Априлки 2013 - тема 7

• 24 307
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Ей, големи драми заради тези рими, голямо чудо.......явно ви е много скучен живота

# 676
Ей, големи драми заради тези рими, голямо чудо.......явно ви е много скучен живота

Определено. ))))  Laughing

# 677
Леле, какви драми, какво чудо #Crazy
♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯) , мисля, че хормоните са ти в повечко. Не бива да влагаш толкова емоции е нещо толкова незначително. Кое ти зависи от това, акк ще се казва темата, или дали ти ще я пуснеш?
Лично аз съм напълно сигурна, че анкетата се манимулира от хора, които нямат нищо общо с тази тема. Просто гласуваха против. Именно и това е причината да искам да се редуват, защото виждам, че повечето момичета от тази тема искат заглавието да е в рими. Не виждам особен проблем да се редуват?!?

# 678
На мен не ми е скучен, но няма лошо да се разчупи малко темата и най-вече,че има някои на когото му се занимава.
Алвелина съгласна съм с теб за темите- нека се редуват щом има желаещи да  пускат

# 679
Мирама след като ти е все тая,защо продължаваш да се разправяш с това...+ това тази тема не е на един или двама души....имаме 7 теми с едно и също заглавие,никой няма да умре ако имаме няколко с различни заглавия ОСОБЕНО след като някой има желание да го прави!

# 680
На мен пък изобщо не ми пука какво ще е, аз и това не харесвам, Ама кво сега да си скубя косите. Уж анкетата беше да се спре спора. Явно спора си продължава (в тесен кръг) и открахе пак 3 страници за заглавия. Който прави темата да я прави както иска след като си прави труда да се занимава. Ама наистина с тези хормони много бързо се скача на метлата..... Не може такива неща да се приемат толкова сериозно!

# 681
  • София
Спирам да ви чета и да влизам в темата. Прекалено много ми дойдоха всички тези спорове за ШИБАНАТА ТЕМА!!!!!!!!!!!!!!!!!! Имаше анкета уж там се изказаха мненията на хората, сега в фейса пак пуснахте анкета пак се изказаха хората. Не мога да разбера за какво се продължава още да се тъпче!!! Страшно натоварващо е! Супер много се изнервих, издразних и какво ли още не!! Наистина ми писна да чета едно и също няколко страници.

Мирама си изказа мнението, че е съгласна, който иска да пусне новата тема, но тя не е ОК с римуваните заглавия, но щом искате я пускайте с римувано!!

Брум - явно не я разбра и въпреки всичко продължи спора и отказва да пусне новата тема, а съвсем скоро ще и дойде времето, тъй като сме на 46 страница.

Лека вечер!! Аз ще ви чета само в фейса.....прекалено много се натоварих, а не искам защото не стига, че днес ми е супер зле, ами и още по зле да ми стане.

# 682
kotarache_87, защото 2пъти имаше анкета, 2пъти се видяха резултатите....въпреки всичко, и те не са достатъчни. Анкетата се манипулира....ами ще се манипулира, нормално е. ) Къде гласуването не се манипулира?

Алекс, като стигне 50-51стр. ще я заключат и готово. Пък все ще се намери някое момиче да я пусне.

Лека нощ от мен...

# 683
kotarache_87, защото 2пъти имаше анкета, 2пъти се видяха резултатите....въпреки всичко, и те не са достатъчни. Анкетата се манипулира....ами ще се манипулира, нормално е. ) Къде гласуването не се манипулира?

Алекс, като стигне 50-51стр. ще я заключат и готово. Пък все ще се намери някое момиче да я пусне.

Лека нощ от мен...

Мирама много добре си спомням как едно момиче се заяде с теб,защото според АНКЕТАТА е трябвало да се римуват имената,а ти си пускала всеки път едно и също име...така,че е спорен въпросът дали два пъти е имало анкета с едни и същи резултати....и тук вече не става въпрос за тъпата тема и за тъпото заглавие,а за това че се опитваш да се налагаш и да не даваш права на другите потребителки,които са ти равнопоставени...ей затова аз лично пиша през цялото време по този въпрос,а не щото съм много разстроена какво ще е заглавието.И в крайна сметка момичето има желание...не е нужно да й отговаряш по този подигравателен начин

# 684
kotarache_87, какво означава "не даваш права на другите потребителки"???
Това е по-интересното за мен...
Никои тук няма права над каквото и да било, нито мисля че изобщо може да се говори за подобно нещо.
Пусках тема 3пъти, защото никой не беше изявил желание да го прави. Извинявам се много, че с това съм нарушила ПРАВАТА на останалите потребители.
В предишната тема беше пусната отново анкета, точно поради същия спор. Вижда се, че не е имало смисъл от подобни неща.
Не съм се подигравала лично на никого, и ако мнението ми е било прието като лична обида, съжалявам много. Изказването ми е само и единствено към заглавията....към никого персонално.
Няма какво повече да кажа по темата. Всеки който желае е свободен да прави тема и всичко останало.

# 685
 Момичета...моля ви  Peace Интелигентни, големи жени сме, нека да си споделяме кой каквото му е на сърце и да не спорим излишно   Hug  Нямам претенции към темата и заглавието; аз пускам темата на Май-четата ( първият ми термин беше 01.05), но защото имам доста свободно време..

# 686
kotarache_87, какво означава "не даваш права на другите потребителки"???
Това е по-интересното за мен...
Никои тук няма права над каквото и да било, нито мисля че изобщо може да се говори за подобно нещо.
Пусках тема 3пъти, защото никой не беше изявил желание да го прави. Извинявам се много, че с това съм нарушила ПРАВАТА на останалите потребители.
В предишната тема беше пусната отново анкета, точно поради същия спор. Вижда се, че не е имало смисъл от подобни неща.
Не съм се подигравала лично на никого, и ако мнението ми е било прието като лична обида, съжалявам много. Изказването ми е само и единствено към заглавията....към никого персонално.
Няма какво повече да кажа по темата. Всеки който желае е свободен да прави тема и всичко останало.

Мирама,когато един човек иска да направи нещо,той да го сътвори с неговия мозък...а ти наричаш творението му "лигаво" и "посредствено"  не наричаш ли него така ?
А "не даваш права на другите потребителки" означава,че момичето от сумати време иска да пусне  тема и да си напише "посредственото" заглавиице и ти всеки път уж си съгласна и няма проблем за теб,пък пишеш после още 20 коментара за това какви били тия заглавия... и то момичето се отказва да прави каквото и да е ...

# 687
Алекс и на мен не ми е приятно да чета едно нещо по сто пъти(не става въпрос само за спора с темата), като не ми е интересно не пиша.Доколкото виждам ти пишеш и в общата ни отчетна тема.

# 688
kotarache_87, не знам от кога е това сума ти и време...беше изявено желание в тази, за следващата тема.
Но за пореден път ще се извиня, че съм попречила на някого да направи нещо си....и приключвам до тук. А който има наистина желание, няма да му попречи мнението на един човек....то не бяха нарушени "права", пречки и не знам си какво още...Ще има още 101теми и повече, но на някой си му запречи това, че съм пуснала 3теми с едно и също заглавие. Ами да се е появил човек, дето да ги е пуснал.

# 689
kotarache_87, не знам от кога е това сума ти и време...беше изявено желание в тази, за следващата тема.
Но за пореден път ще се извиня, че съм попречила на някого да направи нещо си....и приключвам до тук. А който има наистина желание, няма да му попречи мнението на един човек....то не бяха нарушени "права", пречки и не знам си какво още...Ще има още 101теми и повече, но на някой си му запречи това, че съм пуснала 3теми с едно и също заглавие. Ами да се е появил човек, дето да ги е пуснал.

Мирама.. предлагам да прекратим дискусията,защото вече ставаме банални за другите...и не ми извъртай думите..никой не те обвинява,че си пуснала 3 теми с еднакво заглавие,просто сега когато се е намерил човек,който иска да направи нещо различно...ми нека го направи,какво толкова не мога да разбера,голям проблем .... не беше нужно по този начин да се отнасяме към момичето.

Общи условия

Активация на акаунт