Звездни компромати-152

• 74 782
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
 Това момичето със "сексуална ориентация-футболисти" ли е, че не мога сега да си го пусна  Mr. Green?

# 376
# 377
  • където ми харесва
Цитат
Wayne Rooney
I would like to let all my Facebook fans know that both Coleen and I are delighted to let everybody know that we are expecting our second baby in May of next year

Hug

# 378
Много се радвам за Марин! В края на статията пише, че ще имат концерт със сестра си в София на 31 октомври, жалко че не живея там.

# 379
# 380
# 381
# 382
Това момичето със "сексуална ориентация-футболисти" ли е, че не мога сега да си го пусна  Mr. Green?
Да! Тя се е обучавала от телевизора, недейте тъй.
В такива случаи човек наистина си забравя граматиката, няма какво да се каже по въпроса. А наистина може да е втора Николетка, също като нея се кълчи все едно ще се скърши всеки момент и сякаш това й причинява огромна мъка...

# 383
# 384
# 385
 Сгрешила съм без да искам името на Янорова, Вселена би ли коригирала и цитата  Praynig

# 386
  • На земята, която е всъщност звезда.
Всичките за пример за българки, навлезли в 40-те, които изглеждат страхотно и без операции.

# 387
  • Бургас
Койна Русева ми е любимка. Grinning

# 388
Койна Русева ми е любимка. Grinning

И на мен, много е красива и талантлива. Много й се възхищавам на външността, кариерата и броя деца  Heart Eyes

# 389
 Аз я харесвам повече като жена, отколкото актриса. Много ми е красива.

Общи условия

Активация на акаунт