Априлки 2013 - тема 7

• 24 464
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Аз още нищо не съм качила.. ама си имам голям запас де 80кг Simple Smile надявам се да не виждам много над 85кг докрая..
а вас къде ви почнаха тия киселини толкова рано  ooooh! мен първия път ме бяха хванали 1-2 пъти ама съвсем към края и беше  Sick никога не искам да ми се случва отново  Praynig
аз обаче започнах със запушения нос  ooooh! много мразя, особено като ми кажат, док особено, еми.. още по зле ще ставаш от хормоните, като родиш ще ти се орпави носа...
Има ли някой драма с носа и как се справяте? аз тайно някоя вечер като не издържа и пръскам бебешки олин..а не трябва

# 406
Добро утро на всички!
За килограмите към 700 грама съм + ама и по добре, че аз и без тва съм си слонче.
За усищането нямам търпение, освен червата за сега друго няма - те са като буря особенно сутрин.
Вени - добре дошла   Grinning
И две нещица да попитам : 1-нещичко за стрии. 2- секса, има ли нещо лошо, ако си продължава по нормалния начин, или сега следват малко ограничения?

# 407
Агу, аз от 78 почнах, не съм толкоз по-назад. За 85 не мога да си мечтая, но така до 90 се надявам да се спра  Laughing
Карамела, аз си правя секс както преди. Не питам много, че да не вземат да ми го ограничат Crazy Засега не е имало проблем като болки или прокървявания, да чукна на дърво.
За стрии, не знам, аз се мажа с мустела, но така или иначе ще ги имам, така че все тая  Laughing

# 408
aguto, на мен ми се запушва носа предимно сутрин, като се събудя и вечер. Общо взето като поиздухам и се пооправя, но ако не стане... имам едно презно шишенценот капки за нос - пълня го с вода+щипка сол и като се разтвори солта, пръскам в носа, върши добра работа. Също така мисля, но не съм убедена и не съм се консултирала с лекар, че може да се използва физиологичен разтвор някакъв, както и от капките за нос, които са с океанска вода (Куикс знам аз). Много малко капки за нос може да се използват.... Нека ако някой знае със сигурност, да потввърди
Знам също за сок от лук - в носа, но не съм пробвала, вижда ми се гадничко доста

# 409
Вав,
може да пиеш клеева тинктура и да смучеш прополки. Вит. Ц- макар че на едно място четох протеворечиви неща, ако някой знае нещо да каже.

За Кг. съм 1-2кг. +. Предния път бях накрая +20  Embarassed.

Кисилини имах за мое най-голямо учудване в началото и то ужасни.

Момичета, някой беше постнал един линк с бодита и бельо за бременни, но не го намирам в темите назад. Ще съм много   bouquet

# 410
anka_i, за клеева тинктура не съм се сетила, но тя нали съдържа алкохол?
ще потърся линка с бодитата, запазвам си ги по принцип

# 411
Добро утро и от мен. )

За секс, ограничения не сме имали нито предния път, нито сега, така че промяна няма.
Но....с ужас очаквам 20ти, когато вероятно след това ще ми го забранят.

Аз имам малко хрема от време на време, но супер рядко прибягвам до каквито и да било спрейове и капки.

За стриите, мажа се чат, пат с крем на Авент против стрии. Ама то така или иначе си имам от първата бременност, едва ли ще има особен ефект.

# 412
anka_i, линкове с бодита:
http://www.mamaiaz.eu/magazin/category/6/БРЕМЕННИ/бельо-за-бременни.html
http://www.reni-fashion.com/products.html?page=shop.browse&category_id=30
http://mama-bebe.com/shop/category/99/belyo-za-bremenni-i-karmachki.html

Имам запазени още няколко сайта с дрехи и бельо за бременни. Ако някой се интересува, мога да ги напиша, или да се качат на първа страница...

# 413
и още нещо да добавя за бельото: взех си боксерка, бикина и прашка, за проба, от магазин на триумф, безшевни - изключително подходящи и удобни се оказаха

# 414
 Добро утро   bouquet Ето какво се случва с мен, не е приятно, така че може да не четете :
Скрит текст:
Току-що мина визитация и докторите звучаха по-обнадеждаващо. Какво се случи  с мен- в петък през нощта получих страшен задух и сърцебиене. От години страдам от разтройство на вегетативната нервна система и според лекарите бременността е отключила страхова невроза. Имах и контракции, малкото отлепване, с което бях беше се увеличило, имаше и кръв доколкото помня, но не бях много на себе си... и сега съм на системи за задътжане в клиниката. Докторите се опитват да решат как да контролират неврозата, звъннах и на хомеопата и на баховия си терапевт...не знам какво ще измислят, но дано да е по-скоро..  

Иначе бебчо въпреки всичко расте и ни помаха с ръчичики  Heart Eyes И аз трябва да се усъвършенствам в онлайн пазаруването, че няма да мога да обикалям по магазините скоро  Crossing Arms
 Желая ви лек и успешен ден и дано всичко да ви е наред  Hug
П.С. Видях въпрос за запушен нос- vvavv и аз го имам този проблем, с малко обикновено готварско масло във всяка от ноздрите се оправя.

# 415
Бельото е хубаво все пак да се види, най-малко материята. И доколко се разтяга.
Че от опит, по нашите сайтове такива номерации слагат, че нищо не можеш да разбереш. )

Аз имам едни боксерки с лазерно рязани ръбове, страхотни са. Но затвориха магазина, от който ги купувах и сега трябва да пообиколя да видя къде в града ги продават на друго място.

Anum, силно стискам палци лекарите да успеят да овладеят всичко. И скоро да се прибираш.

# 416
Аз има съвсем леки зачатъци на киселини,предния път мисля,по-късно мис е появиха,но с ужас очаквам/не знам дали може изобщо да ми се размине/ крампите в краката.ей какъв кошмар беше.Да се будя нощем и да вия  Rolling Eyes

# 417
Anum, дано всичко да се оправи възможно най-бързо...
Под готварско масло разбирам,  обикновено, краве масло, нали така newsm78

Мирама, по принцип, да, добре е да е памучно бельото, или някаква естествена материя... А размери има в повечето сайтове

# 418
Anum Дано всичко е наред и скоро те изпишат по - живо , по - здраво много скоро.

# 419
Анум, дано те изпишат по-бързо   bouquet
Девойки, радвам се, че някои си признаха, че са трупнали по нещо  Mr. Green Че вчера се почувствах като слон - никой нищо не качил, само аз  Laughing Ама има време, ще се мерим накрая.
Аз се надявам бебето да расте добре, другото на втори план. Ама няма как да е малко и то, защото ние и двамата сме едри.
Стартирах от 60 кг, ако приключа + 15 ще съм доволна  Laughing
Киселини не съм имала през живота ми, ама явно не е късно да разбера какво е това.
Камелия, мисля и за крампи в краката пак магнезий се пие (като при контракции) - отпуска мускулите.
И аз май не смея да си купувам сутиени по интернет, друго е да се премери, пък и сега номерът ми бързо се сменя   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт