Априлки 2013 - тема 7

• 24 316
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia, Bulgaria
За мен би било по-интересно да се редуват примерно, така ще се доволни всички. Скучно е някак все с едно и също заглавие. В крайна сметка ще уважа общото решение.

# 661
Аз нямам претенции за заглавието ако искате ги редувайте или да остане така както решите Simple Smile

# 662
Категорично давам мнението си за това да се запази същото име на темата!!! smile3513  А относно това за секса-от няколко дни ми се въртеше като идея да го пусна в темата като въпрос-"Колко често правите секс?",но някак си все не смеех newsm47А ето,че вие сте я започнали съвсем неволно...Та да споделя и аз де...В момента съм на сух режим,щото съпруга ми не е тук....но скоро си идва и ми се искаше да съм по-информирана.Уж нямам никакви проблеми за сега ,но ...Моля,по-свенливите момичета да споделят също,това е нещо напълно нормално и естествено...няма само да си говорим за газове и течащи носове я!!!! newsm62 newsm62

# 663
♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯)  щом имаш желание да се занимаваш с това и си измислила заглавие...не виждам какъв е проблема да  е с римувано заглавие  newsm10   според мен на предната анкета повечето гласувахме да остане старото заглавие,защото на никой не му се занимаваше да измисля римувани заглавия...ама след като има човек,който има желание ...аз съм ЗА !  newsm47

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 22:04 от kotarache_87

# 664
dghigova, предишния път си правих секс до последно (е, при мен беше до 7ми месец). Точно защото си е напълно нормално и естествено (освен ако няма някакъв проблем и риск от спонтанен аборт) не съм мислила да се отказвам. )

Уффф, не че нещо, ама във всяка тема едно и също с тези римувани заглавия.
Добре де, като толкова ви е мерак за тях, слагайте ги и да се приключва. Съжалявам, но на мен ми идват твърде лигаво, инфантилно и да не се изразявам нататък. Явно мнозинството въпреки всичко си ги харесва...

# 665
Аз пък не мога да разбера какво толкова ви пречи...момичето има желание да направи тема с римувани заглавия...нека я направи .... все едно става въпрос за нещо жизненоважно та толкова вече обсъждаме и се разправяме.....

# 666
  • Sofia, Bulgaria

Уффф, не че нещо, ама във всяка тема едно и също с тези римувани заглавия.
Добре де, като толкова ви е мерак за тях, слагайте ги и да се приключва. Съжалявам, но на мен ми идват твърде лигаво, инфантилно и да не се изразявам нататък. Явно мнозинството въпреки всичко си ги харесва...

Mirama, не е ли малко грубо и неуважително да даваш такива определения за заглавия, които все пак някой си блъска главата да измисля? Не знам какво толкова биха ви пречили? На мен лично ми се иска да е 50/50, за да са доволни всички в крайна сметка. Но във всеки случай не съм обидила никого. Не че не мога, а не искам. Нека се държим малко повече като възрастни и приемем, че има и хора, които харесват неща различни от нас. И да се съобразим и с това. Не претендирам, че ще са върховни заглавия, но все пак ще се постарая. Ако няма кой обаче да го оцени, ще бъдем единствената отчетна с едно и също.

# 667
a пък аз съм лъв, а моя човек е овен. Термина ми е за 2 април. От една страна предпочитам да е овен, ама от друга... Как ще се оправям с 2ма такива?
Vvavv, с теб сме в едно положение!  Joy
Аз съм лъв, а мъжът - овен.  Laughing
Аз искам овенче, пред това да е риби, но не ми е толкова важно каква зодия ще е...
Две овенчета и една лъвица......  Laughing Звучи вълнуващо.  Joy
Ние ще контролираме положението!  Twisted Evil
Маминка23, и ние предпочитаме овне, ама има шанс и да е риба. На практика термина ми е 10 дни след като е започнал овена... Но може и да си дочакам термин... Абе, огън ще хвърчи вкъщи с 3 огнени знака Twisted Evil

# 668
Ами то се обсъжда във всяка една тема все едно и също.
И двата пъти анкетите бяха показателни, но за какъв дявол тогава се правят?
Хем се иска мнение и се виждат резултатите, хем после се продължава - "ама защо да няма еди какво си"? Ами ок, да има...

♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), ами не, не е грубо, нито неуважително. Ако се разбира така, съжалявам много.
"Единствената отчетна с едно и също"....и какъв е точно проблема?
Не съм видяла до сега нещо оригинално като заглавие, а съм във форума 6г. Знам ли, може пък сега от нашата да се появи нещо....но едва ли...

Слагайте каквито заглавия искате....човек не може да избяга от стадото...

# 669
И на мен са ми смешни и лигави тези римувани заглавия и винаги съм се чудила с кой акъл ги измислят. Честно

# 670
  • Sofia, Bulgaria

Съжалявам, но на мен ми идват твърде лигаво, инфантилно и да не се изразявам нататък. Явно мнозинството въпреки всичко си ги харесва...

♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), ами не, не е грубо, нито неуважително.
....човек не може да избяга от стадото...

Нямам какво повече да кажа...

Поправка, имам!
Значи "няма проблем"някой друг да пусне нова тема, но се изляха един тон глупави постове, когато реших да го направя. "Няма проблем" и заглавието да е друго, но и за него се случи същото. Изсипаха се обиди и разни обвинения, че съм се държала нелюбезно и прочие, но когато вие го правите, не е такова.
Умея да чета м/у редовете и без да ми се каже направо.
Мирама, пусни си пак същата тема, нали така ще "избягаме от стадото"! Дано не го видят това изказване от другите отчетни, защото явно те играят ролята на "стадото", за което говориш. Обида към цял форум за някакво заглавие, много зряло поздравления!

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 22:14 от ♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯)

# 671
Мисля, че всеки е свободен да изрази мнението си. Аз изразявам моето.

Ще попитам, какво Ви харесва в римуваните заглавия? за мен е неразбираемо, но може пък да има някакъв скрит смисъл.

# 672
Нали чак анкета имаше, какъв е спора сега? Ясно е,че все някой ще е недоволен ама кво да се прави, такъв е живота! То пък толкова важно нещо се обсъжда......... други проблеми нямаме ли си,че да дъвчем едно и също?

# 673
На мен вече ми е все едно....

# 674
Brum аз съм с теб за разчупване на темата. Пускай я както искаш ти, понеже имаше две анкети и при двете има недоволно.

Общи условия

Активация на акаунт