Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 265
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
А днес ще правя Мш но в салон. Момичета трябва ли да ми е чиста косата или олио шампоана ще  свърши тази работа? Нали не е проблем да отида с коса мита вчера сутринта? Много смотан въпрос де , но ..  Embarassed

# 421
  • в 1001-та нощ
след като е ползвана къна - не мисля, че терапиите ще са особено ефективни  newsm78 до колкото зная къната прави перманентен филм около косъма, като стъкло и козметиката се пързаля по него  newsm78

не пречи да се пробва, но не бих се ангажирала с прогноза  newsm78

мисля, че сериите за боядисана коса са недостатъчни за поддръжка на проблемна коса; нужни са протеинови инжекции, хидратация и за разнообразие и почивка сериите за боядисана коса  Peace

# 422
  • Варна
Виждам,че доста разисквате Милк Шейк.
Не съм особено впечатлена от шампоана за боядисана коса.Не е достатъчно пенлив,има отвратителна,силна миризма на есенция за курабии.От йогурт маската съм доволна,даже бих я сложила на нивото на маската на Макадамия.Чувствам косата си хидратирана и подхранена.Ухае на търпима лека ванилия.
Като споменах Макадамия,кой е ползвал този спрей и отнема ли ви от обема,както е при мен ?
Ако това е спрея за подхранване аз го имам, за сега ми хареса само ароматът му, не усещам кой знае какъв ефект в/у косата, понеже ползвам и маската и олиото. Поне при мен не смъква обема, но аз слагам по дължините, не в корена Peace

# 423
  • София
А днес ще правя Мш но в салон. Момичета трябва ли да ми е чиста косата или олио шампоана ще  свърши тази работа? Нали не е проблем да отида с коса мита вчера сутринта? Много смотан въпрос де , но ..  Embarassed
Олио шампоанът ще почисти идеално, не се притеснявай  Peace А за това, че е мита вчера не мисля, че е проблем  Hug

# 424
  • Велико Търново
Алена,благодаря за отговора  bouquet
Права си за къната-така е,и честно казано,се замислям след месец-два почивка дали да не се върна към боята Thinking Непосредствено след къносване не ползвам протеинови продукти,основно-хидратиращи/в момента имам само Инфра на Чи-нея квалифицирам като хидратираща/,през миене ползвам противокосопадната серия на Лакме,и след като минат 2-3 седмици от боядисването,тогава прибавям 2-мин.р-р или този,на Чи,маската Макадамия...

# 425
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
tedi133,healing oil spray е.Също пръскам само по дължините и все пак чувствам косата си по-мазнеееща от примерно,когато съм с коприната на Чи.Навярно предозирам дозата от липса на навик с олио в пръскалки или пък в комбинация с маската,която също е с по-мазна консистенция се получава това.Изключвайки това,косата ми е мега мека и съм очарована от марката.

# 426
След като си направите бамбуковата терапия на Алфапарф измивате ли си косата с шампоан отново или само изплаквате?Като купувах продуктите от вносителите ми казаха,че трябва да се измие пак със шампоан,понеже затоплящият серум оставял косата мазна,а на серума пише да се изплакне с вода,а ако е нужно да се  измие с шампоан   newsm78

# 427
Момичета, чета от няколко дни темите, но наистина не можах да се ориентирам много. Надаявам се да ми помогнете.
Косата ми е гъста- по-скоро беше доста по-гъста, но сега стана по-рядка от няколко години. Чуплива е, което автоматично значи и по-суха. Подстригах я доста преди един месец и сега е 10 см под раменете. Интересното е, че като я подстригах очаквах, че пак ще започне да се къдри, но всъщност е по-скоро вълниста. Използвам масовите марки- Loreal, Gliss, кристали- не съм ползвала до сега професионални продукти.
От прочетеното съм си харесала протеина на Афорджий, но се притеснявам, че освен, че ми е леко суха косата, като е по-дълга се оплита- нямам други оплаквания. Да не би да не е подходяща за мен тази терапия.
Маската на Макадамия подходяща ли е да се употребява за всяко измиване или през измиване да редувам?
И кой от двата продукта ще ми препоръчате Mythic oil или Uniq one?

# 428
  • Варна
tedi133,healing oil spray е.Също пръскам само по дължините и все пак чувствам косата си по-мазнеееща от примерно,когато съм с коприната на Чи.Навярно предозирам дозата от липса на навик с олио в пръскалки или пък в комбинация с маската,която също е с по-мазна консистенция се получава това.Изключвайки това,косата ми е мега мека и съм очарована от марката.
Спокойно, не само ти прекаляваш  Laughing аз обожавам аромата и може би затова се престаравамм понякога...слагай по по-малко да видиш как е  Peace Аз също съм очарована от марката Heart Eyes

# 429
  • в 1001-та нощ
След като си направите бамбуковата терапия на Алфапарф измивате ли си косата с шампоан отново или само изплаквате?Като купувах продуктите от вносителите ми казаха,че трябва да се измие пак със шампоан,понеже затоплящият серум оставял косата мазна,а на серума пише да се изплакне с вода,а ако е нужно да се  измие с шампоан   newsm78

не ползвам шампоан след това, за 1 път чувам, моят дистрибутор не ме е инструктирал така  Peace , но и никога не ми е оставала мазна, но аз го смесвам с проконцентрат  Peace

пробвай и по двата начина и си прецени как ти харесва  Peace

# 430
И аз с про концентрата смесих и се учудих ,че трябва да измивам пак с шампоан  newsm78 .В крайна сметка не я измих пак.Много ми хареса терапийката и пресата,косата ми изглежда по жива,лъскава,мека,с блясък  Heart Eyes

# 431
  • в 1001-та нощ
следвай себе си, явно имаш усет как да действаш  Peace а и доста опит имаш вече  Heart Eyes

# 432
Да,благодарение на вас   bouquet

# 433
Момичета, чета от няколко дни темите, но наистина не можах да се ориентирам много. Надаявам се да ми помогнете.
Косата ми е гъста- по-скоро беше доста по-гъста, но сега стана по-рядка от няколко години. Чуплива е, което автоматично значи и по-суха. Подстригах я доста преди един месец и сега е 10 см под раменете. Интересното е, че като я подстригах очаквах, че пак ще започне да се къдри, но всъщност е по-скоро вълниста. Използвам масовите марки- Loreal, Gliss, кристали- не съм ползвала до сега професионални продукти.
От прочетеното съм си харесала протеина на Афоджий, но се притеснявам, че освен, че ми е леко суха косата, като е по-дълга се оплита- нямам други оплаквания. Да не би да не е подходяща за мен тази терапия.
Маската на Макадамия подходяща ли е да се употребява за всяко измиване или през измиване да редувам?
И кой от двата продукта ще ми препоръчате Mythic oil или Uniq one?

Маската Макадамия не бих използвала на всяко миене. Тя е дълбоко възстановяваща. Не, че е неподходяща.   Peace
Разгледай тези продукти за често ползване:
http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmetika-za-kosa/?f=1-1-2-3649-5625-6043

Хубаво си се ориентирала към протеин, но е добре предварително косата да е отлично хидратирана, за да усетиш ползите от протеина(запълване, тежест, гъвкавост), но не и негативите(усещане за дървен, сух косъм).

П.С.  Момичета, Uniq One има малка опаковка - като за проба.  Grinning
http://www.enzo.bg/kozmetika/uniq-one/uniq-one-care-regenerirass … r-treatment-9-ml/

# 434
  • в 1001-та нощ
готино са се сетили - на всичко трябва да има мини-та  Crossing Arms Flutter

Общи условия

Активация на акаунт