БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 101

• 82 438
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Аз направих и врабченцето с коледния чорап Simple Smile Утре сигурно ще направя и таралежчето. Обаче, имам един проблем - свърши ми тиксото и ще чакат за понеделник или даже вторник. И бялата панама ми свърши, пазя едно малко парченце за една специална картичка. Сега всички коледни ще трябва да ги подбирам за синя панама Simple Smile

# 436
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нямам търпение да се похваля с още е дно довършено и с едно започнато днес по обяд и вече в рамка Simple Smile
 Blush и снежко си има рамка, но още се борим с рамкирането  Blush

Blush Blush Blush зелена е, но от светкавицата не личи  Blush Blush

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 23:02 от st. Dobri

# 437
Мимито и Светла , тигърът наистина е нов ,но има схема  Hug

http://tomairina.gallery.ru/watch?a=bh0H-iEXT

Благодаря от сърце за този линк  Hug Heart Eyes
Приемам го като първият (и вероятно най-готиният) подарък за днешният ми рожден ден   party041 Харесах си и още няколко схемички от там си дръпнах  Crazy
Почерпете се :
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 01:18 от Мимито & Светла

# 438
Мимито & Светла  Честит рожден  ден   party023,желая ти много здраве и свободно време за любимото хоби.

Хубав ден на всички,аз отивам на работа ,но довечера ще се радвам на красотите ви.

# 439
  • Бургас
Добро утро!По едно кафенце!!!
Гууди фъканото коледно гобленче е уникално много ми хареса  Heart Eyes
Мимито & Светла  Честит Рожден ден много здраве и повече време за любимото хоби ти желая

# 440
  • Троян
Мимито & Светла Честит Рожден ден!Пожелавам ти здраве щастие ,успех и всичко да е наред!    bigdance2  Gift

# 441
Мимито & Светла Честит рожден ден bdbaloni Много здраве и късмет!
И аз искам да помрънкам малко. Тази седмица не съм хващала игла. И днес ми се очертава да не мога да седна да шия, дано поне утре намеря малко време , че от понеделник- пак на работа и съвсем няма да има време.
Lady*N какво точно не ти се получи- да помагам с идеи. Както обичам да казвам аз съм идиот- човек, пълен с идеи.

# 442
Честит рожден ден , Мимито и Светла , жива и здрава да си !

Вчера започнах едно от тези ,искам две да направя  до  Коледа :

Добри , фъканото е много хубаво ....

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 11:14 от ina.

# 443
 baloniМимито & Светла Честит рожден ден! Много здраве и късмет! baloni

Бачийска, ти ли беше правила за едно шишенце Троянска перла бродерийка? Може ли да ми пратиш схемата или да ми обясниш как да направя и аз? reanora@abv.bg Благодаря!

От мен това :

# 444
Реа Бачийска получи Троянската сливова като подарък. albenapd го уши на пластмасова панама , а схемата я е правила pepen. Така че те двете могат да помогнат със схемата.

# 445
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Мимито & Светла Честит рожден ден! Много здраве и късмет, щастие и успехи!

Да почерпя и аз - днес и съпругът ми има рожден ден!

Обаче, имам един проблем - свърши ми тиксото и ще чакат за понеделник или даже вторник. И бялата панама ми свърши, пазя едно малко парченце за една специална картичка. Сега всички коледни ще трябва да ги подбирам за синя панама Simple Smile

Мъка, мъка!  ooooh!

Инат, благодаря за сватбените! Аз точно така го намислих нещо мини, универсално, че нямам време до тогава. Все пак снощи започнах едни ежковци  по този повод с идеята днес да ги свърша за сватбата.

Днес получих страхооооотни картички от Джули арт. Писах й : Искам като на Марина /ИнаТ/ и тя ми направи. Напълно й се доверих в избора на релеф и цветове. Само казах отворите. Страшни са!
Но определено ме мързи да снимам, а съм и обещала на Роси да снимам стана с рамката, но не знам кога ще се наканя.  Embarassed

Реа, аз  получих сливовата / и я изпих Mr. Green Mr. Green/ , Албена заедно с Пепен са заговорничели и са ми направили изненадата.

# 446
  • Юпитер- Сатурн
Мимито & Светла Честит рожден ден! С пожелание за много усмивки и щастливи поводи!

# 447
  • Троян
Аз правих Троянската сливова с голямото съдействие на Пепен Hug Пускам схемата и се надявам Пепен да не се разсърди  Simple Smile 
Буквите отдолу са нашите иницялаи с мъжо,така че си ги правете както искате  Peace

# 448
Днес получих страхооооотни картички от Джули арт. Писах й : Искам като на Марина /ИнаТ/ и тя ми направи. Напълно й се доверих в избора на релеф и цветове. Само казах отворите. Страшни са!
Но определено ме мързи да снимам, а съм и обещала на Роси да снимам стана с рамката, но не знам кога ще се наканя.
Не се притеснявай- аз скоро няма да хвана да шия тези чаршафи, така че има време да помисля и да реша дали искам да се пробвам да шия с рамка и статив.
И другия път като решиш да поръчваш картончета свиркай да се включа и аз. Те имат различни релефи и отвори от тези които има тук в работилничката.

# 449
  • Враца
Момичета искам помощ.Детенце е харесало тези книгоразделители.[/URL ,но схемата е много лоша.
Ако някой има по-хубава да помогне.

Общи условия

Активация на акаунт