Какво очакваме от жените ???

• 16 155
  • 163
  •   1
Отговори
# 45
Всички знаем, че мъжете очакват от жените си да заменят обгрижването от майките им, ей така - безвъзмездно и безропотно, но нещо са сбъркали филма...  Whistling

Не съм съгласна изобщо! Представи си има й мъже, които не са били обгрижвани от майките си, както ти смяташ, това, че ти не си срещала такъв мъж е друг въпрос!  Wink
Иначе - да, мамини синчета колкото искаш, но това си е техен проблем, от жената зависи дали ще стане и неин!

# 46
Ич не ми трева да ме обгрижва и да ми слугува...Аз искам жена, не прислужница. Сичко мога да си правя сам...без свирки де..А сещай се,снахо Praynig Hug

# 47
Сичко мога да си правя сам...без свирки де..А сещай се,снахо Praynig Hug

Верно ли?! Ползваш надуваеми кукли от сексшопа?! Или разчиташ само на собствените си ръце? Laughing

# 48
ЗНаеш ли кое е големото предимство на надуваемите кукли? И не е че дават във всички дупки..

Иначе това което ги приближава до повечето жени е че са просто въздух под налягане.... Party

# 49
ЗНаеш ли кое е големото предимство на надуваемите кукли? И не е че дават във всички дупки..

Иначе това което ги приближава до повечето жени е че са просто въздух под налягане.... Party

И кое е това предимство, че не се сещам?  Simple Smile Това, че са безмълвни и неми не е предимство, ама хич, поне по отношение на секса!
И защо постави всички жени под един знаменател? Въздух под налягане - друг път, да има и такива, точно както съфорумката се изказа обобщаващо за мъжете, че очаквали от жените да бъдат обгрижвани от майките им... Оставам с впечатлението, че някои хора имат много бедни наблюдения върху себеподобните си!  Wink  

# 50
Ааааа баш! Не мрънкят! Което е огромно предимство...поне по отношение на секса Hug Praynig

И чети всичко - написано е повечето жени Naughty

# 51
Ааааа баш! Не мрънкят! Което е огромно предимство...поне по отношение на секса Hug Praynig

Не мрънкат, ама не могат и да крещят от кеф! Как пък ще е предимство в секса?! Или теб те кефят такива, които си отварят устите само като рибите?  Mr. Green

# 52
Идея си нямаш колко е напреднала технологията! НЕ само че крещят ами има и режим в който викат "Айде  в дупето, айде в дупето". Praynig Crazy Crazy CrazyАма тия се от скъпите. А  по рибите е Сотето,питай го него...мене замирише ли ми на риба значи наоколо или има ученички, или пак правят профилактика на топлата вода в Люлин Crossing Arms Thinking

# 53
Идея си нямаш колко е напреднала технологията!

Е, тука ме хвана! Верно нямам си идея, ама нали не ползвам надуваеми куклички..., отде да знам, пък и не съм се интересувала! /сигурно и говорещи вибратори вече са измислили, ама кво от тва?/:))) И все пак няма да се съглася, че да
Подобно нещо за пръв път чувам от мъж!
За мрънкането като цяло - да, ама в случая за друго иде реч!  Wink

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 12:41 от little rabit

# 54
По темата...Ти какво очакваш да ти каже един вибратор? Outta Joint Blush

# 55
По темата...Ти какво очакваш да ти каже един вибратор? Outta Joint Blush

Очаквания от вибратори нямам! Simple Smile))))))) Няма начин никой вибратор да замени реалния такъв!  Mr. Green
Ха-хааа, изразих се много метафорично, но ме разбра, предполагам!

# 56
Айде бе, няма. Нали то сега това е модерно. Мъж хибрид между вибратор и банкомат. А съм чувал че по-скъпите модели дори и гушкали Thinking Crossing Arms

И не ми се прави на тия дето не ходят за Duracell веднъж седмично. Както прокълнах една колежка дето го дава много оборотна зарад големите си цици /а реално е пълна пръдня/ - "Ега ти дадат вибратор на въглища и баш когат ти стане най-кеф да тръчиш с кофата до мазето за още кюмюр!" #Cussing out #Cussing out Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 57
Айде бе, няма. Нали то сега това е модерно. Мъж хибрид между вибратор и банкомат. А съм чувал че по-скъпите модели дори и гушкали Thinking Crossing Arms

И не ми се прави на тия дето не ходят за Duracell веднъж седмично. Както прокълнах една колежка дето го дава много оборотна зарад големите си цици /а реално е пълна пръдня/ - "Ега ти дадат вибратор на въглища и баш когат ти стане най-кеф да тръчиш с кофата до мазето за още кюмюр!" #Cussing out #Cussing out Mr. Green Mr. Green Mr. Green

#Crazy  #Crazy  #Crazy Мале, малееее, народа верно е изтрещял тотално! Или аз съм пълна консерва!  Mr. Green Щом мъжете почнаха да мислят, че за жените мъжът трябва да е
хибрид между вибратор и банкомат.
Големи цици нямам, не ми й трябват, Дюрасел пък хич не ме вълнуват.... честно не съм пробвала никога вибратори на батерии и не мисля, че съм пропуснала нещо!!!   Laughing
Или пък пропускам?! Сподели, като мъж с опит с подобни джаджи?  Wink
ха-хааа, сетих се, какво би ме заинтригувало - виброезик! Виж, ако излезе нещо такова на пазара, може да се изръся да го пробвам, ей така, от любопитство просто, да проверя може ли да замени истинския език!  Wink

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 14:25 от little rabit

# 58
Не ме предизвиквай! Hug Laughing Laughing Laughing Лингвистиката ми е сила...
Сеа па и вибро...па ако може и Адриано Челентано да ти е пее  Party Party Party

# 59
  • София
Ей, опраихте ми настроението вие двамата.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт