Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 308
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
Някой може ли да напише състава на Uniq one? Благодаря   bouquet

# 376
# 377
beladonna,
аз го имам този спрей на uniqone, отначало не ми допадаше. Mоже би, защото го слагах на по-суха коса, но откакто го слагам на по-мокра ми харесва повече. Не ми допада обаче аромата му, но на много други пък им харесва ( въпрос на вкус).

И по темата Митикойл с какъв аромат ли е? Дали ще ми хареса повече от на Uniqone?  Mr. Green
                  Laurii не съм ползвала Uniqone,но мога да споделя впечатления от Митик Оил за мен са разкошни продукти,ухаят много приятно и правят косата много хубава,финиша на Митик Оил също ми е любим ухае невероятно Heart Eyes

# 378
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a  ти ползвала ли си и какво значи правилно? впръсква се на измита и влажна коса без отмиване ...не виждам къде може да се сгреши Simple Smile А" чудодейни "се изразих,защото първото нещо,което ти излиза в гугъл след като изпишеш Uniq one е,че е най-добрия продукт в света с 10 действия.Та именно за тва питам някой от ползвалите го с какви впечатления са.

да и съм го коментирала много пъти, ако се прекали със стилизант ефектът не е добър, ако косата е прекалено мокра също; зависи и какви са ти очакванията и какви продукти са ползвани преди това и т.н.

# 379
Момичета днес спечелих награда от Златна рибка   newsm44 балсам за обем Филип Кингсли и еластисайзер. ще пиша как действа при мен.  Екстрийм  версията беше за много увредена коса, нали? 

# 380
  • Чукарландия
Честито, chocolate-girl!   bouquet

# 381
Момичета днес спечелих награда от Златна рибка   newsm44 балсам за обем Филип Кингсли и еластисайзер. ще пиша как действа при мен.  Екстрийм  версията беше за много увредена коса, нали? 

Охооо, честито!    Party
С кеф да си го ползваш!   Wink

Екстрийма е за "жадна" коса. По-плътна, на която й трябва повечко, за да почувства ефекта. 

# 382
Ееее, ти ли си една от късметлийките?! Супер, честито!

Екстриймът е за много третирана и увредена коса, много суха, порьозна и "жадна", гъста...

Хехе, Фиилинг, смевно ми стана как и джете сме използвали "жадна" ж кавички.

# 383
Аз им написах каква е моята коса и те да преценят. Мен лично никога не ме е привличал този продукт и явно трябваше да го спечеля за да го пробвам. ще пиша какво са ми пратили и след това за ефекта при мен . Все пак си мисля, че по леката версия ще ми се отрази по добре...ще видим
Мерси момичета  Hug Hug
п.п. Най забавното е , че една колежка ми каза, че печеля и бях  Shocked Mr. Green
Много съм хепи. Готино е човек да спечели нещо  Crazy

# 384
Епона      Hug

chocolate-girl, аз пролетта бях спечелила концентрат + бустер на Керастаз. Спомням си, че като си видях името, си помислих, че ми се привижда и това не е моето име.   hahaha

# 385
  • Чукарландия
Как ги печелите тези награди, момичета? Има някаква игра ли? Или томбола? В сайта нищо не съм срещала...Hug

# 386
Има разни игри във Фейсбук страницата им.  Wink

# 387
  • Чукарландия
Има разни игри във Фейсбук страницата им.  Wink

Ааа, не съм се сетила. Peace

# 388
  • София
Аз така спечелих шампоан на Матрикс от тяхна игра във фейсбук  Heart Eyes

# 389
Аз нищо не съм печелила,но днес си купих най-после терапевтичната преса заедно с бамбуковата терапия на Алфапарф след толкова положителни мнения  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт