Любители на кучета - 31 !

• 42 083
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Та, като говорим за снимки, да те питам, Фея, ти Беро изкъпа ли го? Изкъпа го. Той стана ли красив и пухкав като от филма"Джейми и вълшебното фенерче"? Стана. Ти показа ли ни го? Не. Е, кажи сега може ли така? Аз какво да правя, като съм с късокосместо и все ми се ще да видя някой по-бухнал лапчо? Laughing
Embarassed

Ще се поправя при първа възможност! Честна пионерска!

А ти, ако имаш път насам, ела, да намачкаш Пухъла. Той и по гръб ще ти легне в знак на признателност. Пък аз ще те нагостя с телешко филе миньон и мариновани аспержи, а за десерт - домашно кисело мляко с пресни ягоди.

# 16
Рапорт приет! Laughing
Идаааа!  Hug През девет земи, планини и океани да си, Пухъл + гощавка...мммм  прекрасно и безотказно! Heart Eyes

# 17
Фея, извинявам се за грешката за броя лъжици... толкова и помня ooooh! . Ще взема да се поправя в старата тема преди да са я заключили, че да не се подведе някой.

Аз кастрацията искам да я направим преди да е дошла пролетта, че такова викане извиках тая есен, щото като надуши някоя разгонена мацка забравя за всичко. За това искам да си го спестя това напролет. А и сега мисля, че е по-добре , защото хормоните му няма да са такава "вихрушка", защото около нас вече няма разгонени, всички си минаха по реда Laughing .
Но ако ви кажа колко рядко срещам хора, които приемат кастрацията за нещо нормално Shocked , даже вече се изненадвам като срещна положително отношение, за дето съм решила "да осакатя горкото животно" ooooh! . Но навсякъде гордо се обявявам ЗА кастрацията Whistling .

shalqlqq, Crazy Crazy ужас... смешно ми е, но не искам да си мисля какво си изживяла Laughing .
Разбира се, че искаме снимка Party

# 18
Много благодаря Фея ..   аз мисля,че ще успявам да се справя тъй като наистина съм отговорна,но проблема е,че майка ми каза, че няма да може да го гледа,защото тя е от сутрин до вечер на работа ... просто ме притеснява седенето вкъщи докато съм на училище .... И да съобщя,че мнооого,мнооого се радвам,че намерих актуална тема ... търсех я отдавна, но най накрая се намери и пак ще кажа едно гооолямо БЛАГОДАРЯ !!!

# 19
Да е е само запис- ето снимка на мойто куче Simple Smile От известно време ви чета, записвам се да ви следя Simple Smile

# 20
  • София
Здравейте! Страхотна тема Asha, благодаря!

Честит ни ден на животните и най-вече на тях. За да не е само запис ви пускам една снимка на двама Хари от бебешкото им време, че тези дни я преоткрих

# 21
Малко off-topic и дано не ви се налага да го ползвате, но едни познати ми се похвалиха, че са направили BgDogs.com , който не е съвсем традиционния сайт с обяви за изгубени/намерени кучета - опитват се да събират статистика за райони, където изчезват (се крадат) кучета. Ако някой модератор сметне, че това е реклама - да направи каквото е нужно, но мисля, че идеята е интересна.

# 22
Мими, добре дошла Hug . Голям сладур е Heart Eyes Heart Eyes , а как се казва?

Червената корса, страхотни Хари Party

# 23
Благодаря за новата тема   bouquet

И аз съм тук къде без мен  Wink

Ето и Нора:

# 24
Ах, тази Нора, какви тънки глезени има! Оня ден, като бяхме в Беро в магазина за домашни любимци, се засякохме с едно пинчерче от рескю. Женско, на 6 години. Нали съм свикнала все големи кучета да са ми пред очите и в ръцете, такава деликатна ми се видя таз пинчерка, като от порцелан. Чак страшно ми стана. Ами че тя беше по-малка от котките ми!

Мими, колко весела разцветка! Предполагам, че е пълно с енергия. Къде я изразходвате?

Корсата, гот!

Димитрина, добре си дошла! Ще може ли да видим Муки и Тоши? Как намерихте Муки? Как решихте да вземете куче от приют? Много се радвам на такива истории, разкажи, ако нямаш нищо против. Сега Муки и Тоши в двор ли живеят?

# 25
Фея, извинявам се за грешката за броя лъжици... толкова и помня ooooh! . Ще взема да се поправя в старата тема преди да са я заключили, че да не се подведе някой.

Аз кастрацията искам да я направим преди да е дошла пролетта, че такова викане извиках тая есен, щото като надуши някоя разгонена мацка забравя за всичко. За това искам да си го спестя това напролет. А и сега мисля, че е по-добре , защото хормоните му няма да са такава "вихрушка", защото около нас вече няма разгонени, всички си минаха по реда Laughing .
Но ако ви кажа колко рядко срещам хора, които приемат кастрацията за нещо нормално Shocked , даже вече се изненадвам като срещна положително отношение, за дето съм решила "да осакатя горкото животно" ooooh! . Но навсякъде гордо се обявявам ЗА кастрацията Whistling .

shalqlqq, Crazy Crazy ужас... смешно ми е, но не искам да си мисля какво си изживяла Laughing .
Разбира се, че искаме снимка Party

Не се предавай, хората са неинформирани! Аз не спирам да обяснявам защо и как, че е по-добре и т.н.! Все повече кастрирани кучета срещам! Въпрос на образованост и манталитет е, трябва си цяло поколение, за да се пречупят догмите!

Реа, Нора е уникална, толкова нежна изглежда  Heart Eyes!

# 26
Включвам се по повод темата за кастрирането. Имам опит с котките ми, защото до сега не съм имала куче, но разликата в отношението едва ли е много голяма. Имаме мъжка и женска котка, така че сме минали и през двата типа. Изпитвах много големи притеснения, когато кастрирахме женската, но това беше по повод сложността на операцията. Имах и угризения на съвестта заради хормоналния шок, който им причиняваме, но въпреки това съм 100% за кастрацията и я препоръчвам на всички. Хората не разбират, че отказвайки вредят повече.
И нещо, което много ме издразни. Идва баща ми вкъщи, беше доста топло, по обяд и котарака спи в градината. При което чувам изказването: "Ами ето, така става - умряла котка." Под умряла разбирайте мързелива и нещо от сорта. А изказването във връзка с кастрирането и предразсъдъците на хората. Ами топло е, котката си е нощно животно и понякога и се доспива да му се не види.  Tired
Може понякога да се променя поведението на животното, но това не е задължително. А в нашия случай и двете котки си останаха същите диванета, но вече се изморих да обяснявам, хората просто си знаят своето.
Само да не ме изръмжите за котешкия коментар  Laughing

# 27
Искам само да допълня, че Мърфи си има секс, независимо от кастрацията! Не знаех, че е възможно, но явно е!  Crazy

# 28
Наша Кейси уж не я извеждаме много-много, че до днес нямахме трета ваксина, но някак успя да хване бълхи! Купих й противопаразитна каишка, но явно няма никаква полза от нея. Ходихме да ни обезпаразитят и сега се надявам да изчезнат гадинките. Обаче, всеки месец по 13 лева за външно обезпаразитяване (толкова струва това дето й сложиха) ми се вижда скъпичко. Вие какво използвате? Има ли по-евтини варианти, които пак да са ефикасни?

# 29
Благодаря ви момичета, Нора наистина е много нежна и винаги ми е липсвало ( така да се каже ) "мачкането" на голямо зверче. Чакам с нетърпение да завършим къщата която строим и да си приберем кучовците големите в двора  Heart Eyes .....
Определено Нора е по малка от котетата около блока ни  Laughing

Напоследък имам 2 проблема с нея:

1. Отива подушва друго куче ( независимо породата и ръста ) и след това почва да го ръмжи и да му се звери. Изпадам в ужас, защото си представям как голямото ще я гризне и т.н. Знам , че е грешка, но като видя др куче и гледам да не се срещат.

2. Звънне ли се на вратата и почва да лае, аз казвам "НЕ", но тя продължава. Бях гледала филмче със Сиизър Милан, но тогава нямахме този проблем и не помня подробностите. Освен всичко излиза на терасата и лае нещо или някой, това никога не го е правила преди  newsm78

Ще се радвам на помощ  Hug Heart Eyes

И една смешна снимка на Нора :

А всъщност тя е:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт