Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 225
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • в 1001-та нощ
deep care, но и шампоана и маската  Peace
А на Матрикс Биолаж Форт Терапи маска/шампоан биха ли били удачни?

не са толкова силни, че пресушат така, както ДК на лакме  Peace

но са хубави за поддръжка след това  Peace (поне при мен  Blush )

# 451
Има салони, които работят и в неделя. За другото не знам...

А аз с една молба за сравнение между шампоан и маска Диип Кеър на Лакме, Restructuring shampoo и Recharging mask от бамбуковата серия на Алфапарф?

# 452

Отзиви за ампули на Wella Professionals Balance Anti Hair Loss Serum дали има някой:

http://www.beautybay.com/haircare/wellaprofessionals/balanceantihairlossserum/

# 453
  • в 1001-та нощ
какви точно отзиви очакваш?

# 454
Направих си комбинацията от вчера + ботокс маска: след изсушаване косата ми беше твърда и трудна за разресване. Днес е по - добре. Аз съм в търсене на серия за ежедневна употреба.

# 455
Колко често може да се прави бамбуковата терапийка на Алфапарф или няма значение?

# 456
  • в 1001-та нощ
на 2 седмици  Peace

Направих си комбинацията от вчера + ботокс маска: след изсушаване косата ми беше твърда и трудна за разресване. Днес е по - добре. Аз съм в търсене на серия за ежедневна употреба.

джон фрида  Peace

# 457
Аз ще предложа http://www.feelunique.com/brands/joico/moisture-recovery
http://www.feelunique.com/p/TIGI-Bed-Head-Urban-Antidotes-Re-Ene … ml?q=tigi%20urban

# 458
  • Чукарландия
Момичета, тази ли е протеиновата серия на Джойко? Joico K-PAK Reconstruct. Hug

Praynig

# 459
Момичета, тази ли е протеиновата серия на Джойко? Joico K-PAK Reconstruct. Hug

Praynig
Да, тази е.  Peace

# 460
  • Чукарландия
Благодаря!  bouquet
А силна ли е като Форс Вектор или е по-лека, поддържаща? Hug

# 461
Благодаря!  bouquet
А силна ли е като Форс Вектор или е по-лека, поддържаща? Hug
Нямам идея колко е силна форс вектор, но Джойко за мен не са от най-силните, идеални са ми, уплътняване, без изсушаване.

# 462
На мен нито форс вектор ми е силна, нито серията на Джойко. Последната обаче ми хареса повече.

# 463
  • Canada
deep care, но и шампоана и маската  Peace
А на Матрикс Биолаж Форт Терапи маска/шампоан биха ли били удачни?

Freya, мисля, че са удачни и ще ти допаднат продуктите от Форт терапията на Матрикс Peace Имам наблюдения само за шампоана и понеже в началото изобщо не ми допадна го ползваше предимно щерката /11 г.  Mr. Green/. Прави косата й тежка, жилава, плътна, без да утежнява и изсушава.
Аз вчера взех Schwarzkopf essensity sealing lotion & Air Fix Pump Spray, още днес ще ги пробвам, особено за спрея съм мн любопитна какъв резултат ще даде Flutter

# 464
  • Чукарландия
В момента ползвам Форс Вектор, доволна съм, но сякаш леко пресушава (моята коса). На привършване ми е, та искам нещо по-леко, протеиново, защото косата ми не е чак толкова изтощена, по-скоро като поддържаща терапия. Ще се ориентирам към серията на Джойко изглежда, но ако имате други предложения, моля да ги споделите. Hug

Общи условия

Активация на акаунт