Отговори
# 45
ДИДИ Ферат какво разбра накрая,че почна да проклина????/
Е, не се ли сещащ. Нали неговите хора видяха К. и Дениз да влизат в хотела

# 46
Че дъщеря му е в Истанбул и че Кузей я е посрещнал

# 47
ДИДИ Ферат какво разбра накрая,че почна да проклина????/

мисля, че разбра, че дъщеря му е отишла в Истанбул

# 48
Че дъщеря му е в Истанбул и че Кузей я е посрещнал
RominaB   bouquet
опаааа...стана интересно.. newsm53

# 49
# 50
# 51
.... По едно време Зейнеб ми заприлича на Мукадес от Фатмагюл...същите доброжелателни номерца

# 52
Всичко имаше в серията. И тъгата беше премерена. Много романтични места бяха избрали за разговорите с Дениз. Нощен Истанбул, на фона на моста. Евала. Това са ясни сигнали.

# 53
само не се сещам по каква причина Зейнеп ще се съюзи с Бурак и срещу кого точно ?? newsm78 newsm78

# 54
само не се сещам по каква причина Зейнеп ще се съюзи с Бурак и срещу кого точно ?? newsm78 newsm78

Визираш трейлъра с изхвърлянето на пистолета... Дали пък няма да убият Дениз?  newsm78

# 55
Роминче, какво му каза та музиката беше страховита

# 56
  • София
На двете лелки съвсем им изгоряха бушоните ooooh! ,незнам на какво се надяват,експлозия ли да стане  newsm78 Кузей надмина Сюлейман по численост на харема,а Джемрето има сериозна нужда от психиатър,голяма пиявица ей  #Crazy #Crazy #Crazy

# 57
Къванч обаче.... Heart Eyes беше великолепен, друго си е да вдигне бретончето. Усетихте ли колко емоции смени в серията.. newsm03

# 58
# 59
Дениз ,май няма да е в добри отношения с баща си, щом каза в предната сериа" да върви по дяволите", а като разбере че той е убил майка и не ми се мисли ooooh!
Той и Бехлюл беше търсен от жените ,ама Кузей май е по Thinking, нито Зейнеб има намерение да се откаже от него нито Джемрето нито пък Симай, сега и тази Зейнеб, ако има трети сезон ще е на Кузей и Бану Flutter.

Общи условия

Активация на акаунт