиви, защото като кажех - ами, защо не си си написал домашното, хайде сега преписвай и най-големите багабонти сядаха в междучасието и преписваха домашно, съответно мен и моите приятелки не ни закачаха и ми се разминаваше да ме пръскат със спринцовки /вземаха вода от кофата, с която се миеше дъската и пръскаха момичетата/, имаше едни ластици, с които много болеше като те ударят, а и с фунийки не ни замяраха, защото няма да им дам да препишат следващия път домашното, а учителя не се занимаваше да пише забележка, а направо двойка.
За отговорници се избираха само отличници.

# 322
Леле много се смях с тези забележки.
Ние тази година все още нямаме.
Днес сме със разстройство и сме си в къщи .Дадоха и бележка само за днес дано се оправи бързо .Габи е с много чуствителен стомах и много трудно ги овладяваме разстройствата.
А иначе усилено се готвим за танцовата спартакиада в Търново и няма търпение да отидем.Днес след обяд ако още е зле ще пропусне репетицията а никак не и се ще.

# 323
  • в здрача
Каква е тази танцова спартакиада в нашия град и къде се провежда, да дойдем за публика?

# 324
В двореца на културата и спорта "Васил Левски " на 26,27 и 28 октомври.
Габи е от балет "Галаксико"-Димитровград.

# 325
  • София
В класа на Иво има 3-ма отговорници, които проверяват кой има домашно и кой - не. Но само това. Не проверяват има ли грешки или не. Това би било прекалено.

# 326
Вчера в двора на училището видях едно момченце с баща му. Бащата гледаше бележника и четеше забележките. Чух го да казва: "Мисли му какво ще ти се случи, ако видя изписана и втората страница!". Талантливо дете... Месец след началото на учебната година е подкарало втора страница със забележки. Представям си там какви бисери са изписани.  Laughing
Което ме накара веднага да проверя какво става в бележника на Иво.   Sly Слава Богу, нямам находки.

Снощи и аз прегледах за забележки, нямаше  Laughing Но днес се обадих на класната да й кажа, да не се притеснява да  му пише забележки, понеже знам, че има случаи на опростени такива... Та другата седмица ще чакам с нетърпение  Mr. Green

# 327
Имаме и 1бр. в личното тефтерче...
"Ям кубети в час по четене" - собственоръчно си я е написал, само подпис е сложила г-жата, И нея я видях вчера...  ooooh!

Joy Съвсем забравих за личното тефтерче - и там имаме точно такива собственоръчно написани - 1 или 2 са, не помня.

# 328
Тъъъй, и ние да се включим в конкурса по забележки. Миналата година бяхме горди рекордьори в класа, г-жата ги сбутваше под редовете, след като отреденото място свърши. За тази година са две, като текстът на г-жата не е толкова подробен като вашите, варира от "Лоша дисциплина", до "Изключително лоша дисциплина в часовете. Моля, обърнете внимание!" (не помня с удивителна ли беше).
Втората е от днес. Съученичка го оскубала и той я бутнал за фибата, тя изпяла на г-жата, а г-жата написала забележка само на моя хубостник. При въпроса защо ще го скубе съученичката му обясни, че тя и друга съученичка си чукнали главите и другата се разплакала, и той за да я развесели, взел да обяснява с мимики как скубещото момиче жестикулирало, на което последното явно се ядосало и му отмъстило със скубане.  newsm78 Е, не знам да се сърдя ли на детето, след като г-жата не е видяла (по думите на чадото) ситуацията и явно е взела под внимание само оплакването на въпросното момиче. Аз си го знам моето, че умее да изкарва хората извън кожа, и все пак.
По въпроса със забележките, тази година съм измислила сурова система, за 6-ица давам 2 лв, за забележка той ми дава 5. Ми май не действа...  Tired

# 329
elin_a , не дава ли по 5лв за забележка  Laughingщо така не действа системата?
Моите имат глоба левче, ако са забравили да си измият зъбите 9ама само на думи). И онзи ден малкия  брои усърдно едни стотинки, събира си и жълти и ми ги дава. Аз учудено- Защо ми даваш паричките си? А той, сериозно - Ми защото вчера забравих да си измия зъбите.
Не му ги взех, естествено, толкова жално ми стана... че и честен- как си признава само.

Общи условия

Активация на акаунт