Какво очакваме от жените ???

• 16 160
  • 163
  •   1
Отговори
# 120
..постигнал е съвършенство за 20год...   newsm78, от която и страна да погледна -  има за децата,  има за колата,  има за ракия и цигари... кризата - за мене... моето развитие по време на криза е само духовно ... Whistlingсупата...

не се оплаквам...омъжена съм...  newsm47 по време на криза...

# 121
  • Tам през Атлантическия океан

не се оплаквам...омъжена съм...  newsm47 по време на криза...

Демек казваш че е криза и за мъже  Mr. Green

.....мммммм има реЗон  Laughing Sunglasses Whistling

Ах , Соте видох един виЦ в клЮто и се сетх за теб  Wink

Средностатистически български квартал...
Средно висок блок...
Тесен панелен апартамент; среден вход... двустаен... на среден етаж...
Жена на средна възраст стои права пред кухненските шкафове с вградена мивка „алпака”... в средата...
Чисти 56-тата каракуда... мръщи се... нервира се... мърмори си под нос:
Идиот с идиот такъв!
Ама... аз съм си виновна! Добре ми казваше мама да не се женя за този абдал, ама аз...
Не може ли веднъж, както всички истински мъже, когато отиде за риба, да пие бира... или да чука някоя?А тоя моя, серсеминът му със серсемин, наистина лови риба!

# 122

Ах , Соте видох един виЦ в клЮто и се сетх за теб  Wink

Ахааааа  Joy... обаче на моята отдавна съм и спестил проблема с рибата, щото я пускам обратно... и наблягам повече на бирата.  Joy
Дори като си купя шаран от магазина.. честта по чистенето и приготвянето е изцяло моя...  Laughing.. очакванията са ми поне да ми оценят усилията!!!  Mr. Green

# 123
Ти ме уби, за пръв път чувам рибар да си връща улова и да купува от магазина после  Joy

# 124

Ти ме уби, за пръв път чувам рибар да си връща улова и да купува от магазина после  Joy

Въпрос на лично виждане, да надскочиш себе си.  Laughing
Между другото не съм единственият дето практикува Catch and Release.. това е начина да запазим нещо за бъдещето.  Peace
Очакванията ми в тази насока се оправдават, познавам и доста жени дето го правят без да се замислят.  Hug

# 125
И аз съм за. Кефа е да я извадиш рибата, излъгал си я,хванал си я.. И без това речната и язовирната риба не е хубава както морската  Mr. Green

# 126
  • София
И аз съм за. Кефа е да я извадиш рибата, излъгал си я,хванал си я.. И без това речната и язовирната риба не е хубава както морската  Mr. Green

То май и за жените важи същото, ама това е друга тема  Mr. Green Mr. Green

# 127

Да така е.. но не става въпрос за вкуса на рибата, мисълта ми е че напоследък драстично намалява.. цели участъци от реките са безвъзвратно обезрибени.. картинката е жалка.  Rolling Eyes
Да не оспамвам темата и да кажа още едно от моите очаквания...
Очаквам като се понеса към поредният гьол да не ми мрънка и сумти... щото мога и аз да се разсумтя като се понесе към мола или фризьорския... то си е като вид компенсация.  Laughing

# 128

То май и за жените важи същото, ама това е друга тема  Mr. Green Mr. Green

Кефа е да я уловиш  Laughing... после и да я пуснеш, все намира начин отново да се върне у живарника!!!  Laughing

# 129
Много як виц ще го разкажа на съпружието.
Вилико, моят мъж е заклет рибар и също връща рибата след като я хване. Аз също мисля, че има резон. Все пак това е хоби, не е начин на прехрана. Повечето ни приятели, които са рибари вършат същото. Хич не мие странно даже. Grinning

# 130
Не, самото връщане е ясно, и аз връщам  Joy обаче да върна и после да ходя да си купя - ей това ми е странното  Wink

# 131
С празни ръце ако се прибереш - бой ядеш !

# 132

Joy Joy Joy Зависи какво визираш под празни...

# 133

Joy Joy Joy Зависи какво визираш под празни...

Аз пък не знаех, че „празни“ има степени  Joy
Съжалявам, но ако моят отиде за риба и се прибере вечерта с празни ръце идумите "Бях, ма ги върнах у водата" - наистина ще го навра ...не знам къде. Ако наистина е ходил - не може да не е уловил, пък при желание - ако не е уловил - поне да се сети да мине през магазина да ми замаже очите, егати  Crossing Arms

# 134

Аз пък не знаех, че „празни“ има степени  Joy
Съжалявам, но ако моят отиде за риба и се прибере вечерта с празни ръце идумите "Бях, ма ги върнах у водата" - наистина ще го навра ...не знам къде. Ако наистина е ходил - не може да не е уловил, пък при желание - ако не е уловил - поне да се сети да мине през магазина да ми замаже очите, егати  Crossing Arms

Глупаво решение Вилико.. с празни ръце никога не съм се връщал.. за целта си имам виртуален живарник.  Hug
Ако държиш да ти го покажа мини на лични.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт