Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 284
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
  • в 1001-та нощ
много добри покупки  Peace bowuu  bouquet

# 391
Аз нищо не съм печелила,но днес си купих най-после терапевтичната преса заедно с бамбуковата терапия на Алфапарф след толкова положителни мнения  Crazy

Еее, браво!     Hug
Със здраве да си я ползваш! И косицата още по-хубава да стане!   Wink

# 392
Благодаря ви!В неделя смятам да ги изпробвам /нямам търпение  Embarassed/ .Днес изпробвах арганавата серия на МШ/шампоан,маска,масло/ и много ми хареса.Косата ми е подредена,пригладена,хидратирана...Ефекта ми напомня на олео релакс,дори повече ми хареса  Peace

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 23:50 от Nadeto...

# 393
  • в 1001-та нощ
с бамбука ли  Rolling Eyes

# 394
Мисля, че говори за ефекта от аргановата серия на МШ.

# 395
Утре ще пробвам комбинация от шампоана за растеж на швартцкопф, балсам макадамия и ейдж сюприм маската.

# 396
  • Пловдив
Да ви попитам само на мен ли ми се струва или топката на Tigi изсушава косата?Два пъти е пробвах и косата изобщо не седи еластична,а напротив-струва ми се суха и се заплита?  newsm78

# 397
  • в 1001-та нощ
ако не е добре хидратирана, няма как да стане  Peace

# 398
и на мен топката на Тиги ми прави косата суха ,косата ми е добре хидратирана- но сложа ли от топката става суха и започва да се къса.

# 399
Моми4ета, има ли Керастаз в Бюти Зон?

# 400
От днес тази комбинация - шампоан Интенс рипеър, маска Лакме против косопад, unique one и олио на макадамия. Имам чувството,че имам два пъти повече коса:)))

# 401
 Нагоре четох мнения, че крема без измиване на Абсолют Рипеър озаптявал щръкналите бунтовници, чудя се дали има  и разплитащ ефект на краищата на косата....видях, че цената на този топ изглаждащи млека на Лореал е направо супер за милилитрите и се триумя между него , лис ултим и някое мляко от серията.

Имам доста стърчащи косъмчета, но разплитането на мократа коса ми е приоритет засега....

И да попитам, коприната на Чи е от така да се каже по мазен тип, примерно сравнено с олиото на макадемия кое е по ....видях, че  има по- мъжка миризма, много си падам по такива и съм и хвърлила око... newsm78

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 19:57 от reverie

# 402
Сигурно имаш предвид крема Абсолют Рипеър ?  newsm78

# 403
  • в 1001-та нощ
Моми4ета, има ли Керастаз в Бюти Зон?

не  Naughty Blush

# 404
Нагоре четох мнения, че крема без измиване на Интенс Рипеър озаптявал щръкналите бунтовници, чудя се дали има  и разплитащ ефект на краищата на косата....видях, че цената на този топ изглаждащи млека на Лореал е направо супер за милилитрите и се триумя между него , лис ултим и някое мляко от серията.

Имам доста стърчащи косъмчета, но разплитането на мократа коса ми е приоритет засега....

И да попитам, коприната на Чи е от така да се каже по мазен тип, примерно сравнено с олиото на макадемия кое е по ....видях, че  има по- мъжка миризма, много си падам по такива и съм и хвърлила око... newsm78
                   Да коприната на ЧИ е по мазна,но ако не се прекалява с количеството има невероятен ефект,аз я ползвам отдавна и мноого ми харесва,намерила съм за себе си точното количество което нанасям и при мен винаги ефекта е страхотен,няма да съжаляваш Peace

Общи условия

Активация на акаунт