ТРЕТИ клас - първи срок - 2

• 48 008
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Ще дава, де ще ходи, но тая глоба не спира забележките  Laughing
Виж, и за зъбите е идея. Въпреки че съм сигурна, че без напомняне няма да си ги измие никога. Когато е на лагер или зелено училище едно от друго гледат и не пропускат, но у дома нали има кой да мисли за всичките дребни неща...  ooooh!

# 331
  • Русе
  И при нас вървят едни подобни парично-обменни взаимоотношения. Но по 0.50 ст на шестица, и за състезание по някой предмет, като СБНУ - 5 лева. Ако вземе максимален брой точки - 10. Той предложи ако има по-малко от 6 да ми дава по 2 лева.  Grinning За пари е много точен, особено ако има да дава .  Simple Smile

Госпожата го премести да стои при едно чудесно момиче - умно, добро,артистично и чудесна художничка.Вярва, че дисциплината при него се провокира от дразнители и двете се надяваме да няма повече забележки. Praynig

# 332
И аз трябва да намаля тарифата май, като гледам как валят оценките. В един момент ще се окаже, че има повече пари от мен  Laughing Но като го слушам как обръща всичко в Лего нинджаго-та и подобни, май няма да стане. Като стана въпрос, вашите играят ли си още с играчки?  newsm78

# 333
  • sofia
Да, играе си. С играчки, когато брат му го изръчка, но иначе все прави нещо - лепи, реже, сглобява - ей такива.

# 334
Обещах да пиша след прегледа при ортодонтката.
Взе му нова мярка и ще ремонтират сегашното апаратче по ЗК, че го сложихме едва преди месец.Явно е в нещо като гаранция, а и повредата не била голяма.Отдъхнах си. Simple Smile

# 335
Здравейте ! Предала съм поздравите ви на Чиби !Ще се включи на 4 .11.
Лек ден!

# 336
 Привет, мами!

Извинявам се, че нахлувам във вашата тема. Исках да ви поканя с децата утре на едно събитие за деца с творчески заложби:

Заповядайте УТРЕ от 10 ч. в Чешки център на БЕЗПЛАТНА работилница за деца на тема Анимация! За деца 7+!

http://www.facebook.com/events/486907801341841/

Децата ще се забавляват около 3-4 часа с пластелин, фотоапарат и лаптоп Simple Smile

Стоп-моушън е техника на анимация, с помощта на която физически се преместват обекти, така че да изглеждат, че се все едно се движат сами, след заснемането им кадър по кадър. Обектът се мести малко по малко между индивидуално фотографираните сцени. Когато серия от сцени се пусне в една непрекъсната последователност се създава илюзията за движение. Често се използват кукли с подвижни стави или фигури от пластелин за по--лесно препозициониране.

На тази работилница децата ще научат как да разказват и съживяват своите фантазии изразени в интересни истории с помощта на стоп-моушън анимацията. Те ще влязат в ролята на сценаристи и ще изготвят сами сценария на своя бъдещ филм, както и декора и героите. След което, ще се превъплътят в ролята на режисьори и ще задвижат и заснемат отделните сцени от филма си. Накрая ще обработят всички кадри, за да получат един завършен стоп-моушън филм.

# 337
  • София
До колко часа ще продължи събитието?
Имам предвид, може ли да се дойде след 13 часа?

# 338
До 13 ч. ще е Simple Smile

# 339
  • Русе
   Flick book е любимата техника за анимация на Светослав

# 340
  • София
Страхотна покана! За съжаление и Саша е заета до 13 ч. с театъра, а на нея точно този тип анимация щеше да е страшно интересен...

# 341
А, а пък ние сме се успали, гледам.
Нищо, моите нямат афинитет към снимането де.
Слънчев уикенд на всички! Hug

# 342
Здравейте, мами! Hug
При нас нищо ново ...
Вчера игра на село на воля, а утре си чакаме прегледа при ортодонтката да си вземем шината.
Успешна и усмихната седмица пожелавам на всички!  bouquet

# 343
Спорна седмица на всички!  Hug
Ние учихме и писахме доста вчера, лека полека влиза в час Монката. Дори и телевизора доживах да пуснем и да изгледаме един филм  Joy

# 344
Здрвейте момичета.
Ние сме добре. Чакаме края на тази седмица, че да си починем. Следващата седмица са ваканция децата.  Има още два теста и ще има малко затишие. Голям ужас са числата до 1 милион. Милото не може да ги каже. То на мен ми е трудно докато го измисля и кажа, а за нея не знам.
Мамче, дано всичко е наред с шините.  Hug
Мисля че Кимболина има рожден ден днес. Дано не греша. Да е жива и здрава и всичко най добро.
Лек ден от мен.

Общи условия

Активация на акаунт