Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 168
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Сърдечно ти благодаря Мун  Hug

goldish има момичета които правят комбинации ,аз лично не го правя. Смятам ,че всеки продукт работи за следващият и се допълват.

# 586

goldish има момичета които правят комбинации ,аз лично не го правя. Смятам ,че всеки продукт работи за следващият и се допълват.

Съгласна съм, макар също да смесвам продукти.    Peace
Смесвам обаче, ако продуктите, въпреки различните серии, действат в една насоченост. Ако ще протеинча - шампоанът е протеинов, маската и останалите продукти също.
Грешно е, ако се ползва например изглаждащ шампоан, последван от протеинова маска.   Peace

# 587
ха, хах  Heart Eyes и ти влезе в отбора вече; в тази серия и опаковките са много красиви - изобщо - барната работа; особено на маските  Blush Blush Blush

а така е ,удоволствие е да се използва такава опаковка,а още повече резултатът който има върху косата ми Grinning

# 588
  • в 1001-та нощ
goldish  Peace съгласна съм с Feeling и sweety Simple Smile , няма проблем да се ползват продукти от различни серии - стига да е целенасочено и с умисъл, а не защото това има  Peace и може да има несъвместимост  Peace

# 589
Последно си взех шампоан и балсам Тиджи - ърбън антидоутс. След продължителна употреба и при положение, че това са ми втори вид шампоан и балсам на марката, заявявам, че не са "моите". Не са толкова зле за мен, но не ми прилягат някак.

В момента се чудя какво разплитащо да си купя, защото косата ми започна да се заплита  Shocked по принцип нямам такъв проблем, но сега или връхчетата ми са изпръхнали, или не знам...  Rolling Eyes

Моля също така и някой с чувствителен скалп да препоръча шампоан за честа употреба?  Praynig

# 590
  • в 1001-та нощ
някакво нехаресване ще ти се получи с всяка серия, ако не редуваш няколко подходящи - по правилния начин  Peace

вземи нещо хидратиращо и с такъв финиш  Peace

# 591
Питам, защото съм си харесала различни продукти и се чудя дали не е по-добре да са от една серия все пак. Най-вече ме притеснява, че ползвам един шампоан с различна маска.

Сподели все пак конкретно кои продукти си избрала.   Peace

Моля също така и някой с чувствителен скалп да препоръча шампоан за честа употреба?  Praynig

Мравче, вземи хидратиращия Биотик - с един куршум,...   Wink
Хем е за чувствителен скалп, хем ще реши проблема със сухите връхчета.   Wink
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-chuvstvitelen-skalp-i-suha-ko … html#.UIKWU2-6ffI

# 592
Алена, Фийлинг, мерси за препоръките!

Към Керастаз съм малко предубедена, честно казано. След като техен шампоан буквално ми смъкна кожата от скалпа. Много агресивен беше за мен  Confused А косата ми не е суха, по-скоро нормална към мазна и се чудя с този Биотик няма ли да се слепне на главата ми  Thinking ако приемем, че иначе е нежен и неагресивен към скалпа ми, това също би било проблем...

Иначе хидратиращ - Афоджи още не съм пробвала, може би единствената останала във форума  Laughing

# 593
Моля също така и някой с чувствителен скалп да препоръча шампоан за честа употреба?  Praynig

Аз съм със супер чувствителен скалп...Щом от Макадамията имам зверски сърбежи,смятайте Laughing Ползвам без проблем освен Тиджи(разбрах че не ти понасят)и Голдуел които са невероятни продукти...Наистина съм ужасно впечатлена,косата става обемна,лъскава,мека,подхранена.Имам тези серии:
http://www.feelunique.com/brands/goldwell/dualsenses-rich-repair
http://www.feelunique.com/brands/goldwell/dualsenses-color-extra-rich
Като тази за боядисана коса(екстра рич) е по-добра от обикновената серия за боядисана коса.Имам шампоаните,маските и балсамите...Не ми дразнят скалпа,нямам никакви проблеми Peace Шварцкопф също са хубава марка,но не съм чак толкова впечатлена.Те имат серия за чувствителен скалп,миналата седмица ми пристигнаха.Пробвах 2 пъти,ок са PeaceДнес ще пробвам и Редкен,да видя как са Peace
Сега и моя въпрос-много моля препоръчайте ми продукт за коса който да пази от топлината на пресата Praynig Praynig PraynigИмам един балсам за изправяне на Голдуел,харесва ми,но все си мисля че има точно продукт за преса,не просто термозащитен Rolling Eyes

# 594
Някой ползвал ли е този шампоан?И въобще имате ли добри отзиви от продуктите на Redken?

# 595
След вчерашната диип кеър и днешната преса, косата ми беше просто УАУ! Май като свършат минитата, ще се купуват големите опаковки. А някой има ли впечатления от кристалите от серията как са?

Днеска се наклепосах с олео релакс като прибавих пак есенциални масла към маската.  Heart Eyes  А някой знае ли защо има разлика в упътването на малката и голямата разфасовка? На малката пишеше да се държи 5 мин., а на голямата 10???

Бубка, аз пак да си нахваля гела на Филип Кингсли, макар да го правих преди няколко поста. Той е за термозащита при изправяне, особено с преса, като освен това има термоактивни подхранващи съставки, а и помага за самото изправяне. Много ми е любим!  Peace

Кило, не съм го ползвала. На Редкен имам екстриим серията и ми харесва за протеинова.

Относно сериите и смесването на продукти, съгласна съм с останалите. Обичам да си ползвам серии, понякога експериментирам с различни комбинации, засега като смеся две маски в едно или прибавя масла...

# 596
Епона,благодаря за отговора,може ли и линк към продукта Hug Аз за съжаление се записвам в темата чак сега...Изтървах 40 страници и затова не зная какво се е дискутирало Blush
Иначе аз лично не смесвам нито марки,нито серии.Задължително шампоаните,балсамите и маските са ми от една серия.Затова сега имам поне 10 серии...Не обичам да смесвам и никога не съм го правила Peace Една от причините е супер тривиална-всяка серия и всяка марка си има определен аромат,а смесването не ми допада Wink

# 597
От мен днес балсам Moroccan Oil+ олио Макадамия, шапка, сешоар и кърпа. Резултатът след 30 мин.

Аз също смесвам серии, но с една и съща насоченост.

# 598
Епона,благодаря за отговора,може ли и линк към продукта Hug

Цък  Peace

Ако ползваш търсачката на форума излизат доста други препоръчвани продукти.
Примерно това или това. Лично аз все още не съм ползвала нито един от двата.

# 599
  • Пловдив
Да споделя и аз за МШ-смесих 40 мл. база и 15 гр. протеин-резултат не е нещо супер уникално-даже леко ми се заплетоха краищата  Cry  

Общи условия

Активация на акаунт