Априлки 2013 - тема 7

• 24 357
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
valentina_n Много съжалявам! Дано всичко мине както трябва! Минала съм по този път и ще ти пиша ЛС! Прегръщам те! Cry Cry Cry Hug

Аз живи и здрави искам овни , макар че съм телец имам страшно много приятели овни! За телци много ще сме в тази къща! Иначе сме аз - телец , мъжа ми - близнаци и баткото - козирог! Голяма комбинация  Laughing

# 586
Mirama оплачи се, нали затова сме тук, за да се подкрепяме и да си помагаме както можем  Hug

# 587
добро утро
valentina_n, много съжелявам, дано бързо да се оправиш и отново да видиш двете чертички  Hug

за зодиите - нищо няма да кажа, защото не вярвам много в тях, и все пак ние с мъжа ми сме стрелци и е много забавно като се караме
опъваме стрелите и никой не отстъпва
за другите зодии наистина нямам наблюдения за характерите им

# 588
Мирама, оплачи се, нали темата е за всичко. Какво се е случило?

# 589
Не съм от хората, дето пишат такива неща из форумите. ) Ще пиша в групата във фейса. )

# 590
Добро утро и от мен,
Valentina,  много неприятно, съжалявам че ти се е случило....дано скоро всичко мине и да имаш най-здравото и прекрасно бебе!!

И ние сме много разнородни от към зодии, аз съм стрелец, мъжа ми риби, голямата е близнаци, а малкия козирог....страшна работа. С рибите съм ок, макар че според мен моя мъж не е типична риба, явно има някакви други изгряващи. И сега евентуално овенче...ако всичко е наред. Аз с овните се разбирам.

Нещо тези дни са ме хванали параноите, да идва този преглед...че ще изперкам.

Dandeto, това звучи като оня виц за циганите дето мъжа питал жената "Това ще го мием ли, или друго ще правим?" Simple Smile))

# 591
Добро утро и от мен  Simple Smile Ох толкова на вътре го приемам случващото се тук,че тази нощ такъв сън сънувах... #Crazy #Crazy.Сънувах ,че съм прокървила и ме карат в Бърза помощ...Ужасссссс

Като се събудих и осъзнах ,че сънувам толкова се зарадвах  Simple Smile

Относно зодиите моят термин е на 26 април,така че май ще е телец.Дори не познавам такъв човек Simple Smile

Приятен ден и само хубави неща да ви се случват!!!  Hug

# 592
Момичета имам един въпрос ,знам че не е за тук,но може някой и да е наясно-сега съм в майчинство за щерката,тя навършва 2 години на 21.02.13 а трябва да изляза в 45-дневния болничен за раждане на 23.02.13.Някой знае ли как ще ми се изчисли майчинството,защото вчера ме стреснаха ,че ще смятат 80% от 240лв понеже нали втората година се води болничен за отглеждане на дете. Embarassed

# 593
lusyy, попитай в счетоводната тема най-добре.

# 594
Аз сънувах, че имам корем, бебето рита и му се очертават краката по корема ми  Crazy

Мимси, телците не са лоши хора. Само малко БАВНИ. 3 месеца повтарям едно и също нещо, докато ме чуе и се задейства (най-добрата ми приятелка). И това става въпрос за нещо важно и заплашващо живота и, което тя си въобразяваше, че ще изчезне от само себе си Rolling Eyes Направо не ми се мисли, ако наистина трябва да свърши нещо маловажно Crazy Laughing Иначе е много умна, поетеса, красавица е, мъжете тичат след нея  Laughing

# 595
Не съм от хората, дето пишат такива неща из форумите. ) Ще пиша в групата във фейса. )
Нямам фейсбук и каквото и да се е случило ти стискам палци да се нареди всичко бързо и по най-добрия начин  Praynig  Hug
 Много козички си имаме, голямо ядене на торти ще падне декември и януари   party023 Ако зависеше от мен щях да си родя лъвче, следващото ще го планирам по внимателно  Mr. Green Извън шегата дано да устискам до термин пък и теле да се роди няма да го върнем  Praynig Важното е, че ще сме само рогати вкъщи  Wink
 MimsSsy, аз сънувам апокалиптични сънища всяка вечер, ама хормони какво да се прави... Crazy
Еовин http://nutrivize.com/blog/womens-health/prenatal-vitamins-an-individual-choice/   Wink

# 596
  • София
Ние с дъщеря ми сме Водолейки, мъжа ми е Рак, мога да кажа, че се разбираме доста добре, гледаме както се казва в една посока, термина ми е на 28.04, но ще съм секцио и се надявам на Овен, особено ако е момче, познавам двама Телеца, е големи телета са Simple Smile

# 597
Валентина, съжалявам много!

За зодиите сте подхванали - от любимите теми. Аз отвсякъде се дява във вода - слънчев знак рак, луна в риби, асцендент в скорпион. Все съм из дълбините, всичко преживявам надълбоко, във всичко търся милион смисли. Абе с годините взе да става по-добре. Много ми се искаше да имам дете риби - близко ще ми е до моята природа. От друга страна ще си пада депресарче...
За дете овен никога не съм мислила, обаче казват, че отношенията деца-родители са кармични. Имах силна връзка с мъж овен преди години, зарязах го, защото беше много далече от моята лирична душа.
Съпругът ми е дева, с асцентент скорпион. Ами ние сме си лика-прилика, въпреки че в много неща той ме уравновесява, той е най-уравновесеният човек, който познавам, никога не показва прекомерна емоция, никога не е показал да е нещастен или разстроен.
Сега  терминът ми излиза за 15 април, така че трудно ще прескочим в друга зодия. Исках близнаци първо, после исках дете риба, исках момиче... май няма да стане нито едно от трите накрая  Wink Обаче когато стане така, както не искам, в последствие се оказва, че така е най-хубаво Simple Smile))

# 598
Щерката трябваше да се роди везни. ) Четох, четох и хич не харесах зодията. )
И то какво се оказа, изненада.....лъв. )
Сега ще видим дали ще е каквото го мислим. )

# 599
Тези от вас, които знаят пола на бебетата - има ли нещо вярно например в твърденията, ча кожните проблеми показват, че бебето е момиче или че бързият пулс (над 140) е за момиче?

Общи условия

Активация на акаунт