Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 230
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Вчера си измих косата с шампоана на Лакме за дълбоко подхранване за суха коса, после сложих ботокс, после маската на Лакме. Обаче усещам косата си днес твърда  Thinking Дали е от ботокса, да не бъркам нещо при употребата му или е нормално да е така. Слагам го след шампоана, държа 10 минути, после маска 10 минути. Финишите са ми Форс вектор на Лореал и малко масло от Макадамията сложих, за да туширам сухотата.

# 436
  • Soon London :)
Момичета, здравейте!
Доста отдавна ви чета и използвам съветите ви Simple Smile

Сега се престраших да пиша, тъй като открих доста изгодна промоция в един от сайтовете, тук http://www.cheapsmells.com/best-of-l-oreal-professional-sale?cm_ … -sale-_-HPRotator в момента има голямо намаление на професионалните продукти на Лореал.
Това, което видях и искам да изпробвам, но не видях коментирано в темата е http://www.cheapsmells.com/viewProduct.php?id=764345?

Косата ми е суха по принцип, опитвам се да я поддържам с Керастас - зелената серия, но понеже живея в Лондон и водата тук е изключително варовита, не успявам да се справя Sad
Ще бъда много благодарна на съветите ви.

# 437
  juju,маската на която си се спряла е хубава аз много я харесвам,споменаваш че косата ти е суха вероятно хидратиращи продукти ще ти се отразят добре,например маската на Макадамия е много хубава,слънцезащитната серия на Лакме,хидратиращият шампоан на Афоджии,има и много други хубави хидратиращи серии Hug

# 438
Дъщеря на съдбата, може би комбинацията не е била подходяща нещо. Аз след ботокса винаги си усещам косата много мека и жива, но и уплътнена, без грам сухота. Но тези неща винаги са си индивидуални...

juju, цялата серия Митик Оил е коментирана в темата. Даже и съставките на маската и шампоана... Зелената серия на Керастаз е по-протеинова и няма да ти помогне за сухотата. Трябва нещо за хидратация да си вземеш. И един дълбокопочистващ шампоан за ежеседвичен детокс щом е толкова варовита водата.

# 439
  • Бургас
Аз съм очарована от шампоана на Афоджии,който имам от размяна на козметика от една мила съфорумка,както и маската на Голдуел за 60 минутна реконструкция,невероятни продукти са,сега е третия път ,когато ги ползвам,ефектът е видим,косата е като коприна

# 440
  • в 1001-та нощ
Вчера си измих косата с шампоана на Лакме за дълбоко подхранване за суха коса, после сложих ботокс, после маската на Лакме. Обаче усещам косата си днес твърда  Thinking Дали е от ботокса, да не бъркам нещо при употребата му или е нормално да е така. Слагам го след шампоана, държа 10 минути, после маска 10 минути. Финишите са ми Форс вектор на Лореал и малко масло от Макадамията сложих, за да туширам сухотата.

ако си ползвала deep care - от нея е  Peace  в комбинация с крема на лореал, но ползвай нещо хидратиращо другия път и ще балансираш  Peace

ако не ти допада серията - ще я разменим за нещо  Peace

# 441
Аз съм очарована от шампоана на Афоджии,който имам от размяна на козметика от една мила съфорумка,както и маската на Голдуел за 60 минутна реконструкция,невероятни продукти са,сега е третия път ,когато ги ползвам,ефектът е видим,косата е като коприна
                      mariqivanova799  Hug  bouquet

# 442
  • Бургас
  bouquet  bouquet  bouquet
мерси  sweety Simple Smile хубаво е,че има мили и коректни хора като теб Hug и аз ще взема да си поръчвам от златната рибка така че в бъдеще сигурно пак ще можем да си разменяме

# 443
благодаря ти,хубаво е когато направиш размяна,да знаеш че човека при когото са отишли продуктите си ги ползва и му харесват lovekiss  bouquet,извинявам се за спама

# 444
Отново имам нужда от съвет  Rolling Eyes Напоследък косата ми е супер хидратирана и мека, усещам че имам нужда от някаква подсилваща маска (серия или каквото и да е). Обаче се притеснявам,че ще ми утежни или няма да има желания ефект, понеже не е изтощена изобщо, единствено я боядисвам с безамонячна боя. Искам да я подсиля някакси (да я повтвърдя), но мисля че коментираните терапии ще ми дойдат прекалено силни, не знам какво точно би ми било добре, моля за съвет от по-опитните  Hug
Също да помоля ако някой може да намери,препише или снима състава на Вела Брилианс  Crazy

# 445
  • в 1001-та нощ
deep care, но и шампоана и маската  Peace

# 446
deep care, но и шампоана и маската  Peace
А на Матрикс Биолаж Форт Терапи маска/шампоан биха ли били удачни?

# 447
  • Чукарландия
Момичета, тази ли е протеиновата серия на Джойко? Joico K-PAK Reconstruct. Hug

# 448
  • Варна
Отново имам нужда от съвет  Rolling Eyes Напоследък косата ми е супер хидратирана и мека, усещам че имам нужда от някаква подсилваща маска (серия или каквото и да е). Обаче се притеснявам,че ще ми утежни или няма да има желания ефект, понеже не е изтощена изобщо, единствено я боядисвам с безамонячна боя. Искам да я подсиля някакси (да я повтвърдя), но мисля че коментираните терапии ще ми дойдат прекалено силни, не знам какво точно би ми било добре, моля за съвет от по-опитните  Hug
Също да помоля ако някой може да намери,препише или снима състава на Вела Брилианс  Crazy

Aqua,stearyl alcohol,behentrimonium chloride,cetryl alcohol,silicone quaternium-25,divinyldimethicone,dimethicone copolymer,parfum,isopropyl alcohol,phenoxyethanol,benzyl alcohol,bis-peg-4 dimethicone,tocopheryl acetate,disodium EDTA,PEG-4 dilaurate,PEG-4 laurate,linalool,hexyl cinnamal,C12-13 pareth-23,C12-13 pareth-3,geraniol,lodopropynyl butylcarbamate,PEG-4,limonene,citronellol,diamond powder

Ох,че трудно беше Mr. Green

# 449
Аз днес направих ампула реню Ц  + пресата , преди това измих с п-вокосопадния на керастаз,и съм хепи Peace
Иначе да ви попитам :
Скрит текст:
В неделя съм на сватба и точно защото е неделя май никой фризьорски салон (поне в тия в аз които ходя няма да работи) и май ще се налага аз да си оправям косата,но мисля да закачам и треси,та дали ще мога да я накъдря,след като не съм специалист  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт