БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 101

• 82 399
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Я сега да питам каките, вместо запис, дали диагнозата е правилна, или се бъркам аз нещо  Laughing Laughing
Гледам, че сте подхванали темата с комплектоването на конците.   Flutter
Хора, аз шия първи голям гоблен, прочутата икона, дето ще я покажа някой ден докъде я докарах  Blush, друга такава няма и няма да има на света  hahaha hahaha - вместо гобленов бод - кръстчета, вместо Анхор и ДМЦ - Росаче...
Обаче между другото събирам конци за следващите 2, отделно вече имам план-график какво да шия за следващите около 10 години, който постоянно се променя като модели, обаче като бройка не. Жената в "Шехеразадата", откъдето взимам конците, гледам не ме гледа като много тежко болна, че ходя всяка седмица за кеф и удоволствие да купувам по 10 чилета, мисля, че има и други случаи, та затова не се учудва.
Просто исках да ме успокоите, че не съм болна от тежка болест с две думи  Blush Blush
  bouquet
Благодаря за новата тема на Бачийска!

# 61

Ами един ден трябва да стане това.... Fra Ramsdalen.
Боже , това е прекрасно  Crazy сигурно ще стане невероятно красиво   Heart Eyes

Просто исках да ме успокоите, че не съм болна от тежка болест с две думи  Blush Blush
всички сме се заразили с таз болест , мила  Whistling
Скрит текст:
, но всеки от нас е в различен стадий на болестта ...  thumbsup

Всичко което показвате в новата темичка много ми харесва   bouquet особено пеперудите , мечо пух , салфетките , и поставката за салфетки... и въобще , всички показвате много красиви изработки  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 21:53 от Мимито & Светла

# 62
Вчера си търсих велурено блокче,защото исках да сложа на "Залеза" на Milena Style но ми казаха че били спряни от производство. Вярно ли е? И с какво мога да го заменя?
Има ги още велурените блокчета. Не са спрени от производство. Аз ги продавам.

# 63
записче!

# 64
  • София и там където не се пуши
Вчера си търсих велурено блокче,защото исках да сложа на "Залеза" на Milena Style но ми казаха че били спряни от производство. Вярно ли е? И с какво мога да го заменя?

За София ги има в Джъмбо.

# 65
МЕРСИ за новата тема, Бачийска!

и от мен

Може ли схема?

# 66
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

и от мен

Може ли схема?

не може  Hug голяма част от гоблена е щампирана  Hug но може да си го поръчаш от Оля/Вишенка

# 67
      Добро утро,мили момичета!От един ден съм на работа ,а вие сте изписали толкова много от новата тема!
       Аз още шия пумата,завършвам я вече,после ще мисля какво да шия.

# 68
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
    ba4iiska, за този ключ ли става въпрос?

Да, за този гоблен става въпрос. Благодаря много на всички откликнали да ми пратят схемата.  Hug

и от мен
Може ли схема?
не може  Hug голяма част от гоблена е щампирана  Hug но може да си го поръчаш от Оля/Вишенка

Мисля, че рускините бяха направили някакъв пренабор на този гоблен, въпреки че наистина е щампа и се шие много малко по него. Точно на тази снимка си личи какво се шие по него.
Трябва да се поразровя в осинката, но днес няма да има ток поради профилактика на работа и няма да ми е възможно.

Я сега да питам каките, вместо запис, дали диагнозата е правилна, или се бъркам аз нещо  Laughing Laughing
Гледам, че сте подхванали темата с комплектоването на конците.   Flutter
Хора, аз шия първи голям гоблен, прочутата икона, дето ще я покажа някой ден докъде я докарах  Blush, друга такава няма и няма да има на света  hahaha hahaha - вместо гобленов бод - кръстчета, вместо Анхор и ДМЦ - Росаче...
Обаче между другото събирам конци за следващите 2, отделно вече имам план-график какво да шия за следващите около 10 години, който постоянно се променя като модели, обаче като бройка не. Жената в "Шехеразадата", откъдето взимам конците, гледам не ме гледа като много тежко болна, че ходя всяка седмица за кеф и удоволствие да купувам по 10 чилета, мисля, че има и други случаи, та затова не се учудва.
Просто исках да ме успокоите, че не съм болна от тежка болест с две думи  Blush Blush
  bouquet

О, не се успокоявай! Болна си! Тук всички сме направо освидетелствани! Но споко, не си сама!  newsm47 newsm08

Аз си умирам да изменям нещо по оригиналната схема.

Първо почвам с конците - шия единствено с Ариадна. Което автоматично означава, че променям ключа.
Когато ших последният например - Ръчичката на Вервако за Албена- притисната от времето ших небето вместо с кръстче с полукръстче Embarassed Но пък така изпъкна ръчичката.

Случвало ми се е, дадено е да се шие 1:4 на неразграфена панама аз да шия на 14 основа с кръстче без фон  Mr. Green

# 69

Вчера ходих в друга книжарница и си намерих, а в предишния магазин ми бяха казали, че са спряни защото някои деца са алергични към власинките.

# 70
  • Плевен
Схемата  на "Романтика", качих тук.Оригинална схема ,не пренабор , но най -добре е както казва st. Dobri- купи си я Peace

http://dump.ru/file/5868633

# 71
Момичета, преди време попаднах на схемите на тези animal babies.
http://www.maurer-stroh.com/cat_animalbabies.html
Доколкото си спомням беше в руски форум. Но сега нищо не намирам. Някой може ли да помогне?

# 72
# 73
Здравейте, най-сетне завърших Пълнолунието. Ето снимка да го видите и вие и да си кажете мнението
Сега ще избоцкам нещо мъничко, докато реша какъв ще е следващия ми проект.

# 74
  • София / Баня
Е, момичета  благодаря на всички за милите думи, не е кой знае какво! Като те хване "гобленовата" болест ,няма оттърване. Аз съм на принципа - като е гарга да е рошава... Тайната вечеря е шита почти изцяло в  малките часове, защото работех без почивен ден и ми отне близо 3 години. А новият е с размери 144 на 96 см на 18 каунт с кръстче и е от новата колекция на golden kite. Гоблена не се предлага комплектован. Досега съм купила 260 чилета + панамата ...Схемата е 210 листа, аз съм ушила първия Laughing така че етап..  на по- късен етап.... Joy Дано не съм пропуснала някой въпрос.

А аз си мислех че воденицата ми е голяма. Дълбок  newsm20 и голямо   Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap И за тайната вечеря и за новият проект. Пейзажа е страхотен.  Едва ли някога ще имам нерви за толкова голям гоблен, още повече на 18 каунта.

Браво и на делфинче за покривката. Много ми харесват и ми се иска да ушия. Но си представям как след толкова труд някой ще я оклепа с кафе и се отказвам.

Аз се записвам с нещо по - скромничко. Готовото ми и вече рамкирано момиче. Много му се радвам, че съм го харесала още преди около 5-6 год. Дори го  започвах 1:1, но не ми хареса и го зарязах.
http://ania1.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.705134.28633727

Общи условия

Активация на акаунт