Любители на кучета - 31 !

• 42 908
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Ех Феичке, дано ви се размине.

# 601
Не гледам новини като цяло, та днес видях за тая напаст Санди - късмет Фея  Hug  Много неприятно е когато се случват неща извън твоят контрол. Дано ви размине, цялата положителна сила на мисълта ви изпращам.

Сузи, прекрасна снимка, живи и здрави душички  Heart Eyes

Хейли, бързо оздравяване и на теб мила  Simple Smile

Марти, нямам аз много време да ходя по градинката, но ще се координирам с теб като ходя и ще се виждаме по-често слънце  Hug  Нацелувай Майки от мен  Heart Eyes

Рапунцел, сетих се за Арчи,извини ме, но помня от днес за утре..  по-рано беше му пуснала снимки с одежди  Party много сладък душата Simple Smile

# 602
  • София
Фея, стискам палци всичко да е ОК!  Hug

Сузи, добре дошла!
Макси е много готин, напомня ми на нашата стара пуделка.  Wink

Навън се лее такъв порой, че се чудя как ще извеждам песа.  Crazy

# 603
Фея, откакто писа за урагана, следя новините с повишено внимание. С теб съм и се надявам цялото семейство да сте на сигурно и защитено място през цялото вилнеене на стихията! Hug Разбрах, че децата няма да са на училище и че извънредно положение е обявено в редица щати от Северна Каролина до Кънектикът. Мисля ви. Пиши, когато можеш Hug

Сузи, добре дошла! Страхотни красоти видях. Heart Eyes

Киа, и аз не мога да се добера до кучешката от няколко дни - с дъжда и смяната на времето. Сега като се прибирам по тъмно от работа, ще е трудно през седмицата, но при хубаво време може да спретнем нещо за някой уикенд. Simple Smile
При нас нищо ново - студ, дъжд, гладни глутници и дребното, което се сприятели с едно от бездомничетата. ooooh!

Лека седмица на мамите и влажни нослета на "децата". Hug

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 13:57 от marta1

# 604
Мерси много на всички за топлото посрещане. Как го виждаме ли ???? той не се отделя от мене. където съм аз той е там Simple Smile

# 605
Здравейте! Simple Smile
С голямо удоволстиве се записвам в темичката.Благодаря на Фея за поканата да се присъединя при вас.
От три дни си имаме Йорки на 2м и 6 дни.Ето го:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1886/168760543115604161591351 … 2lOYjatlIkTE0.JPG
Към момента единственият ни проблем е пишкането, но 13 години съм имала булонка и знам , че за да се научи е нужно време и търпение.Със сигурност ще имам въпроси и нужда от съветите ви, но сега отивам да ви чета.
Хубав ден и успешна седмица на всички!

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 15:04 от MALVINA

# 606
Здравейте, момичета Hug
Много ми липсвахте, надявам се да мога да бъда по-редовна вече Simple Smile
извинете ме, че прочетох само последните страници и не съм много в час при кой какво става Blush

Фея, дано всичко при вас се размине леко и без сериозни щети Praynig

Момичета, сега като застудява времето пак започват моите душевни терзания къде да оставям Чари. Лятото жега, навън на терасата беше кофти, сега пък става студено и я прибрах вътре. Разбира се не закъсняха включванията й върху дивана #Cussing out Явно й е скучно, ама вече се чудя какво да й оставям , за да се развлича. Има играчка, има кокал за гризане, но явно пак не  е достатъчно, за да си запълни 10 часа време без мен сама. Тази сутрин я оставих в коридора и банята. Оставих й светната лампата да не й е тъмно. Притеснявам се да я оставям на съвсем тъмно, да не й се развалят очите по цял ден без дневна светлина. То и лампата надали е много полезна, но поне не седи в тъмницата. Чудя се за онези кучешки оградки, които съм гледала, че си слагат хората в САЩ, за да не може кучето да ходи навсякъде, но тя си е голямо куче, т.е трябва си сериозна ограда. А и не мога да дупча апартамента, защото съм под наем и не е удачно да го преградя по този начин. И се чудя какво да правя?
Има ли някои от вас, които има такива оградки?
Какво оставяте на кучето да прави през деня, за да не му е скучно?
Дайте, моля ви някакъв съвет как да я отуча от този навик с гризането на дивана, защото скоро ще трябва да купувам нов диван заради нея ooooh! Спрейове не съм пробвала, защото даже в зоомагазина ми казаха, че нямало да помогнат. Но ако има някой наистина доказано ефективен спрей newsm78

# 607
suzii, страхотна булонка имаш! Братовчед ми имаше също една такава прекрасна, с лъскава черна козина. Когато бях дете веднъж го попитах" Батко, къде са очите на Роки?". Те не се виждаха от козината му, защото така трябвало при плачещите булонки... А братовчед ми казваше: "Ами той няма очи."  newsm78 Чак след няколко години ме изкара от коварната заблуда, но и до днес помня как се избъзика с моята детска наивност  Joy
Фея Кръстница, стискам палци всичко да мине с по-лек сценарий  Praynig
Leisi_bb, аз съм ползвала такива оградки за моя йорки. Хубавото при тях е, че могат да се демонтират в определен момент. Свършиха ми прекрасна работа, защото едната стая беше в ремонт, а стъпването на кучето в нея- абсолютно недопустимо.
А относно гризането... моя го правеше на масата- ей така, като му е скучно  Laughing След няколко забележки от моя страна, спря. А с какво се занимава, докато ме няма? Мисля, че по- често спи, но съм го сварвала да си гризка едни кожени солетки.

# 608
Здравейте!
Дано всичко да е наред, Фея Praynig
При нас - малката Зара - мина една седмица от първата ваксина. Понесе я много леко, дори си мисля, че съм си въобразила, че е била отпаднала и сънлива. Нали съм си паника, когато се отнася за нея.
Сменихме и храната, защото консервите не й се отразяваха добре на храносмилане  Crazy . Сега сме на суха храна за малки кученца, но натрошена и поднесена като супичка, защото още не може да я яде на гранулки. Не казвам, че това е най-добрия вариант (смятам, че вида хранене, което Фея разясни е най-удачен), но такива са ни възможностите за сега.
Тези дни ще кача снимки или клипче - много ми е сладка и забавна, когато се мисли за голямо куче  Joy
Имам притеснение относно гризането на кабели. Къщата ни не е пригодена и обезопасена за куче и има доста достъпни кабели. Като предпазна мярка, когато е сама и през нощта я затваряме в кухнята и банята.
Някой знае ли дали цветето Спатифилум () е отровно за кучетата? Забелязах, че си е гризнала няколко пъти от него.
Моя приятелка връзваше кокера си с повода за тръбите на парното и му пускаше радио пред деня, когато е сам за да не прави поразии.
Хубав ден на всички!

# 609
Някой знае ли дали цветето Спатифилум  е отровно за кучетата? Забелязах, че си е гризнала няколко пъти от него.
Do_de_gE, да ти е живо и здраво кученцето и да имате много щастливи моменти заедно! Разрових се в нета за спатифилиума и виж какво открих тук: http://bulgarian.cri.cn/827/2012/03/28/1s111243.htm . Кога кученцето е гризало листата? Има ли някаква промяна?
Чувала съм, че ефикасен метод, който ще държи животното далеч от цветето е да напръскаш листата с лимонов сок. Не знам, обаче, доколко това е добре за спатифилиума..

# 610
Някой знае ли дали цветето Спатифилум  е отровно за кучетата? Забелязах, че си е гризнала няколко пъти от него.
Do_de_gE, да ти е живо и здраво кученцето и да имате много щастливи моменти заедно! Разрових се в нета за спатифилиума и виж какво открих тук: http://bulgarian.cri.cn/827/2012/03/28/1s111243.htm . Кога кученцето е гризало листата? Има ли някаква промяна?
Чувала съм, че ефикасен метод, който ще държи животното далеч от цветето е да напръскаш листата с лимонов сок. Не знам, обаче, доколко това е добре за спатифилиума..

Благодаря, ppetinka! Имах такива съмнения  Thinking Веднага ще го махна. Забелязах вчера след обяд, но при Зара няма промяна. Добре си е.

# 611
  • виртуално
Do_de_gE - Арчи и досега като остава сам е  в кухнята и коридора.
Пробвайте да вкарате повечето кабели в канали.
 Арчи вече знае къде и какво му е разрешено, но за мое спокойствие като е сам (4-5часа на ден) е в ограничено пространство  Peace
Там му е леглото, купата с вода и играчките.

кокер вързан за парното  ooooh!, нямам думи

# 612
"Забелязах вчера след обяд, но при Зара няма промяна. Добре си е."
Дано да не й повлияе...  Praynig Ако нещо е щяло да става, то може би до сега щеше да се прояви... Но все пак, наблюдавай малката Зара.

# 613
Здравейте! Simple Smile
С голямо удоволстиве се записвам в темичката.Благодаря на Фея за поканата да се присъединя при вас.
От три дни си имаме Йорки на 2м и 6 дни.Ето го:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1886/168760543115604161591351 … 2lOYjatlIkTE0.JPG
Малвина, чудесно е, че те виждам и тук! Добре си ни дошла!

Щом си имала булонка 13 години, значи ще можеш да помагаш и със съвети. Тук имаме една булонка с много трогателна съдба (Джуди на Джентил) и няколко йоркита, на които всички много се радваме.

Лейси, в началото, когато взехме Беро, ограничавахме достъпа му в къщата само до гаража и едно малко коридорче. Слагахме вратичка за бебета - от тези, които не искат дупчене. Вършеше чудесна работа.

Ние сме добре. Бурята се забави повече, отколкото очаквахме.
Скрит текст:
Все още само вали и духа вятър, но най-тежкото предстои. Всички сме си вкъщи: училищата, детските градини и офиса на мъжа ми са затворени, общественият транспорт не работи. Моят офис, който ми е на час път, очаква да се явим на работното си място както обикновено, но шефът ми позволи да работя от къщи.

# 614
Фея, дано ви подмине леко!

Днес бях да карам един куч Бъфи до клнинката за тестване - Бъфи! От снимките си мислех, че е смесица с дакел, но на живо видях, че е с басет! Дълъг като автобус, едвм го натъпках в транспортната клетка, направо се нагъна като Икарус  Crazy! И добър, добър, гушкав, страхотен сладур!
Ето снимка на момчето

Милият, след две годишно чакане, утре заминава за чужбинско и мисля, че стопаните му ще откачат, защото на живо е 1000 пъти по-красив и чаровен, едва ли ще очакват такава прелест!
Желая му всичко най-хубаво! Толкова се зарадвах за него, че ви го споделям тук, макар че нямам пръст в цялата организация, но поне го нагушкахме яко с дъщерята!

Общи условия

Активация на акаунт