Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 206
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Момичета ЛФ имат много хубава промоцийка- купуваш 2 продукта на керастас за 30 лири и получаваш подарък маска Kérastase Reflection Chroma Captive 200ml, освен това изпращат в мейла уникални кодчета за още -20%  Crazy

# 541
Златна Рибка ще откриват софийския магазин на 23.10. Още не казват къде, ако някой разбере подробности да свирка.

Аз отворих голямата олео релакс (от рибата) и я сравних с малката (от енцо). Като цвят има леко разминаване, като аромат също, а като консистенция разликата е от земята до небето. Още не й е дошъл ред да видя дали в действието ще има разлика...

Днеска, живот и здраве, ще пробвам Макадамията, ще споделям впечатления после.

Peace

# 542
  • София
Момичета, да попитам доставката от http://www.hairsupermarket.com/ 4.95 паунда ли е ?

# 543
опиши косата си и от какво имаш нужда  Peace

това от бамбука, за което питаш е слабо и недостатъчно, а от афоджи и е много силно и не може да се ползва често ... а трябва и маска ....

косата ми е изтощена и суха в краищата  , омазнява се в корените на втори ден... имам маска макадамия.

А кое от бамбука е по - силно  или всички са такива

можеш да ползваш макадамията и след силния протеин (Афоджи  Peace)

от бамбука - про-концентрата + затоплящ серум или термофилър за боядисвана коса  Peace

значи просто да си избера едно от двете?

а бамбука от енцо  ли да го купя? гледам, че там нямат всичко

# 544
  • София
Понеже утре заминавам и няма да ме има 10тина дни, през които със сигурност ще сте почнали нова тема предлагам идея за първият пост.
Изброените продукти, които често обсъждаме да бъдат подредени в категории - хидратиращи, протеинови, серии за честа употреба и т.н.

Бихте ли ми препоръчали лак за коса, който само леко да фиксира масури с преса, без да ги гипсира. Искам да изглежда по-естествено.
Нещо подобно http://i.vipbrother.bg/content/112/9/7/7c997aa83cc361a375bad463b … 631193428447.jpeg

# 545
  • в 1001-та нощ
Момичета, да попитам доставката от http://www.hairsupermarket.com/ 4.95 паунда ли е ?

до БГ - да  Peace

nan_chan  Peace аз бих взела бамбука във всички случаи, но това е личен избор  Peace купувам го от дистрибутора за София, но може и от енцо, преди имаше всичко, може временно да има липси  Peace

# 546
  • София
Изброените продукти, които често обсъждаме да бъдат подредени в категории - хидратиращи, протеинови, серии за честа употреба и т.н.

Много добра идея. И на мен още ми е много трудно да се ориентирам кое е протеиново, кое хидратиращо...

Бих добавила още терапиите да са с линк към съответните продукти, защото сега исках да видя кои са трите неща за МШ терапията и се рових много назад за един пост на Алена, за да ги видя. Нека да се напише името на терапията и под нея да се постнат линковете към самите продукти.

# 547
  • Пловдив
Кой от тези двата е по-хидратиращ?  newsm78

http://www.hairsupermarket.com/p/1622

http://www.hairsupermarket.com/p/4605

Искам го за редуване между протеинови терапии,а и не само  Hug

# 548
Момичета,кажете ми нещо добро за фиксация ?

# 549
Понеже утре заминавам и няма да ме има 10тина дни, през които със сигурност ще сте почнали нова тема предлагам идея за първият пост.

+1

# 550
Привет, момичета   bouquet
Чета ви от известно време, понакупих си някои неща, препоръчвани от вас / действате много заразително  Simple Smile /. Последната ми придобивка е комплекта на Лакме против косопад
http://zlatnaribka.com/komplekt-protiv-kosopad-lakme-ktherapy-ac … ive-527-3283.html
Тази вечер ще го пробвам, но се чудя какво ще е подходящо след шампоана  Rolling Eyes
Косата ми е с по-скоро тънък косъм, средно къдрава  Laughing, суха. Боядисвам я около веднъж в месеца. Не цъфти, не се къса. 

# 551

Много добра идея. И на мен още ми е много трудно да се ориентирам кое е протеиново, кое хидратиращо...

Бих добавила още терапиите да са с линк към съответните продукти, защото сега исках да видя кои са трите неща за МШ терапията и се рових много назад за един пост на Алена, за да ги видя. Нека да се напише името на терапията и под нея да се постнат линковете към самите продукти.

Всъщност, пред/след (почти) всяка терапия, в първия пост, пише каква е.
От "често обсъждани продукти", всеки е линк към съответната серия.
Последния път, изрично по молба на Алена, добавих нови връзки към първия пост, водещи към терапиите на Милк Шейк, Алфапарф(бамбук) и Колагеновата.
Не сте ги прегледали, вероятно.   newsm78

Т.е. това, което сте предложили, вече е направено.     alert

# 552
  • Чукарландия

От "често обсъждани продукти", всеки е линк към съответната серия.

Да, всеки е линк към дадената серия, но каква е точно? На мен не ми става ясно напр. Kerastase Resistance, Kerastase Nutritive, Серия Fiberceutic или Ботокс за коса протеинови ли са, хидратиращи ли са?!? Thinking

Не искам да обидя никой, нито проявявам неуважение към труда му. Споделям просто. А ако не е възможно добавяне на обяснения, ще питаме както винаги, отново в темата. Peace

# 553
Няма обидени, разбира се.   Peace
Линкът обаче насочва към сайтове. Там е обяснено.
Направих си труда да напиша "Kerastase Resistance каква серия е"(просто за пример) в търсачката на форума.
Ето на какво попаднах веднага:

Цитат
Ако позволиш и от мен едно мнение за комбинацията на тези продукти. когато за пръв път си взех реконструктура на Редкен ползвах циментената серия на Керастаз - шампоана и Ciment Anti-Usure Reinforcing Treatment . нанасях ги в следната последователност:
1. Измиване (2 пъти) с циментения шампоан
2. Нанасяне на Редкен - втривах кичур по кичур на подсушена с кърпа коса и при втриването масажирах за да попие продукта по-добре. Първия път стоях 5-7 минути и след това изпракнах обилно с вода
3. След като отмих реконструктура нанесох Ciment Anti-Usure Reinforcing Treatment , който при мен изигра ролята на задължителната маска след такъв продукт.

Категорично не забелязах отрицателен ефект - напротив. Косата ми стана по-жилава и плътна, без да се втвърди или пресуши. Но да отбележа, че моята коса е природно тънка, светла, на всичкото отгоре изрусявана до бяло. Така че комбинацията от протеинови продукти и дойде дюшеш, както се казва. Преди да ги ползвам се консултирах с Мис Нели и тя също потвърди, че и цимента на керастаз и редкен са протеинови продукти и няма проблем да се комбинират. Единственото опасение е от типа на твоята коса - ако има склонност да се втвърдява или пресушава, може би е по-удачно да ползваш ампулата на Редкен с подхранваща маска. Аз лично не търся ефекта на мека коса, а обратното - на жилава и твърда и пак не го постигам така, както ми се иска.

Цитата е на fitblond. Надявам се да няма нищо против.       bouquet
Изписано е страшно много, понякога е объркващо, съгласна съм, но точно, защото е изписано много, въпросите "каква серия е..." са задавани много пъти и е отговаряно много пъти, следователно, търсенето не би трябвало да дава оскъдна информация...

Предполагам, че не е проблем да се добавят разграничения, щом това ще ви даде яснота.    Peace

Толкова от мен!   Wink

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 19:36 от Feeling

# 554
http://angelcosmetics.mymall.bg/brands/ALFAPARF-MILANO.html

някакви проблеми с този сайт и продуктите му? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт