Априлки 2013 - тема 7

• 24 328
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Аз имам още 8дни да си наваксвам със секса, ама и толкова няма, щото мъжо през това време е 2пъти на работа (24ч). )

И аз спрях да се тъпча иначе с разни боклуци и вече се храня нормално.

# 616
Ох, при мен секс-желанието си беше на ниво и първия триместър. Но моя любим не мога да го позная!!!  Crazy Пу-пу-пу  Mr. Green

# 617
мен също ми казаха че съм с ниско кръвно ,трябва повече течности да се пият ! Освен това съм предрасположена към стрии и разширени вени и лекаря каза да започна да се мажа още от сега (чувала съм че свинска или др маз помага най-добре )и да си купя някакви специални чорапи за вените ,вие знаете ли случайно къде продават и какви цени са ?????????

# 618
  • София
Хахаха разсмяхте ме. Аз съм на сух режим. Сега моя реши, че като плацентата ми е ниско разположена на предната стена на матката и може да предизвикаме контракции и нещо по сериозно и ще чакаме да мине......ама я мине, я не и просто незнам, а на моменти направо откачам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy tantrum tantrum tantrum tantrum tantrum Rage Rage Rage нооо ще почакам още малко и ще го напъна, че това направо наистина си е адско мъчение. А ако трябва до края да чакам сигурно и аз ще се гътна  hahaha hahaha hahaha

# 619
placa, мисля че д-р Шол имат такива чорапи.

Алекс, аз 5месеца не мога да си ги представя. То ще каже човек, че съм някоя нимфоманка, ама 1-2месеца хайде, как да е. Но 5.  #Cussing out

# 620
ами радвайте се на секса щом можете
за мен не е препоръчително, така че искам или не ще си стоим на сухо още 5-6 месеца Cry

# 621
  • Варна
Като ви чета постовете във фейс-а почнах да се радвам на двата мижитурести апартамента.
Малки са, но ги имаме и всеки сам си ги е плащал (аз още плащам де) и грам никой не ни се меси.
Едните родители са на 3ч път, другите на 1ч, но и с двете страни се виждаме 3 макс 4 пъти в годината. Да има мир и любов. И понеже сега живеем в моя, се примирих, че ще се местим в неговия - опредлено ще му е в плюс на мъжкото достойноство.

За секса - аз съм от щастливките без неразположения и не сме спирали Simple Smile. Но мъжо много работи лятото и горе-долу по 1 макс 2 пъти на седмица успяваме хем да се засечем, хем сили да имаме... но пък е много хубаво.
На мен ми е чудно после като се появят децата newsm78 Не като са 3-4 месеца, ами като почнат да стават по-големи. Ние почти не правим секс вечер, винаги така е било - някакси желанието все ни идва по никое време  Embarassed след работа, по обяд, ако сме си вкъщи, ей в такива часови пояси Simple Smile.

# 622
Аз вчера разбрах пола на моето бебе.

Похвали се, ако не искаш да е тайна, разбира се.

Предполагам до няколко седмици всички ще можем да си сложим по едно розово/синьо щъркелче на първа страница.

# 623
yara, радвайте се за апартаментите и браво на вас. )
За секса, ами свикваш да е горе-долу в някакви рамки, а не когато ти щукне. ) След известно време вече си се нагодил. )

# 624
е съгласна съм чак 5 месеца ....аз поне нямам такъв проблем  luvbed всичко е на 6 !! Wink инах един период от около 2 седмици дето не исках и да чувам за секс,с гаденето дето имах  ooooh! ама поне ми поразмина вече (да чукам на държо Simple Smile ) Да и аз мисля че след около 2-3 седмици ще сложим щъркелчетата на първа страница !!

# 625
Алекс, терминът се изчислява веднъж календарно, като там приемат стандартно - цикъл 28 дена, овулация на 14ти ден и иначе го изчисляват по големина на бебето - като има зададени сантиметри и грамове за различните седмици. Моят термин така от 19ти се премести за 15ти, ама таткото е раждан близо 5 кг, то така може да ме пишат и за 15 март скоро Simple Smile)

# 626

Оххх мен пак нещо ме започнаха тези гадения и направо откачам, а уж днес вече влизам в 4 месец.
Направо незнам до кога ще е така, защото е отвратително.

Алекс, и аз съм от още повръщащите  Sick. Вече имам чувството, че нямам грам силици. Постоянно ми се яде, но незнам какво и неискам да идва вечерта, че незнам какво ме очаква.
Вчера за капак имах и силни болки в кръста. Минаха ми какви ли не филми през главата, но слава Богу се оказа, че е от газове  Shocked. Днес ходих да ме видят и всичко изглежда нормално Simple Smile. Бебока си спинкаше гушнат в плацентата, но чухме сърчицето и преброихме пръстчетата  Heart Eyes

И нашия батко все обяснява как ще се грижи за бебето, ще го храни, ще му подава играчките в колата, целува ми корема винаги като се прибере вечер за Здравей на бебето Simple Smile. Дано тази любов продължи и след раждането Simple Smile.

За зодиите - аз мисля, че бях писала и преди. Аз съм Теле, баткото - Овне и сега се надяваме пак на Овне. Добре, че таткото е Кантарче, че да уравновесява положението вкъщи. Тати ще става овчарче на дребен и едър рогат добитък  hahaha.

# 627
Разказах ли ви за една приятелка, чийто мъж (от неграмотност ли, не знам) не искаше да повярва, че ако правят секс НЯМА ШАНС да повредят бебето и откакто беше разбрал, че е бременна - НИЩО! 9 месеца! Мислата, на финала вече беше леко полудяла  Laughing

# 628

За зодиите - аз мисля, че бях писала и преди. Аз съм Теле, баткото - Овне и сега се надяваме пак на Овне. Добре, че таткото е Кантарче, че да уравновесява положението вкъщи. Тати ще става овчарче на дребен и едър рогат добитък  hahaha.

[/quote]  smile3532 кантарче  Joy

# 629
има една мн весела тема ако някоя мама има страхове относно раждането http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381074 мен ми ги разсея всичките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт