Априлки 2013 - тема 7

• 24 336
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Алексиана, на мен ми казаха, че е момиче - нямам една пъпка излязла Simple Smile

Нито пигменти, нищо. Май не важи на 100%  Grinning

# 601
Аз съм чувала,че ако имаш петна по лицето е момче...и това май наистина е вярно.А за момиче като имаш-погрозняваш...един вид момичето взима от красотата ти. newsm78

# 602
Тези от вас, които знаят пола на бебетата - има ли нещо вярно например в твърденията, ча кожните проблеми показват, че бебето е момиче или че бързият пулс (над 140) е за момиче?

Няма нищо вярно в тези твърдения. Приказки, измислени от скучаещи бременилки  Mr. Green

Аз вчера разбрах пола на моето бебе. Доволна съм от това, което чух. Много съм доволна.
Върви 2 седмици напред и лекарката на 2 пъти ме попита дали съм сигурна в последната си менструация.
Всичко е наред в резултатите.

# 603
Ох,момичета...я кажете как сте с килограмите...аз първите два месеца не бях качила нищо и изведнъж за 1 месец 2 кг...и сякаш както си нямах корем изведнъж се издух.Да не ви казвам,че сега съм си вкъщи по цял ден буквално се чудя с какво да се тъпча....не бях кой знае колко много кг като забременях (58) ,ама съм податлива към надебеляване и постоянно чета статии за кг по време на бременност и навсякъде пише,че трябва малко или много да се ограничаваме,не да се тъпчем и общо взето да не си променяме количеството храна,която сме приемали преди...пък аз само гъча нещо  Grinning ...  smile3511 newsm62 май ще ставам   261uu

# 604
За зодиите сте подхванали - от любимите теми. Аз отвсякъде се дява във вода - слънчев знак рак, луна в риби, асцендент в скорпион. Все съм из дълбините, всичко преживявам надълбоко, във всичко търся милион смисли.
И аз така, само че моят асцендент, горкият, и той е рак  Laughing И аз съм голяма депресарка и всичко преживявам много, ама отвън да ме гледаш - пълен темерут, тва сигурно е от двойната черупка. Laughing
Приятелят ми е стрелец с асцендент лъв, ей такова едно слънчево, мило, оптимистично същество не бях срещала, все му е добре и му е весело Crazy Мисля, че той трябва да отглежда огненото, дето си направи. Аз си го бях планирала за раче Crazy

# 605
Ео, и аз много исках рак, ама на не ме огря. Второто Simple Smile)) Виж, кучето е рак - него си го избрахме (там не знам как важат ли зодии).
Иначе и аз за моите приятели съм най-спокойният човек на света, не показвам много, пък и мразя да се оплаквам и напоследък не обичам и хората около мен да се оплакват.
Надявам се пък добре да ни се отрази едно огнено дете, да живнем малко от това спокойствие Simple Smile

# 606
Е най-после и аз да отида на преглед !! вчера ходих ,направи ми картон или там както се казва (даже той се учуди как не ми е направил по-рано Simple Smile Мери ме,и каза че съм била доста тясна и ако не ми се разжири ханша достатъчно СЕКЦИО а аз хич не искам ..ама както дойде в крайна сметка  Simple Smile С 2 кг отгоре съм,а още нямам и корем !!! Утре ще си пусна изследвания и в понеделник ще видим какво ще покажат !! На ехографа видяхме бебо вече е цели 5 см и маха с ръчички,толкова ни стана мило с таткото че щяхме да се разтопим !!Нищо не ни каза за пола но може би трябва по-нов ехограф за да се види в тези седмици. Това е от мен момичета на всички желая успешен ден и мн усмивки аз ще пиша какви са ми резултатите!!!!!!!!!! (за храненето-аз съм такъв фен на сладкото а напослед си падам по соленкото което за мен е доста необичайно  hahaha

# 607
гледам че пишете за зодийте-аз съм един спокоени замееееечтан рак а приятеля ми темпераметен телец (да се чудиш как се разбира ме толкова добре Laughing )ние чакаме овне или теленце като баща си защото термина ми е точно на 23.04 но то не се знае може да избърза или да поостане в корема на мама.Аз не знам как ще се справям с още едно копитно вкъщи ,ама съдба! Свеки пък се надяваше на рибка като нея ...абе поръчки много  Joy

# 608
  • София
Здравейте,

Оххх мен пак нещо ме започнаха тези гадения и направо откачам, а уж днес вече влизам в 4 месец.
Направо незнам до кога ще е така, защото е отвратително.

За зодиите - аз съм водолей....голям инат съм и държа на своето и докато не стане не отстъпвам. На моменти съм голям непукист....но каквото искам си го постигам.
Моя приятел е  Joy Joy Joy Joy и аз незнам - на прага на везни и скорпион - в един сайт го пише везни, в друг скорпион, но сякаш на мен ми клони към везни - много уравновесен и всичко премисля кое, как, защо преди да го направи. Разбираме се перфектно, е освен сега когато съм като буреносен облак  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy просто не се знае от къде какво ще ме избие....не че преди не е било така, ама в момента направо е АД. Още по зле, а си мислех, че ще отмине малко по малко, ама явно така ще е до края ..... с тези гадни хормони, които ни тресат.

За детето - нямам претенции каква зодия да е. Преди много исках ако имаме дете да раждам декември - около Коледа или Нова Година -  hahaha hahaha hahaha за да стане бебе на годината и да ни дават по телевизията  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама сега ми е все тая - живо и здраво да е. Иначе за сега ми определиха термин 11.04.2013 г.  hahaha hahaha hahaha пак се измести...от 10.04 на 11.04 но така и не разбрах как го изчислиха така.

Оххх, а сега се оказва, че трябва да ми правят изследване за Фактор 5 Лайден, защото майка ми е имала тромбофлебит и е с разширени вени #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire и има вероятност и аз да го имам наследствено  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire , а и по принцип като съм си гледала краката на единият на свивката имам една вена по изпъкнала и мисля да видя другата седмица да ходя на консултация за всеки случай. Иначе най тъпото, че ЗК не поема това изследване, а АГ-то ми каза, че ще ми струва 100 лв.  Money направо съм като банкомат, където отида пари давам. hahaha hahaha hahaha hahaha А от фонда към който съм допълнително здравно осигурена незнам дали няма да се заядат и да не искат да ми го поемат, защото са малко по взискателни към някакви такива изследвания.

# 609
Иначе за сега ми определиха термин 11.04.2013 г.  hahaha hahaha hahaha пак се измести...от 10.04 на 11.04 но така и не разбрах как го изчислиха така.

Алекс  и аз съм на 11.04.2013  newsm44

# 610
  • София
Иначе за сега ми определиха термин 11.04.2013 г.  hahaha hahaha hahaha пак се измести...от 10.04 на 11.04 но така и не разбрах как го изчислиха така.

Алекс  и аз съм на 11.04.2013  newsm44

Супер Simple Smile за сега ще си имам компания....и надявам се така да си остане до края, но ще видим. За сега на 11.04 ми каза АГ-то че е очакваният термин и дори ми го записа в картона.

# 611
Алекс, като каза бебе на годината, на нашите кумове 2то дете стана Бебе на годината (2010г).)

Ние се разходихме с щерката, прибрахме се. На връщане пак нещо ми беше паднало кръвното, но не толкова драстично, та успяхме да се приберем без премеждия.
Сега съм метнала едно пиле с ориз във фурната, ще видим кога ще го ядем. )

За килограмите, днес се мерих, свалила съм 800гр.

# 612
Отивам и аз да се премеря. Че като по часовник, в деня, в който влязох в 4-ти месец спрях да се тъпча като ламя и да съм гладна по 24 часа  Laughing

# 613
a пък аз съм лъв, а моя човек е овен. Термина ми е за 2 април. От една страна предпочитам да е овен, ама от друга... Как ще се оправям с 2ма такива?
Vvavv, с теб сме в едно положение!  Joy
Аз съм лъв, а мъжът - овен.  Laughing
Аз искам овенче, пред това да е риби, но не ми е толкова важно каква зодия ще е...
Две овенчета и една лъвица......  Laughing Звучи вълнуващо.  Joy
Ние ще контролираме положението!  Twisted Evil

# 614
Че като по часовник, в деня, в който влязох в 4-ти месец спрях да се тъпча като ламя и да съм гладна по 24 часа  Laughing
А на мен да ми се прави повече секс от преди  Twisted Evil  Joy
Аз като ламя не съм се тъпкала, ама и аз бях гладна по 24 часа  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт