Априлки 2013 - тема 7

• 25 290
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Записах си час за д-р Цолова във Фемина за ранната ФМ, другата седмица в сряда от 9.30, 80лв ми казаха цена.
По всяка вероятност кръвните изследвания за БХС ще ги дам в МД.

# 181
Alaska, нищо категорично не съм изказвала като мнение. Ако така си ме разбрала е отделен въпрос.

ani27, за стволовите клетки, преди седмица и нещо гледах разследване мисля че на Нова ТВ, за една от фирмите, която взема такива клетки и изпраща в Англия. Оказа се...доста измамна работа. В крайна сметка не знаеш имаш ли изпратен материал в банката, какъв точно е и т.н.

# 182
Alaska, нищо категорично не съм изказвала като мнение. Ако така си ме разбрала е отделен въпрос.

ani27, за стволовите клетки, преди седмица и нещо гледах разследване мисля че на Нова ТВ, за една от фирмите, която взема такива клетки и изпраща в Англия. Оказа се...доста измамна работа. В крайна сметка не знаеш имаш ли изпратен материал в банката, какъв точно е и т.н.

Ти ме разби сега.
При баткото болницата , в която раждах го предлагаше, като услуга и не съм го мислила, беше си в пакета, питаха те искаш/не искаш. А сега , ако искам трябва да избирам фирма и т.н.

# 183
Аз само ръчкам мъжа ми да оправим стаята,която ще е детска. Той каза,че сега тапети не се лепели ами напролет.... Rolling Eyes  За съжаление стените са отврат и не стават за боядисване. Трябва да се измажат и тогава. Обаче ние сме под наем и по принцип искаме да си купим жилище, така че няма да захвана ремонти.Сега излиза,че ще трябва да разместя нашата спалня,защото искам в началото кошарката да е до леглото обаче с няколко сантиметра не се побира. Моят мъж мърмори,че само съм си измисляла разни неща. Каза,че като не можело нямало да е до спалнята.  Crossing Arms Ей някой път като почне да говори на въпреки щото нещо не му се прави полудявам....  #Cussing out Аз да не бях бременна вече всичко щях да съм разместила. Сега за всичко малко по-тежко трябва да чакам мъжа ми а изобщо не обичам да съм зависима от друг.... Crossing Arms

# 184
ani27, то дори беше старо предаване и това му беше повторението.
Хора си плащали за вземане на стволови клетки от пъпна връв и още някъде си, а те изпращали само от едното място. И фалшифицирали после писмата от Англия и т.н.
Няколко човека вече бяха завели дело за измама.

# 185
Лелееее, измамници за всичко!! И ти си мислиш,че си направил нещо добро за детето си.......

# 186
Лелееее, измамници за всичко!! И ти си мислиш,че си направил нещо добро за детето си.......

Аз преди години също се колебаех. Но тогава още тези фирми тепърва "прохождаха" в БГ.
А когато се случи и да родя много преди термин, изобщо не съм го мислила повече, не съм се и сетила даже. То нямаше и кога.

# 187
  • Варна
Yara, няма ли да ти е кофти да взимаш пари от сестра си? Аз не бих могла.

На тва училище в The Mall хич не си губете времето да ходите! Излъгах се миналата година.

Ако не плащах една средно- месечна заплата кредит на месец, а апартамента си беше мой, разбира се, че нямаше да плаща. Тя и без това изкара 3 лета при мен без да е плащала квартири.
Но с едно бебе не можем да си го позволим, ако те не бяха предложили с утрешния й:) бъдещ мъж (утре сме на сватба), то щях просто да дам обява и да вземам даже повече наем.
Те от 2-3 месеца искат да се махат от тяхната квартира, а моят апартамент хем е по-добре обзаведен (има даже пералня със сушилня), хем е на по-добро място, хем предложих да ми дават по-малко пари от тези, които в момента плащат, но поне знам, че ще ми го пазят.

Колкото и да я обичам с едно бебе, не можем да си позволим да се лишим от такъв приход. Ние сме в страхотни отношения, сега даже им помогнахме малко за сватбата, но ние се местим само с цел, за да може да вземаме някакви пари, за да покриват част от кредита, а те сами пожелаха да се нанесат.

# 188
Аз още не съм го мислила. Сега погледнах набързо и виждам,че струва около 2500 евро. Пазят ги 25 години. В същото време казват,че вероятността някога да имаш нужда от тях е от 1:10 000 до 1:100 000........Отделно,ако фирмата фалира издухваш супата..... newsm78  Това е за Холандия.

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 17:06 от denise78

# 189
  • София
Дааа май и аз бях гледала това...или може да се бъркам. Аз гледах по Нова ако не се лъжа разследване точно на една фирма за стволови клетки. По това време, което правели нямали разрешение...после го получили. Но поискали още едно за извършване на друга услуга и ги разследвали, но докато го получили те пак си действали. После обвинили в фалшифициране тяхна служителка, която реално не била виновна, но от фирмата си измили ръцете с нея.
Аз се бях замислила по едно време за тези неща, ама после се отказах като видях и какви са цените, а и точно в момента не разполагаме с такива средства за да го направим.
А и някак си в тази държава не мога много да се доверя на тези неща и по точно на фирмите, които извършват тази услуга. Но иначе като цяло това е нещо много хубаво.

# 190
Аз още не съм го мислила. Ще се поогледам как и какво,но очаквам да е ужасно скъпо.

По ТВ поне коментираха цифри от порядъка на 2-4хил. лв. в зависимост от това дали само от едно място вземат стволови клетки, или от 2 (второто не запомних кое беше, по-скоро ставаше въпрос за тъкани).

# 191
  • UK
Здравейте! Hug
Компроментираната клиника от репортажа по НТВ е клиника Афродита в София. Там скоро ще избухнат и др скандали, това беше само едно малко камъче така да се каже ooooh!

# 192
Те ако почнат да ровят както трябва из всичките клиники дето наизникнаха като гъби, за инвитро и за ала бала ще има паднат шапките. Кой доктор от къде го изгонили или няма работа за него и прас клиника. От гаражи почнаха клиники да излизат. Да не знаеш на кого да вярваш!

# 193
Йеее интернета е дошъл  newsm44 Вие пак сте писали много, не мога да смогна да ви изчета, камо ли да се включа в някоя тема.
За Моцарт видях, че сте писали, не знам до колко е вярно, ама си свалих всичко което имаше и сега съм си го пуснала да слушам. Ако не друго то поне ми действа успокояващо, което пък ми е странно, защото обикновено не съм по класическата музика.

# 194
denise78, в общи линии е така. )

Общи условия

Активация на акаунт