Какво очакваме от жените ???

• 16 155
  • 163
  •   1
Отговори
# 150

Копни си поста в съседната тема  Laughing Ти си съавтора всъщност  Mr. Green

Коя е тя? Що пък съавтор, нещо не схванах...

Joy
те http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=685163.msg23362570#msg23362570

# 151

Копни си поста в съседната тема  Laughing Ти си съавтора всъщност  Mr. Green

Коя е тя? Що пък съавтор, нещо не схванах...

Joy
те http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=685163.msg23362570#msg23362570

Егати бързината, не я бях видяла даже. Ама си... Laughing

# 152
Мда, просто още не си видяла очите ми, иначе....нямаше да се съмняваш  Joy

# 153
Мда, просто още не си видяла очите ми, иначе....нямаше да се съмняваш  Joy

Очите ти? Баси днес съм много тъпа,... бърза си в очите в смисъл, всичко виждаш или...

# 154
Мда, просто още не си видяла очите ми, иначе....нямаше да се съмняваш  Joy

Очите ти? Баси днес съм много тъпа,... бърза си в очите в смисъл, всичко виждаш или...

Не бе, милоооооооооооооооооо  Joy
Подписа ти такова...Заради очите ти си струва да отмина всяко лоша дума ....сиреч - ще ме заобичаш, ако такова

# 155
Е, днес не ми е форумски ден, а пощади ме. Разбрах тЪ - оката си и ти. Joy

А инак ...дааа хилиш се щОт не си скивала очите на мъжа ми. Не се оплаквам забележи. Sunglasses

Но да се върнем на жените де, тук нали за тях е питането. Може би  мъжете очакват да ги хвалим? Joy

# 156
Да, това със сигурност  Peace
Похвалата е такова насърчаване за мъжа, че е готов чудеса да стори после, да му полъскаш....и егото включително е много важно  Sunglasses

Щот понякога не само очите са важни  Whistling

# 157
Да, това със сигурност  Peace
Похвалата е такова насърчаване за мъжа, че е готов чудеса да стори после, да му полъскаш....и егото включително е много важно  Sunglasses

Щот понякога не само очите са важни  Whistling

Бих добавила , необходимо даже.

Соте, ти очакваш ли да те хвалят, да ти лъскат... егото?! Whistling
Laughing

# 158

Соте, ти очакваш ли да те хвалят, да ти лъскат... егото?! Whistling Laughing

Моето си беше лъснато още като мЪ взеха.  Laughing
Да ме хвали може само тъщата... от жената очаквам да ми скъса главата щото се изръсих да поредната убавиня  Laughing.. макаричка за новото въдиче.  Mr. Green

# 159
  • София
,,Е да де... за позите ясно... ма не ми е ясно като поодъртеем и се позакръглим... как ще я бъде тази поза????  newsm78,,
Позата се казва ,,парижки бездомник,, LaughingАз/ щото съм с 11год. по-млада/правя мост а мъжО ляга и заспива под мен  Twisted Evil

# 160
Напоследък доста се начетох и наслушах на какво ли не... но дайте да помислим какво в действителност очакваме от жените.
Секс.... не мисля че само секса би ни държал вниманието към дадена жена.
...
Очакваме, жената да не се променя с годините. (което си е тотална грешка, Mr. Green равна на женската грешна идея: "Постепенно ще го превъзпитам.")

Това за секса и вниманието, може да си прав, ама че секса задържа подсъзнанието към дадена жена, си е доказано.  Wink

# 161

Очакваме, жената да не се променя с годините. (което си е тотална грешка, Mr. Green равна на женската грешна идея: "Постепенно ще го превъзпитам.")

Това за секса и вниманието, може да си прав, ама че секса задържа подсъзнанието към дадена жена, си е доказано.  Wink

Хубаво.. приемам че няма начин да не се промени.. но поне и акъла и да не се изменя.  Laughing

Да подчертая че всяко внимание води до секс.. като че ли си е подсъзнателно.  Laughing
Така че очакваме да не си вредим взаимно.  Hug

http://www.vsekiden.com/125894

Скрит текст:

# 162
Аз пък искам да се видоизменяме заедно и еднакво  Joy
Щото ми е пределно ясно, че няма как да не се променяме, ама поне да е с приблизително еднакви темпове. Иначе се появява опасност/и/ голяма  Whistling

# 163
Много ми е интересно и на мен какво ли очакват и искат мъжете от жените освен това, което те самите не могат да свършат за себе си и може би подходяща компания за всеки ден?!  newsm78 Въобще идея си нямам.

Общи условия

Активация на акаунт