Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 268
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
Днес получих МШ протеин и направих една доза с реконструктора на Фантазия. Наистина това е най- уплътняващата комбинация при мен. Протеинът винаги ми е действал омекотяващо, но в този случай наистина усещам уплътняване.  Heart Eyes
Тази седмица направо се напротеинчих яко.  Laughing

А половинката като чу, че отивам да си взема протеин и потри ръце, реши, че е протеин за пиене.  Joy

Наде,  Hug

# 406
Може ли да ми препоръчате лак за коса?

# 407
АКо искаш лак за коса, с който можеш да сресваш косата си и да не ти я прави...както нормалните лакове за коса  Laughing най-добри отзиви съм срещала за елнет на лореал.

# 408
Сигурно имаш предвид крема Абсолют Рипеър ?  newsm78

ох да заплетох се Mr. Green
...едитнах си поста, мерси за бележката:)

# 409
  • на 90 км от морето
Днес получих МШ протеин и направих една доза с реконструктора на Фантазия. Наистина това е най- уплътняващата комбинация при мен. Протеинът винаги ми е действал омекотяващо, но в този случай наистина усещам уплътняване.  Heart Eyes
Тази седмица направо се напротеинчих яко.  Laughing

А половинката като чу, че отивам да си взема протеин и потри ръце, реши, че е протеин за пиене.  Joy

Наде,  Hug

А може ли линк към този реконструктор  Peace Понеже и аз си имам само протеин и ми трябва с нещо, с което да го смеся  Blush Благодаря   bouquet

# 410
  • Варна
 Влизам,за да споделя впечатленията си от нощния спрей на Шварцкопф с Q 10.
Консистенцията му е леко кремообразна,не е мазен и изпръсках доста,за да нанеса на цялата коса.Веднага след нанасянето,масажа на кичурите и разресване,косата ми стана доста плътна и мека.Миризмата му е доста силна и не много приятна.
 На сутринта измих с шампоана и балсама от серията.Малко L2,Олео релакс серум и термичния цимент.
 Резултата е плътна,жилава и приятно мека коса с много блясък.Разликата без спрея,но с останалите продукти е че я няма тази жилавост и косата е плътна,но по суха някак.Хареса ми ще си го ползвам с удоволствие.Може би ще ми стигне за още 2-3 пъти Simple Smile

И един въпрос- при условие ,че не ползвам преса за коса,мога ли да запечатвам серума Fibre Architecte на Керастаз с терапевтичната преса newsm78

# 411

А може ли линк към този реконструктор  Peace Понеже и аз си имам само протеин и ми трябва с нещо, с което да го смеся  Blush Благодаря   bouquet
http://zlatnaribka.com/1-minuten-intenziven-rekonstruktor-fantas … html#.UHmh3GL4XxQ
http://zlatnaribka.com/1-minuten-intenziven-rekonstruktor-fntasi … html#.UHmh3WL4XxQ

Заповядай!   bouquet

# 412

И един въпрос- при условие ,че не ползвам преса за коса,мога ли да запечатвам серума Fibre Architecte на Керастаз с терапевтичната преса newsm78

Може.   Wink

По въпроса с късането на косата при употребата на топката на Тиги - не намирам връзка между двете. Простете съмненията ми, но това е уплътняващ продукт и, до колкото помня, има термозащита. Та, не виждам как такъв продукт, който пази косъма, ще го накара да се къса.   newsm78
Размишлявам си писмено, не споря.   Peace

Анч      Hug
Същото е и при мен - човекът го свързва с вкусен засищащ шейк. Кой ти мисли за коса?!   Laughing

# 413
След хилядитехми перипети днес (благодарение на една мила съфорумка   bouquet    ) най-накрая се сдобих с МШ терапията. Нямам търпение да започвам да си я правя по-редовно в къщи...  Heart Eyes

И да споделя за moisture extreem на Филип Кингсли вечя след няколко ползвания. Очаквах някаква супер-хипер хидратация, имайки предвид описанието, но не е баш така. Косата е добре хидратирана и мека, но просто си мислех, че е нещо "уха", а то не е. Даже онзи ден остана суха, но то е, защото после попрецаках нещата с финишите и сешоара, не съм я набедила нея. Та в крайна сметка още съм в издирване на серия, която да отговори на изискването за супер-хипер хидратация...

# 414
  • на 90 км от морето

http://zlatnaribka.com/1-minuten-intenziven-rekonstruktor-fantas … html#.UHmh3GL4XxQ
http://zlatnaribka.com/1-minuten-intenziven-rekonstruktor-fntasi … html#.UHmh3WL4XxQ

Заповядай!   bouquet

newsm51

# 415
Feeling, повярвай ми, беше много разочарован половинЪТ, а пък аз бях в един тих възторг. Joy

Епона
, и аз така. Усещам, че доста често ще прилагам МШ.

# 416
Feeling, повярвай ми, беше много разочарован половинЪТ, а пък аз бях в един тих възторг. Joy

hahaha      Hug

При мен от протеина намаза пинчерът единия ден - бутнала капачето на купичката и доизлизала, каквото има. Той беше свършил, но прахчето тук-там така й се беше усладило.   hahaha
Не се притесних, защото си спомних думите на Алена, че по презентациите пиели от него.   Wink   Blush

Стига ви толкова спам от мен!   Naughty      Hug

# 417
  • Canada
Та в крайна сметка още съм в издирване на серия, която да отговори на изискването за супер-хипер хидратация...

Епона, ако не си пробвала това, опитай: http://www.joico.com/products/shampoo/body-luxe/moisturerecovery-treatmentbalm. Подкрепям Feeling и dachita във мнението им, че този продукт дава невероятна хидратация Peace
Аз след уплътняване с МШ терапията в началото на седмицата продължих с еластайзер и 2 мин.р-р на Афоджии. Отдавна не съм си харесвала толкова много косата - пада тежка, подредена, витална Heart Eyes

# 418
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Виждам,че доста разисквате Милк Шейк.
Не съм особено впечатлена от шампоана за боядисана коса.Не е достатъчно пенлив,има отвратителна,силна миризма на есенция за курабии.От йогурт маската съм доволна,даже бих я сложила на нивото на маската на Макадамия.Чувствам косата си хидратирана и подхранена.Ухае на търпима лека ванилия.
Като споменах Макадамия,кой е ползвал този спрей и отнема ли ви от обема,както е при мен ?

# 419
  • Велико Търново
Аз влизам да се оплача Sad- не мога да открия подходящите продукти за моята коса,и това е Confused Особено,като си разглеждах вчера снимките от преди 2-3 години,и.... ooooh! Започнах да се боядисвам преди една година/все още съжалявам за това,че се оставих на фризьора да ме убеди в това Confused/,косата ми бе естествено руса,тънка,с фин косъм,но пък гъста.След 5-6 боядисвания косата ми се промени-стана разхвърчана,загуби плътност,започна да пада,омазнява се по-бързо... Sad Тогава започнах да използвам и проф.серии за коса.В началото ми се отразяваха добре,усещах разликата в състоянието ,както и кои продукти ми  действат  и кои-не,бях много въодушевена и започнах да експериментирам.Косопадът така и не се повлия много,макар да пия добавки,слагам ампули,ползвам съответни противокосопадни серии...Четейки за къната и индийските билки,реших да се къносам,за да заздравя "уж" положението-и така вече 3 месеца.И това не помогна ....за да усещам косата си плътна,жилава,здрава,и...по-малко падаща Sad единственото,което имам е мнооого блясък Wink
Използвам серии за боядисана коса на Тиги,Макадамия-ш-на и маска/единствено от тях,като че ли има косата по-приличен вид/,Дийп кеър на Лакме,противокосопадната серия на Лакме,серумът за -растеж на ФКингсли,дълбокопочистващи ш-ни,реконструктори.....взех си и бамбуковата терапия на Алфапарф,но ще изчакам да минат 1-2 седмици след къносването/което е вид протеинова терапия,според темата за къната/
Та,съжалявам за дългия пост,но след като описах състоянието на косата си,и някоя от вас има подобни проблеми,ще очаквам предложения Hug

Общи условия

Активация на акаунт