Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 205
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
  • Перник
Значи доколкото разбрах няма разлика в двата колагена....а коя опаковка е по-нова?Дано няма и промяна във формулата,заедно с опаковката  Laughing
Иначе аз мисля вече да се възползвам от кода,който a.l.e.n.a даде и да поръчам  Simple Smile

# 511
http://www.hairsupermarket.com/p/7606
Тази е старата опаковка, то си пише и на нея old packing. Не знам дали са я променили, защото съм позлвала само старата Simple Smile Но е разкошна  Heart Eyes

# 512
  • София
Към серията Митик Ойл имало и концентрати.    Flutter
Скрит текст:
Тъкмо и аз влизах в темата да попитам някой засичал ли ги е някъде да се продава, че видях снимката във фейсбук  Heart Eyes  Hug

# 513
И не са само концентрати! Има и пред-шампоанна терапия за скалпа... Кога ли ще ги има насам? Нещо Лореал зоста наблегнаха на маслените си серии. Митик ойла и Еликсир ултима. Подозирам подобно попълване на арсенала и към втората серия. Някой сдоби ли се с шампоана и маската на елексира? Може ли да напише състава, ако има някой, моляяяяя!

# 514
  • в 1001-та нощ
няма разлика във формулата на колагена  Peace

# 515
  • Чукарландия
А какво е действието на колагена? При какви коси се ползва? Hug

# 516
  • в 1001-та нощ
уплътнява, придава еластичност; за третирани  Peace

# 517
Момичета, правих Милк шейк терапията оня ден - доволна съм, но честно казано след хидратиращите серии харесвам косата си повече. Косата ми наистина се чувства по плътна след терапията, но не  е нито по-лъскава, нито по-различна. За терапията - измиха ме 2 пъти с олио шампоана, нанесоха ми маската, постоях 10 мин, след това всеки кичур го мина по 2-3-4 пъти с преста, стоях още 10 мин и ме измиха след което ме напръскаха със спрея на Милк шейк за разресване. Миришеше страхотно и терапията и спрея- то това на всички е ясно  Mr. Green
Та ... днес ще си мия косата и ще пиша пак, но на първо четене не е нещо Уау.
Фризьорката каза, че терапията се отразявала най-добре на силно третирани и по увредени коси и факт..колежката с която си я правихме е много въодушевена от нея.
Пак ще я правя обаче след 10 дни..да видим  Laughing През това време ще хидратирам здраво  Laughing

# 518
  • Пловдив
Здравейте!!! Ако може, предложете ми нещо за косата. Започнах да чета темите, но се обърках, толкова информация, че не мога да подбера. Косата ми е чуплива, сухи и късащи се краища и ми се връзват на възелчета някои косъмчета   Confused. Чудя се за протеиновата терапия и за Absolut Repair Cellular . Използвам и дифузер след баня. Моля за помощ!!!!

# 519
Златна рибка отварят магазин в София другата седмица!  newsm44 newsm24

# 520
Златна рибка отварят магазин в София другата седмица!  newsm44 newsm24
                      Еха супеееееер newsm44 newsm68,Стасинка  благодаря ти че сподели,а би ли дала малко повече инфо каде точно ще се намира и кога точно ще е откриването Hug  bouquet

# 521
Пуснаха новината във ФБ. Засега само това се знае, че ще е другата седмица в София, няма подробности. Дано скоро споделят.

Мен днес пристигнаха 500мл олео релакс маската и минитата на Лакме.  Heart Eyes Имах и изненада, мострички на шампоана, балсама, маската, крема без измиване и крема за къдрици на Макадамия. Та най-накрая ще избробвам серията, хехехехе, кеф!

Някой май искаше състава на диип кеър маската:
Water, cetearyl alcohol, quaternium-87, glycerin, quaternium-80, cetrimonium chloride, hydroxypropyl starch phosphate, behentrimonium chloride, ceteareth-33, cetyl alcohol, stearyl alcohol, crambe abyssinica oil, wheat amino acids, trimethylsiloxyamodimethicone, ceramide 2, trisodium ethylenediamine disuccinate, lactic acid, laureth-9, trideceth-12, methylisothiazolinone, iodopropylyn butylcarmabate, yellow, red, parfum, hexyl cinnamaldehyde, benzyl salicylate.

# 522
  • Варна
Пуснаха новината във ФБ. Засега само това се знае, че ще е другата седмица в София, няма подробности. Дано скоро споделят.

Мен днес пристигнаха 500мл олео релакс маската и минитата на Лакме.  Heart Eyes Имах и изненада, мострички на шампоана, балсама, маската, крема без измиване и крема за къдрици на Макадамия. Та най-накрая ще избробвам серията, хехехехе, кеф!

Някой май искаше състава на диип кеър маската:
Water, cetearyl alcohol, quaternium-87, glycerin, quaternium-80, cetrimonium chloride, hydroxypropyl starch phosphate, behentrimonium chloride, ceteareth-33, cetyl alcohol, stearyl alcohol, crambe abyssinica oil, wheat amino acids, trimethylsiloxyamodimethicone, ceramide 2, trisodium ethylenediamine disuccinate, lactic acid, laureth-9, trideceth-12, methylisothiazolinone, iodopropylyn butylcarmabate, yellow, red, parfum, hexyl cinnamaldehyde, benzyl salicylate.
Подаръците всички ли бяха от серията Макадамия?  Shocked искам и азззззззззззз Crazy

# 523
Привет момичета!
Да се похваля с  трите продукта,необходими  за милк шейк терапията,които вчера ми пристигнаха, след няколко дена ще направя отново тази терапийка, да мине малко време,че тъкмо колагеновата направих вчера GrinningМежду другото са огромни разфасовките ,литровите, ще ми отиде за години,освен ако няма някой желаещ за терапийката  bouquet Hug

# 524
Теди, да, всичките мострички са Макадамия. Сигурно, защото пуснаха 5% намаление за поръчки във вторник, а аз поръчах понеделник вечерта и нямах намаление. Всеки случай съм трогната от изненадата!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт