Какво очакваме от жените ???

• 16 158
  • 163
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Ай сега, то така излезе, че в няма двойки, в които единия партньор да е отговорен и сериозен - другия да се окаже лайно...примерно де. А приказката за привличането на противоположностите?

# 137

Ай сега, то така излезе, че в няма двойки, в които единия партньор да е отговорен и сериозен - другия да се окаже лайно...примерно де. А приказката за привличането на противоположностите?

Правилно.. единият винаги трябва да е с всичкия си... инак очаквай неочакваното...  Laughing

Скрит текст:

# 138
Всъщност, като изключим няколко потребителки из форума - аз не познавам жена/мъж - които напълно и безусловно да ценят половинките си. Винаги има трески за дялкане и мисля, че това е нормално. Като започна да чета за идеални двойки тип реклама на Тофифи - и просто....

# 139
Всъщност, като изключим няколко потребителки из форума - аз не познавам жена/мъж - които напълно и безусловно да ценят половинките си. Винаги има трески за дялкане и мисля, че това е нормално. Като започна да чета за идеални двойки тип реклама на Тофифи - и просто....

Къде са тези идеални половинки? Аз за една идеална идеална не съм прочела.  Според мен тук се описват само положителните качества и това създава илюзията. Това пък да седнеш да изтипосваш мъжа си във форум ми е повече от гадно. Да споделиш , нещо да вметнеш, ако темата е затова - да, но целенасочен дисекционен анализ е отвратително.

# 140
Веднага ще ти дам пpимеp - мъжа на Кpаса.
На Човече също влиза почти в идеалните.

# 141
Вили, мъжът обикновено е твой личен избор. Да се оплакваш от него означава да се оплакваш от избора си. То е ясно, че перфектни няма, но за да съм го предпочела пред всички други, явно предимствата му са повече от недостатъците. Ако имам забележки, би следвало да му ги кажа, а не да го разнасям по форуми и познати.

# 142
А трябва ли във всяка тема, по всеки повод и най-вече - без грам повод и връзка - да го изтъкваме?  Wink
Създаването на тази илюзия за идеалност е просто смешна, но всеки го влекат различни неща.

За оплакването - пак не съм съгласна. Аз например доста пъти съм си казвала кое у него ме дразни, кое е негативно, кое ми пречи и тн. Мой избор е, разбира се - но не виждам нищо срамно - да не си призная за неща, които към момента са факт. Не искам ад се доказвам, да съм идеална, да градя образ - ми хора сме, всеки със своите странности  Wink

# 143
Има такива хора. Според мен компенсират липси, но това си е тяхна работа.

# 144

Почти съм убедена, че това не е така. Те просто пишат за тях за добрата или тази част , която не ги дразни. Вероятно и това дразни околните , че не са се заели да ги оплюват, но това съвсем не означава , че мъжете им са идеални или те безусловно ги боготворят. Те просто спестяват на форума това , което ги притеснява или дразни- лично пространство му казвам аз на това. Напълно нормално и правилно според мен.

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 16:07 от Fortune

# 145

Почти съм убедена, че това не е така. Те просто пишат за тях за добрата или тази част , която не ги дразни. Вероятно и това дразни околните , че не са се заели да ги оплюват, но това съвсем не означава , че мъжете им са идеални или те безусловно ги боготворят. Те просто спестяват на форума това , което ги притеснява или дразни- лично пространство му казвам аз на това. Напълно нормално и правилно според мен.

Правилно като подход - може би, за теб. Но за мен цялостната картинка, която внушават постовете им / на няколкото/ - е прекалено преекспонирана. НО - всеки си има неговите усещания  Peace

# 146

Къде са тези идеални половинки? Аз за една идеална идеална не съм прочела. 

Че ССФ каква е бре Форти ???  Thinking
Идеалната половинка я търсим цял живот... накрая се оказва че спи в леглото ни!!!  Hug

# 147
А трябва ли във всяка тема, по всеки повод и най-вече - без грам повод и връзка - да го изтъкваме?  Wink
Създаването на тази илюзия за идеалност е просто смешна, но всеки го влекат различни неща.

За оплакването - пак не съм съгласна. Аз например доста пъти съм си казвала кое у него ме дразни, кое е негативно, кое ми пречи и тн. Мой избор е, разбира се - но не виждам нищо срамно - да не си призная за неща, които към момента са факт. Не искам ад се доказвам, да съм идеална, да градя образ - ми хора сме, всеки със своите странности  Wink

Според мен грешиш Вилико.  Хората както знаеш сме много различни същества. За едни оплакването е обмяна на опит или най-малкото лично успокоение , че не сме сами в "болката " си/условно/, докато за други това е си накърняване на нечие достойнство и чест. По-силни думи употребих, но идеята ти е ясна. За едни е въпрос на чест наистина да не обрисуват съпрузите си , но не защото ги боготворят или избиват комплекси, а защото смятат , че това е недостойно. Може прекалено надуто и помпозно да звучи , но е така.
А относно Краси/ не е редно да я коментираме докато я няма/ лично смятам, че тя не изтъква мъжа си , а дава примери от живота си във връзка с определена тема. Вие сами я нарочвате , че го изтъква. За мен тя е постигнала равновесие и хармония със себе си и мъжа си и имат един приятен и много удобен съвсместен живот. Нищо лошо не виждам в това и не смятам никак даже , че това е компесиране на липси. Не се явявам ничии адвокат, просто пиша моите впечатления, които за жалост се различават от целокупните. Виж Краси дразни потребителките, но според мен не е със съпруга си, с друго е , но това опира до характер - не до идеализъм.

Соте, така е по дяволите! Wink

# 148
Ооо, Форче - моля ти се, всеки сам каквото си направи - другите...нали знаеш. Това по повод Краса и нейното "нарочване"  Stop

Копни си поста в съседната тема  Laughing Ти си съавтора всъщност  Mr. Green

# 149

Копни си поста в съседната тема  Laughing Ти си съавтора всъщност  Mr. Green

Коя е тя? Що пък съавтор, нещо не схванах...

Общи условия

Активация на акаунт