Звездни компромати-152

• 74 781
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Как влизат във форма толкова бързо след раждането някои жени е мистерия за мен. Благородно им завиждам.

Пазят режим, докато се бременни, не спират да спортуват, след раждането си спират кърмата, минават на диета и за няколко месеца усилени тренировки, докато им гледат бебетата, са в предишната си форма Simple Smile При някои жени е просто мнго добър ген, но се съмнявам всички "звезди" да го имат  Simple Smile

# 601
Е хайде сега, всички кърмещи ли са в лоша форма  Crazy
моите наблюдения са точно обратните. По-скоро е ген, после режим и начин на живот по принцип.
Не може да не си спортувала цял живот и да отслабнеш след раждане с магическа пръчка. А Александра не беше ли състезателка по конна езда?

# 602
Може бе, майка ми не е спортувала никога, след първото раждане се е оказала по- слаба от когато и да било през живота ѝ преди. Наблюдавам същия ефект при много жени. Изобщо майка ми е слаба през целия си живот, като изключим периода от пубертета до раждането, когато е била пухкава.

# 603
Е хайде сега, всички кърмещи ли са в лоша форма  Crazy
моите наблюдения са точно обратните. По-скоро е ген, после режим и начин на живот по принцип.
Не може да не си спортувала цял живот и да отслабнеш след раждане с магическа пръчка. А Александра не беше ли състезателка по конна езда?

Не че кърмещите са в лоша форма или поне не тези, които заради кърменето не свалят кг., но докато кърмиш не виждам как ще прекарваш часове в спортната зала, нито можеш да тренираш интензивно (намалява кърмата, променят й се вкуса и прочее причини, поради които не се препоръчват силно натоварващи тренировки). А стегнато и оформено тяло не се получава след 9 месеца покой и леки тренировки след раждането.

# 604
Стегнато не се получава без фитнес,но слабо може. И се получава най-често при майки, които сами си гледат децата, без помощ.  Simple Smile

Аз се чудя защо ме гледат осъдително разни по-едри мами, а то сигурно мислят, че цял ден някой ми гледа детето,а аз обикалям фитнесите и процедурите.  Разбира се , намеса има и генът.

# 605
хахахах да, това с липсата на помощ също е фактор!!  Grinning

# 606
Като си била цял живот стегната и слаба, няма как една бременност да те превърне в дебела, отпусната дропла. Кърменето няма абсолютно никакво отношени!

# 607
# 608
Като си била цял живот стегната и слаба, няма как една бременност да те превърне в дебела, отпусната дропла. Кърменето няма абсолютно никакво отношени!

При повечето жени има - едно е първите месеци да кърмиш и да си седиш около бебето, друго е да ти гледат детето и да можеш да си позволиш да прекарваш часове във фитнеса. И не, кърмещите не са дропли, но и се съмнявам кърмачка на поискване след 2-3 месеца да е всъщата форма от преди бремеността. Не заради кърменето разбира се, а заради липсата на време. Както отбеляза някой по-горе слабо и стегнато/оформено тяло не са равнозначни. И е много често срещано дори слабите и стегнатите след бременността да са с едни поне 10 кг. отгоре, които да не могат да се свалят на втория месец без интензивен спорт. Иначе за добрите гени и как след раждането повечето майки изглеждат по същия начин като преди бремеността доста съм чела във форума.

И за да не е тотален спам, Марша Крос
имам чувството, че за всичките години на Отчаяните съпруги си е същата.

# 609
Какво ще носи тази есен Николета

Реших да запазя цвета и дължината на косата си, защото смятам, че именно това е моят цвят, а дължината придава женственост. Харесвам си ги, но в най-скоро време смятам да се променя коренно. Дали ще се подстрижа много късо или ще се изруся, все още ще го запазя в тайна, но ми се налага да предприема тази кардинална промяна, защото доста хора си присвоиха същата визия, а аз обичам да имам индивидуално излъчване.

# 610
Стегнато не се получава без фитнес,но слабо може. И се получава най-често при майки, които сами си гледат децата, без помощ.  Simple Smile

Аз се чудя защо ме гледат осъдително разни по-едри мами, а то сигурно мислят, че цял ден някой ми гледа детето,а аз обикалям фитнесите и процедурите.  Разбира се , намеса има и генът.

Joy

Същата работа.

Ел Фанинг я гледах най - сетне в супер 8 и е страхотно талантлива, браво.

# 611
Какво ще носи тази есен Николета

Реших да запазя цвета и дължината на косата си, защото смятам, че именно това е моят цвят, а дължината придава женственост. Харесвам си ги, но в най-скоро време смятам да се променя коренно. Дали ще се подстрижа много късо или ще се изруся, все още ще го запазя в тайна, но ми се налага да предприема тази кардинална промяна, защото доста хора си присвоиха същата визия, а аз обичам да имам индивидуално излъчване.

На Николета стилът го определям "торбеста мечка". А преди ми харесваше как се облича Rolling Eyes

# 612
  • вятър в маслините, вятър над хребета
но ми се налага да предприема тази кардинална промяна, защото доста хора си присвоиха същата визия, а аз обичам да имам индивидуално излъчване.
Божеее, колко е тъпа ooooh!

# 613
...Кърменето няма абсолютно никакво отношени!

Има, положително Simple Smile
"Около 900 калории се изразходват за производството на 1.14 л кърма"
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4278

# 614

Общи условия

Активация на акаунт