ТРЕТИ клас - първи срок - 2

• 47 797
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Имам въпрос към Ели.
Павел от тази година ходи на карате - 3 пъти седмично. Днес треньорът /или както там се нарича/ каза, че през декември щели да имат "изпит за колан". Какво означава това?
Вери найс, ето ти задачите:
http://math-bg.com/wp-content/uploads/2012/11/CH-2012-3-4_klas_U.pdf
а тук са отговорите:
http://www.math.bas.bg/ch/

# 661
  • София
very nice, включвам се само да дам съвет за гръбначните изкривявания. Освен лечебната гимнастика я запишете на плуване. Аз от дете имам изкривяване, записаха ме на плуване. Отказах се, заради идиотска случка. Сега при Саша имаше съмнение за такова нещо заради интензивния растеж, водих я на ортопед, няма проблем, но и той ме посъветва да я запиша на плуване, защото укрепва гръбната мускулатура и предпазва от изкривявания.

Днес Саша има 6 по ЧО на урок, който не е учила. Първо като ми каза си помислих, че не се е подготвила и се разсумтях какво прави в занималнята  Rolling Eyes Ама, неее, мамо... имам 6 на урока, който днес госпожата предаде, защото го знаех целия  Shocked А то каква била работата... "г' клас вървяли с урок напред и 2 часа го дъвкали. Нашата слушала 2 дни в занималнята урока и го научила  Joy Joy Joy

# 662
  • София
Днес Саша има 6 по ЧО на урок, който не е учила. Първо като ми каза си помислих, че не се е подготвила и се разсумтях какво прави в занималнята  Rolling Eyes Ама, неее, мамо... имам 6 на урока, който днес госпожата предаде, защото го знаех целия  Shocked А то каква била работата... "г' клас вървяли с урок напред и 2 часа го дъвкали. Нашата слушала 2 дни в занималнята урока и го научила  Joy Joy Joy
Joy

# 663
  • София
Да бе! Най-подробно ми разказа за Патриарх Евтимий за султана как се вкаменил и т.н. Признавам, че аз лично не запомних нищо, защото имам огромно отвращение към предмета История и в частност тези времена дето се учеха до сега и отказвам да запомням... дори категорично отказвам да уча с нея по предмета. Баща й обича историята и се занимава с кеф  Wink

# 664
  • Русе
Имам въпрос към Ели.
Павел от тази година ходи на карате - 3 пъти седмично. Днес треньорът /или както там се нарича/ каза, че през декември щели да имат "изпит за колан". Какво означава това?

Треньор или сенсей/семпай в зависимост от ранга. Ако питаш чичко Гугъл той ще ти обясни по-добре защото нашите се явяват само по джу джицу а там системата е по-различна. Основното е че: първо се плаща отделна такса за това и тя е според преценката на треньора или изпитващия (нашата е колкото месечната такса - 40 лв), второ: за да защити даден цвят първо трябва да има определени знания/пози/стойки, трето: стаж като трениращ, и четвърто:определени навършени години.
Обобщено: ще ги строят, ще ги карат да показват разни захвати, малка битка и ще им дадат грамоти. Не съм чула дете да не вземе колан защото всяко взело плаща такса а тя остава за изпитващия  Mr. Green
Ако има навършени години и стаж може да прескочи даден цвят и да мине на по-голям ( при Алекс така стана). Но ако няма годините не може да вземе по-голям ако ще и световен шампион да е.

# 665
Браво на математиците!  Hug
Сашо има петица по физическо.  Laughing И неговата сякаш е на изпитване на бягане.  newsm78 newsm78
Има 4 на контролно по немски,5 на устно изпитване по ЧП и 6 на контролно по БЕ.
Приятен ден.  Heart Eyes

# 666
Честит Архангеловден на всички!   bouquet
Честито на именниците и на всички, които празнуват днес!
Да сте живи и здрави и да ви се слави името!

Поздравления за малките ни, големи математици! Hug

# 667
  • София
Ели, много благодаря!    bouquet Интересно, за какъв стаж като трениращи става дума при нашите, като ходят от октомври?  newsm78
Ели, Чиби, Мамче, добро утро!

# 668
  • При децата ми
Добро утро!
Да дам и аз отчет! Simple Smile Снощи ми донесе две четворки и три шестици. Преди плуването обаче го питам дали госпожата е върнала бележниците и той ми казва, че ги върнала, ама той не гледал какво има вътре. CrazyСъответно не знае и какви оценки има нанесени. Четворките са на контролни по човек и природа и по български език. Шестиците са по математика /ЗИП/, български /четене/ и изобразително изкуство.
Vache, браво на Сашата! Да не съм те чула да се оплакваш от нея! Simple Smile

Днес е Архангелов ден! Да са живи и здрави всички именници  bouquet! Да са късметлии и много щастливи!

# 669
  • Русе
Е това вече е странно  Shocked Да не би да имат нужда от пари?

Мерси  Hug На всички да е хубав и успешен деня  Hug

Честито и на именниците   bouquet

# 670
  • София
Е това вече е странно  Shocked Да не би да имат нужда от пари?
И аз бях така-  Shocked
А, и освен това, по 55 лв. за екип за изпита - "по желание", естествено.  Mr. Green

# 671
Честито на днешните именици.  Heart Eyes  bouquet

# 672
Ели, Чиби, Мамче, добро утро!

Добро да е! Heart Eyes
Благодаря за кафенцето, точно го пия и аз. Simple Smile

Дани изяви желание да ходи на "Кенгуруто", но имало само 2 места .. и са избрали децата с най-добър резултат от последното състезание. Confused

# 673
Сашо пък онзи ден се прибира от училище и каза само за шестицата по БЕ.  hahaha
Четворката и петицата по другите 2 предмета сама си ги открих в бележника.  ooooh!

# 674
  • Русе
Ето няколко док. от БГ федерацията по карате. Там има обяснения за кю-то и дан-а  Peace

Общи условия

Активация на акаунт