ТРЕТИ клас - първи срок - 2

• 47 822
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Излязли са резултатите от СМГ. Ние сме със 78 т.
http://www.math.bas.bg/ch/2012/smg03.htm
104 са нашите.
Съжалявам, че не се явихме в НПМГ, обаче.
Освен, че детето е решавало в коридора на СМГ, в НПМГ наградените са до шесто място /а са се явили 100 деца от трети клас/, а в СМГ било само до трето /а се се явили 300 деца почти/...Ние сме на шесто място, естествено, ама не където трябва.  Mr. Green

# 646
  • София
Хубава работа, ама .......
Иринка, браво на Павел!  Hug С или без награда, той си знае, че се представил прекрасно. Това е важното.
April24, браво и на твоето дете. Simple Smile
Аз съм в агитката, предвид това, че моят син изобщо не участва. Но много ме радват децата, които имат кураж и хъс да ходят на състезанията.

Амбър, по-добре от тази книжка да понаучи това-онова за секса без бебе. Предполагам, че в нея темата е поднесена по адекватен за децата начин. По-добре така, отколкото от шушу-мушу и кикотене през междучасията. То не че и този информационен поток ще му се размине, де.... И аз съм купила една подобна книжка, но някак още не сме стигнали до нея. Май ще трябва да й намеря подходящия момент.

# 647
Аз пък сега разбрах от детето, че нейното училище ще се включи в СМТ, а аз вече платих такса за СМГ, където пак ще бъде лудница.
Моята госпожица е била в кабинет, но децата в коридора едва ли са се чувствали много добре.

# 648
  • София
Аз пък сега разбрах от детето, че нейното училище ще се включи в СМТ, а аз вече платих такса за СМГ, където пак ще бъде лудница.
Моята госпожица е била в кабинет, но децата в коридора едва ли са се чувствали много добре.
Отвратително е било.
Първо, много студено.
Второ, като са почнали да излизат от всякъде около тях и да вратарят - край.
И в нашето у-ще се провежда СМТ, но и аз записах Павел в СМГ, тай като курсът ще бъде изместен за веднага след приключване на състезанието и няма да има как да се придвижим.

# 649
  • Sofia
 И нашите точки отговарят - 97. По списък в СМГ имало 20 деца преди моичкия. В НПМГ има 16, та моят план очевидно е изпълнен - влиза в 50-цата. А и % на успеваемостта си е вдигнал .М.г. е изкарал 60% от точките , а тази - 70.
 Специални поздравления на Павчо , а и на всички дечица, които участваха  Hug.
 Прави ми впечатление , че резултатите на 4 клас са доста слаби. Очевидно нашият набор ще е доста силен  Laughing.
 Хубав ден   bouquet.

# 650
  • София
Дани, браво на Алекс!  Hug

# 651
  • София
104 са нашите.
Съжалявам, че не се явихме в НПМГ, обаче.
Освен, че детето е решавало в коридора на СМГ, в НПМГ наградените са до шесто място /а са се явили 100 деца от трети клас/, а в СМГ било само до трето /а се се явили 300 деца почти/...Ние сме на шесто място, естествено, ама не където трябва.  Mr. Green
Връщам си думите назад. И в СМГ ще награждават до 6-то място и ще имаме грамота. Поне малко да си компенсира детето решаването в коридора.  Laughing

# 652
  • Русе
  Иринка, поздравления за Павел.    bouquet  Както и за Сашето, Алекс,  Петьо и всички математици. Знам за какво ниво иде реч, доколкото съм запозната с математиката и средното ниво, покрай напъните да размърдам някакъв подобен процес в нашата артистична главица.
  Иначе зачете новата книжка още докато вървеше с мен из парка. Докато не я прочете цялата,не пипна учебник. Хич не знам как ще изкласим. Ученето ни представлява един непрекъснат театър и блеене по всичко останало.Като му отворя бележника - само шестици, почти страница. Твърди,че е джедай и когато му трябва нещо си го знаел.  newsm78

# 653
  • София
Браво на математиците! Ние сме с 90т. -поне няма грешки в преписването на отговорите. Simple Smile

# 654
Поздравления за всички математици,представили се блестящо!
Иринка,браво на Павел!И аз се зарадвах,че в СМГ ВЕЧЕ ще награждават до 6-то място.Мързи ги обаче да поръчат и медали за първенците,както правят в НПМГ.На твое място догодина бих пуснала детето в НПМГ,защото след прием в СМГ няма да имате това право!
Моят Филип не е от математиците,но обича да решава нестандартни задачки,което много ме радва.Наблягаме на пианото и танците,абе на изкуствата.

# 655
  • София
Поздрави и от мен за всички математици. Браво на Павката за грамотата, при това спечелена при такива тежки условия !

# 656
Поздрави и от мен за математиците!
Само да се "похваля" с новите три забележки - за непълно домашно и неносене на разни неща... Вече няма място на първата страница за забележки в бележника. Имаме, разбира се, и в тефтерчето... Rolling Eyes
Ще имаме родителска среща следващия вторник.

# 657
  • Sofia
Дани, браво на Алекс!  Hug
Иринка , благодаря  Hug. Наистина гледам на нещата в ддългосрочен план, а сега идеята е да се ориентира добре дали наистина е готов за мнооого математика  Wink.
...поне няма грешки в преписването на отговорите. Simple Smile
И аз броя това за постижение  Peace. До последно се притеснявах, че може нещо  да е объркал  пре нанасянето на отговорите Laughing.
 За всички, чиито деца носят забележки - не се притеснявайте, деца са  Hug. Големият ми син беше с пълен бележник забележки , а е пълен отличник вече 8 години. Оправя се перфектно с всички предмети и няма проблеми. Сега е моментът да се научат децата на отговорност за да им е лесно в прогимназията.

# 658
  • Русе
Аз нямам нищо напротив забележките но все са че е нередовен. Вчера пак не си бях написала дом. по БЕ  ooooh! А, и бележникът му пак изчезна. Предната седмица го беше загубил в големия дъжд някъде по улиците. Пак че някаква госпожа го намерила и му го донесла у дома. Дано и днес от някъде се появи.
Ужасен е, направо не знам какво да го правя  Confused Има цели две задължения. Да учи и що годе някакъв ред да поддържа в стаята си. Не учи а стаята му е по-разхвърляна и от градското сметище. Снощи за излизане се облече с най-старата си тениска и с къси панталонки. Ни грамче суета няма в него. Вечно ходи облечен като някой клошар а гардеробът му е заринат с нови и хубави дрехи Sad Не чува какво му се говори въобще. Да сме го оставили на мира. И вчера точно това направих. Казах му  че щом няма задължения автоматично остава и без права. Да прави каквото си иска.... Tired

# 659
И Габи донесе първата забележка: говори в час по математика. Беше направо като смазана, беше сигурна, че някой от нас ще я пребие, макар, че никога не сме я били, но толкова я беше страх да признае на баща си Embarassed Имаме и първата 4-ка-по физическо, бягали 200м и накрая тя вървяла ooooh!
А новото 20 е, че ходи на лечебна гимнастика, джи пи то откри начална форма на изкривяване.
Много сме доволни от тази гимнастика-то си е детски фитнес и без това се чудех какъв спорт да я запиша, след като не сформираха група по волейбол в тяхната смяна на у-ще.
Казаха задължително и плуване, та ще я водим и там, но лятото, може и сега, ако открием къде и кой сформира група.

А има ли някъде задачите?

Аз на това състезание не я записах, че нещо пак е във фаза, по цели нощи крещи, реве, вика насън. Вълнува се за всяко нещо-важно и незначително. Това щеше да й дойде още по-за преживяване Tired. Ще й записвам час при психолог уикенда.

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 17:46 от very nice

Общи условия

Активация на акаунт