Априлки 2013 - тема 7

• 24 361
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • София/Варна
 Аз пък съм си коза, в цялата й прелест  Mr. Green
"Надушвам, че сме от една порода" Wink
У нас е царството на козите - аз, миУото и баткото. Дребосъчка е близненце, което според някои разбиращи приятелки, хармонизирало дома и семейството Wink.

# 571
ani27, аааа, сега разбрах. ) абе повечко обяснения ще трябват като за хора, дето не се занимават с такива науки. )

и Калина всеки ден ме пита "а сега колко е голямо бебето". ))) и започва да ми показва разни кукли, играчки и да ме пита дали е колкото тях. ) днес хванала 2молива, един по-голям и един по-малък и ме пита....а сега като кой от двата е.  Laughing

Anum, ооо, и майка ми и сестра ми са козирог. ) голяма веселба беше в къщи едно време. ) сестра ми е от по-спокойните, но майка ми....доста властна натура. ) и уж елегантно налагаща се...)  Laughing

♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), хмм, чак по различен начин...) ако е казано с недомлъвки, да, често се случва.) аз лично обичам директни хора. И мразя някой да се прави, че ме харесва, в повечето случаи доста си личи че е обратното. )

# 572
 Аз пък съм си коза, в цялата й прелест  Mr. Green
"Надушвам, че сме от една порода" Wink
У нас е царството на козите - аз, миУото и баткото. Дребосъчка е близненце, което според някои разбиращи приятелки, хармонизирало дома и семейството Wink.
Уау, мъж и жена козирози - чудесна комбинация  Wink И моят мъж е козичка Simple Smile И децата са улучили чудесни зодии- малкия чаровник ще разбива женски сърца, а красивата госпожица ще е оправна и ще успее в живота   Wink Hug

# 573
  • Sofia, Bulgaria

♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), хмм, чак по различен начин...) ако е казано с недомлъвки, да, често се случва.) аз лично обичам директни хора. И мразя някой да се прави, че ме харесва, в повечето случаи доста си личи че е обратното. )

Ооо, повярвай ми, аз може да не харесвам доста неща на сестра ми. Но ми е сестра все пак и я обичам. Но твърде често се стига до конфликтни ситуации, точно защото е разбрала нещо по грешен начин. Е, това че тя е така, не означава че всички сте така  Grinning Всеки е различен човек, но според мен това ви е общото. Хващате се за неща, които въобще не са важни, а супер са ви засегнали...Сега да не се обидиш  Wink Това е моят опит със зодия Овен. За това и се надявам да е пак момче, ако е тази зодия. Защото с мома ще си имаме проблеми:)

# 574
  • София/Варна
Пък на мен с Овните много ми върви купон и глътката Wink. Прекрасни компаньони и приятели са.
Само с един брой не можах да се разбра, ама защото живяхме в една къща има-няма 25 години Wink.

# 575
♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), а, няма от какво да се засягам. ))) спокойно. )

Днес най-накрая заведохме щерката в едно заведение с детски кът. Просто стана хладно и вечерно време не е много за на вън. Хареса и, лошото е че е доста далеч от нас.

# 576
Добро утро.И аз не се засягам,просто в кръга на майтапа Winkовните са много оправни-така,че това е добре за децата ни Laughing Laughing LaughingМирама-и моята мома само ме пита кога чичо доктор ще извади бебето Crazy Crazyхайде до после-отивам да я будя и да я оставям на градина-днес мисля да чистя.незнам ама напоследък много ми се спи-казват,че ще е момче Rolling Eyes Grinning

# 577
  • Варна
Добро утро:)

Валентина  Hug много съжалявам, да мине всичко леко и бързо и скоро пак да си сред отчетните.

Аз да се похваля, че снощи таткото за пръв път видя бебока - след това като излязохме аз му говоря, той някъде из висините. Като вика... ох чакай да седна, че ми стана нещо Joy

Иначе махахме с ръчички и бяхме основно в поза "горе ръцете!" ххаха, цяла вечер това ми е пред очите.
Пуснах и изследвания за ранния БХС - дано всичко е наред, следващия петък ще знам резултата.
Избързваме с цяла седмица, като се има предвид, че Ову ми беше на 11-12 ден, доки каза че сме ок.

За зодиите, нали си писах, че не вярвам много-много, но 3мата ми най-добри приятели са телци, а татко и двете ми лели са овен. Разбирам се с всички Simple Smile, но то по-принцип си е типично за мен де, независимо от зодията.

# 578
Добро утро момичета  Hug
Гледам, обсъждали сте зодиите  Thinking ами аз съм козичка, милото е рак, а пък дъщеря ми е близнаци. Според мен си зависи от човека какъв ще е, а не толкова от зодията. Например-бившия е телец, и по всички хороскопи сме супер съвместима комбинация  newsm78 е да ама не, иначе с овни се разбирам прекрасно, нищо че и те като мен са рогати. Май с всички зодии се разбирам, освен с лъвовете и горе-долу стрелците, че нещо ми идват много властни и налагащи се, ама и аз РугатотУ не отстъпвам  Laughing

# 579
a пък аз съм лъв, а моя човек е овен. Термина ми е за 2 април. От една страна предпочитам да е овен, ама от друга... Как ще се оправям с 2ма такива?
На рибите не съм им фен. Не, че не се разбираме, но просто са ми... големи нереалисти... Поне тези, които познавам

# 580
Аз съм риби и наистина много съм отнесена, вечно съм из облаците - ама пък си ми е и добре, на милото като взема да му говоря за фантастичните си идеи само ми се хили, обаче понякога стават. Преди долу-горе си харесвах зодията ама както си има видове риби, така е и със зодиите имам приятелка тя си е риба-акула  Joy . Мен общо взето везните си ми дават зор и девичките нещо хич ме няма с тях, а пък водолеите са ми слабост много си ги обичкам .  Joy Joy Joy

# 581
Най-важното е всичко да е ок и човека да си се чувста добре, пък зодия - каквато, такава Simple Smile

# 582
valentina_n, съжелявам  Hug Дано всичко мине  по-бързо и следващия път да бъде наред.

# 583
Валентина, съжалявам  Hug
абе аз си искам рибка както писах вчера, с татко лъв само и рогато ми липсва, а и таткото като знае кои са овните от роднините ни ми каза "мило дай да го махнем това дете и да си правим друго, в кръга на шегата все пак, но и двамата тук сме на едно мнение, че не искаме овен

# 584
Добро утро и от мен. )
Днес щерката ни остави да поспим до към 8ч, направо супер.

Аз мислех да се оплаквам, ама няма да е тук. Знам си аз, че човек не бива да си прави много, много планове, ама всеки път си викам, хайде, то пък без това не може.
Е, сега всичко се обръща на не знам колко градуса вече.

Общи условия

Активация на акаунт